Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Olympialaisten turhia lajeja: lumilautailu, freestyle, alppihiihto

Olympialaisten turhia lajeja: lumilautailu, freestyle, alppihiihto, ja näissä vielä suomalaiset räpeltää mukana, noloa!

On paljon lemmikkien omistajia, joilla ei ole rahaa lemmikkinsä lopettamiseen eläinlääkärillä, vaan joutuvat toivomaan, että kuolee nukkuessaan. Eläinten parhaaksi hinnat lopetuksesta pitäisi laskea ihan minimiin.

Bensan hinnan pitääkin nousta, jotta alamme vähentää ajamista. Ilmasto ja lapset kiittää.

Aika kaksinaismoralistista. Tuomitaan yleisesti Kiinan ihmisoikeustilanne ja samaan aikaan tuetaan Kiinan taloutta yhä kasvavalla tilausmäärällä ala-arvoista krääsää.

Ihanaa nysse taivas repes, kun saa ryypätä ilman rajoja. Entä korona, no ei viitsi heti tätä iloa pilata.

Ei missään tapauksessa ydinvoimaa.

Lyhytterapiat kuuluvat perustasolle, eivät erikoissairaanhoitoon, missä potilaiden ongelmat ovat jo pitkittyneitä ja vakavia. Hoito pitää mukauttaa potilaan tarpeisiin, eikä päinvastoin. Väärällä hoidolla ei parane.

Laki velvoittaa auttamaan kärsivää eläintä, joten tällä perusteella eläimelle saa antaa kuolettavan piikin. Velvoittaako joku laki samalla tavalla ihmistä? Ihminen on itse säätänyt lain, jossa eläin pitää lopettaa, mutta ihmistä ei saa?

Elenian säävarma verkko pätkii pahasti Maakeskessä. Luvattu korjata jo aikaa sitten, vaan ei ole sitä tehty! Toistuvia katkoja edelleen...

Hei, Koira! Älä enää tuo emäntää/isäntää tarpeilleen meidän postilaatikon pieleen.

Miksi te tupakoitsijat sotkette roskikset tumppaamalla tupakan roskiksen kanteen tai suuaukkoon? Ja jätätte tumpit roskiksen päälle. Tumpatkaa vaikka lumeen ja tumpit sinne roskikseen. Pysyy roskis puhtaana, niin että sitä voi muutkin käyttää ilman, että hihat tai hanskat sotkeentuu.

Jos Venäjä haluaa ainoastaan turvatakuita, niin silloinhan heidän kannattaisi liittyä Natoon.

Kyllä Yle-veroakin maksetaan, vaikka ei käytä tai omista minkäänlaista televälinettä. Verot eivät ole vastikkeellisia esim. hulevesivero.

Aivan loistava ajatus Marja Vilkama (ESS 14.2). Harjun terveyteen nopeasti vanhusneuvola esim. yli 70 v. Vast.otolla lääkäri+hoitaja henkilökohtaisesti paikalla. Miettikääpä!

TV2 pilasi täysin Iivon 15 km:n maaliintulon juhlinnan. Suora kuva siirtyi muistelemaan Iivon historiaa ja asiantuntijat rupesivat höpöttämään ja analysoimaan tapahtumaa. Kun suoran kuvan olisi pitänyt olla Pekingissä ja näyttää Iivon, Kläbon ja Bolshunovin tekemisiä ja juhlintaa. Voi, voi.

Jopa oli vääristelevää katkeraa propagandaa Pertti Salmisen mielipidekirjoitus! Kommunismia kokeiltiin jo Neuvostoliitossa eikä toiminut!

Nyt olisi oikea hetki EU:n johtajien kertoa Putinille, että elämme 2020-lukua ja on turha haikailla vanhan Neuvostoliiton aikoja!

Eiköhän nyt ole ensisijaisesti niin, että jalkakäytävät on pidettävä kunnossa meidän vanhusväestöä varten. Huonojalkaisia ja kulkevat trollalla jne. Luut hauraita! Muut kyllä pääsee kulkemaan!

Rakentakaa vaan Seitti, linnut saa lasku- ja ulostuspaikan. Talvella jäät tippuu auton tai jonkun päälle. Yms. ongelmia, joiden kans eletään... Nyt viat ilmi, hyvyys ei poista haittaa. Suojatie SH ja Sokoksen kohdalle riittää, jos on nälkä. Minä

Sinä, joka haukuit keskustan kausivaloja, taidat olla mielipiteesi kanssa yksin. Ko. valoja on kehuttu paljon ulkopaikkakuntalaistenkin toimesta.

Aleksin ylikulkusillan rakentamista perustellaan nyt sillä, että tunneli olisi liian kallis rakentaa! Oikea kysymys kuuluu, pitääkö rakentaa yksityiskäyttöä varten "lasiputki" kaupungin ehkäpä keskeisimmälle paikalle vai ei. Tehkää mieluummin Aleksille kattojen tasalla oleva lasikatos välille Vesijärvenkatu–Rautatienkatu; siitä hyötyvät kaikki ympärivuotisesti.

Kaupungin kadut ei ole koskaan olleet näin huonossa kunnossa.

