Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Rautatiesiltaa ei vuonna 1900 rakennettu pääkadun keskeiseen kaupunkinäkymään

Rautatiesiltaa ei vuonna 1900 rakennettu pääkadun keskeiseen kaupunkinäkymään, vaan teollisuustonteiksi suunnitellulle alueelle, julkiseen käyttöön.

Silta vaan Aleksin yli, katsotaan kerrankin tulevaisuuteen eikä aina haikailla sitä vanhaa hyvää aikaa. Ja Aleksin ali voi olla kallista/hankalaa mennä siellä kulkevan tekniikan takia.

Missä on illustraatiokuva Alatorin 100 neliön kioskista?

Kuka hoitaa koronaan sairastuneen? Työterveys vain Päijät-Sote. Toivon vastauksia.

Mitä tapahtui Sotsin talviolympialaisten jälkeen Krimillä? Mitä tapahtuu Pekingin olympialaisten jälkeen Ukrainassa, toivottavasti ei mitään.

Tilanne Euroopassa on juuri samanlainen kuin vuonna 1938. Miehen nimi tuolloin oli Hitler, nyt Putin. Historia todellakin toistaa itseään. Mikä mahtaa olla Putinin seuraava "suupala", Krimi on jo nielaistu. Nukkuuko Suomi Ruususen unta? Olisi aika herätä. Meidän avuksi ei tule kukaan, ei tullut v. 1939:kään.

Miksi moititaan Mukkulan kevyenliikenteen aurauksista? Nehän ovat priimakunnossa, hiekkaakin on senttitolkulla, ei tarvi liukastella. Kiitokset auraajille, täydet 10 pistettä.

Hyvä, Seija Aakala, vanhainkodit takaisin, niille olisi tarvetta. Saisivat iäkkäät turvallista ympäri vuorokautista hoitoa ja olisi muita ihmisiä ympärillä. Nyt moni iäkäs on yksin 23 h/vuorokaudessa.

Haluaisin osallistua srk:n yhteisvastuuhiihtoon, mutta srk jättää minut ulkopuoliseksi, koska en ole Twitterissä.

Kiitos, Jari Iivanainen, kun jaksat kirjoittaa tästä ateistisesta "tasa-arvosta". Juuri kirjoittamallasi tavalla asia etenee. Siihen ideologiaan ei kuulu puolustaa raamatullisia arvoja ja sen puolustajia. Tulkaa kaikki -liikkeen kannattaisi miettiä nimensä merkitystä. Sopisiko virsi 67?

Vai, että koiravero kaikille pakolliseksi, kuten Yle-vero. Minulla on kaksi telkkaria, mutta ei yhtään koiraa. Koiravero niille, joiden elukat sotkee ulosteilla ihmisten pihat ja portin pielet sekä yleiset kulkuväylät. Minun tv:t on sisäsiistejä.

Eiköhän se ole niin, että juuri Venäjän pitää antaa Euroopalle turvatakuut, ettei se hyökkää läntiseen Eurooppaan eikä mihinkään maahan, joka ei halua liittyä Venäjään. Kukaan ei halua hyökätä Venäjälle.

Kouluttakaa omaishoitajien ja hoidettavien luona käyvät hoitajat. Ylimielistä, ei arvostavaa käytöstä, armopalan tiputtavat, jos omaishoidon tukea myönnetään, miten tuette omaishoitajaa? Kuka hoitaa kotona, jos me 350 000 lopetetaan hoitaminen? PHhykyn johto, tiedättekö edes, kuinka meitä maan hiljaisia omaishoitajia kohdellaan?

Miksi selostajaparista toisella selkeä ääni ja toisella sössöttävä ääni. Niinhän se oli Eskolan ja Jauhojärven aikaan.

Miksi Hämeen aamu lähetyksen musiikki on nykyään kirosanoilla höystettyä rämpytystä?

Kannatan, että koirat verolle. Vähintään 100 e per koira. Helppo tunnistaa, kuka on maksanut veron, kun laitetaan siru pantaan. Jos on varaa pitää koiraa, on varaa maksaakin siitä.

Miksi otetaan koira, jos sitä ei piha-aluetta kauemmaksi viedä tarpeille. Äly hoi, älä jätä.

Eikö postinjakajat tunne stop-merkkiä?