Joku kirjoitti: "Voisiko nuo lapselliset jouluvalot jo poistaa Aleksilta?" Syntyperäisenä lahtelaisena totean, että aina pyhäinpäivän aikaan sytytettävät talvisesta hiihtoretkestä kertovat Aleksanterinkadun talvivalot antavat iloa talven pimeyteen. Salpausselkä-turistit ovat ihailleet niitä vuodesta 1983 kuten historiallisia radiomastojakin Lahden tunnusmerkkinä. Professori Tapani Aartomaan taideteos yritetään nyt turmella Aleksille aiotulla ylikulkusillalla.

Ylen urheiluohjelmissa on nykyisin valtavasti ns. asiantuntijoita. Täysin turhia. Ei kunnon penkkiurheilija kaipaa jatkuvaa kommentointia ja analysointia urheilijoista. Riittää kun selostaja kertoo, keitä ovat osallistujat. TV:stä näkee kyllä, mitä tapahtuu ja kuka voittaa. He eivät tuo mitään lisäarvoa ko. urheilutapahtumaan. Toivottavasti heille ei makseta mitään ja tuhlata veronmaksajien rahoja.

Kävin vuosina 1998–2006 noin kerran viikossa vierailulla Pyhäniemen vanhainkodissa, kaksi läheistäni asui siellä tämän ajan. He kokivat olonsa turvalliseksi ja kotoisaksi, samoin me omaiset. Kyllä tuli paha mieli silloin, kun kuulin lopettamispäätöksestä.

Seija Helin kirjoitti oikean mallikirjoituksen ystävänpäivän kunniaksi. Lyhyt teksti tyhjensi pajatson.

Aiemmin saatoimme aina luottaa poliisiin, pappiin, junaan, taksin ja postiin! Nyt kuitenkin taksi ja posti alkanut rapautua! Mikähän seuraavaksi pettää?

Voisiko mediassa myöntää, että kotitalouksien hiilijalanjälkeen on laskettava myös lemmikit. Niillä ruokavalion lisäksi mm. lääkintä ja muu kulutus.

Aleksin ylittävä silta olisi kaupungin arkkitehtien ja sen suunnittelijoidenkin mielestä paikalle täysin sopimaton. Hanke on oudosti edennyt. Silta olisi jyhkeä, lämmintä huonetilaa. Rakennuslupapiirustukset? Tunnelin tekoa kaikki kiittäisivät. Siihenkin Hämeenmaalla on varaa.

Onko Päivi Räsänen todella sitä mieltä, että raamattu kelpaa todistuskappaleeksi oikeudessa? Kyseinen teos arvokas joukko kirjoituksia, mutta ei mikään tieteellinen opus, johon voi vedota oikeudessa.

Immilän-Vehkosillantie lienee surkeimmin talvihoidettu maantie Lahden ympäristössä? Aurauksen taso lähinnä säälittävä!

Jos emme olisi ostaneet F35-koneita, saisimme ilmaiseksi Migit ja Suhoit ja säästyisi rajavartioidenkin palkat.

Kalastus: pyydystä, palauta järveen on rääkkäystä. Kidukset revitty kalaparka kituu päiväkausia ennen kuolemaansa.

Tyhmyyden huippu! Tupakoinnilla aiheutettu keuhkoahtauma, ja ei vaan älyä lopettaa savun vetämistä keuhkoihin.

Miksi seurakunta ei voi käyttää samaa kirkkoa, melko uutta. Jos ei vieläkään, kysynkin, käyttääkö joku Luther-kirkkoa ja onko sitä enää Lahdessa. Ennen se oli Vuorikadulla tai tämä toinen porukka voi kerätä kävijöiltä lahjoitukset oman rakentamiseen. T. Naispappeus on nykypäivää, emme elä jossain 1000-luvulla?

Trion Lahti-pisteen henkilöt englannin kielen puhumisen testiin. Maanantaina huonosti suomea puhuva henkilö ei saanut asiaansa hoidettua ymmärrettävästi englanniksi.

Vanhusten kotihoito. Hoitajat tekevätkin kaikkensa, heitä on vain liian vähän. Jos onnistuu pääsemään Jalmariin, on ollut juuri vapaa paikka, yleensä palautetaan kotiin, kun paikkaa ei ole. Lopputulos onkin, että monen edestakaisin kuljetuksen jälkeen Akuutin ja kodin välillä vanhus menehtyy. Kotona liikaa muistisairaita eli tähän on "säästöillä" tultu. T. Seniori

Mitä tekee viisi vuotta vanhalla sähköautolla, jossa akun kunto on 70 pros? 14 vuotta vanhassa autossani on edelleen samankokoinen bensatankki kuin uutena. Pääsee pitkälle ilman hypetystäkin.

Onneksi joku toinenkaan ei kestä Roposen kaikkitietäviä kommentteja. Jauhojärveä moitittiin kotikielen perusteella, jota en ymmärtänyt. Onneksi on varaa maksaa Eurosportista ja kestää Rungrenin Tommia, ja onneksi ei nyt herrottele, niin kuin aikaisemmin. Kaikki mieshiihtäjät olivat hänelle herroja. Se ärsytti, mutta kuka ärsyttää ketäkin. T. Penkiltä

Otetaan kansanedustajia vähemmäksi tai heidän palkkojaan alemmas. Kuka muu saa alkupalkaksi päälle 6 tonnia/kk ja 4,5 kk lomat päälle ja työt loppumaan perjantaisin klo 13 jälkeen? Säästöt olisivat huimia summia.