101 kansanedustajaa ja 1 060 kunnanvaltuutettua aluevaltuustoissa. 3:lla pallilla istuviakin löytyy. Miksi lisää byrokratiaa samoilla naamoilla?

Kenenkähän huoltamo nostaa ensimmäisenä E95-bensan hinnan yli 2 euron, niin taitaa asiakkaat kadota.

Green City -vuosi 2021 meni jo. Palkka juoksee silti organisaatiolle edelleen. Veronmaksajien selkää painaa taakka.

Saisiko verorahoille vähän katetta, että edes yhden kerran talvessa kadut aurattaisiin kunnolla, tai edes risteykset.

Perunavarastot ovat ehtymässä, mikä johtuu siitä, että viljelyala on vähentynyt: tuotantokustannukset ylittävät myyntitulot. Miksi Suomeen halpatuodaan varhaisperunoita Etelä-Ruotsista ja etelämpää Euroopasta sekä kaukorahdataan tonneittain bataatteja perunan korvikkeiksi etenkin suurkeittiöihin?

Nyt se on tutkittu, sekasyöjän ruoasta tulee vähiten hiilidioksidipäästöjä.

Pentti Rauhala edustaa ev.lut. seurakunnassa "Tulkaa kaikki"-liikettä, mutta on valmis näyttämään kirkon ovea osalle seurakuntalaisista. Tässä on selkeä ristiriita. Tasa-arvoa vai syrjintää?

Tuskin on kyse pelkästä sillasta, vaan Hämeenmaa haluaa siihen ravintolan, kulkuväylä vain sumutusta.

Meillä on viinakaupoissa aivan erinomaista palvelua ja neuvontaa! Toista se oli ennen, näin 50-luvulla syntyneenä totean!

Päijät-Hämeen keskussairaalasta lähetetty tärkeä kirje 10. päivä tammikuuta, mutta vieläkään ei ole tullut perille Villähteelle. Kuukausi kulunut. Tämäkö on postin kulku nykyisin?

Koronan kotitestissä saadaan näköjään tarvittaessa myös poliittisesti positiivinen tulos, kun ministerillä on tarve jäädä pois eduskunnan kyselytunnilta: ei tarvitse vastailla kiusallisiin kysymyksiin!

Harjun hammashuolto selittelee ja pyytää huonosti palveltuja ottamaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Ellei homma kerralla toimi, ei se asiakkaan lisävaivaamisella parane. Pitäkää tunkkinne!

Kyllä on heikkoa Suomen viranomaisten varautuminen Venäjän uhkailuihin. Selitetään, että Suomea ei uhkaa kukaan. Äkkiä turva-aita rakenteille itärajalle.

Nyt, kun on näitä kiusaamisvapaita vyöhykkeitä, onko kiusaaminen sitten sallittu kaikkialla muualla?

Poikkeuksellisesti nimimerkillä? Näin julkaistu mielipidekirjoitus Suomen Venäjä-politiikasta on kyllä rimanalitus. Kirjoitus oli niin propagandistinen ja mielikuvituksellinen, että olisi kirjoittajan pitänyt uskaltaa laittaa nimikin alle, tai ainakaan "vastuullisen" lehden ei luulisi tällaista julkaisevan. Toki voihan se olla juttu talon sisältäkin. [Toimitus vastaa: Julkaisemme mielipidekirjoituksia harkintamme mukaan nimimerkillä, jos aihe on henkilökohtainen ja sellaisena arkaluonteinen tai jos nimellä julkaiseminen voisi aiheuttaa kirjoittajalle merkittävää haittaa. Tässä oli kyse viimeksi mainitusta. Kirjoittajan henkilöys on aina toimituksen tiedossa.]

Minkähän takia tv:ssä on asiaohjelmienkin välissä pelottavia mainoksia elokuvista ja sarjoista, yhtä väkivaltaa ja ampumista. Ihan kuin se olisi tavalliseen elämään kuuluvaa.

Miksi USA häärää Ukrainasssa tai yleensä missään, painukoon pois sekoittamasta maailmanrauhaa. Naton ymmärrän, mutta ei Ukraina ole Natossa. Itsenäinen valtio kuten V-Venäjäkin, miksi vieraat sotavoimat ovat siellä? USA se typerä palikka tässä on.

Eikö esiin tuotu yhdenkin lapsen tarve tai turvallisuus- tahi yhteisökehittäminen ole edes keskustelun tai palaverin arvoinen? Ei koskaan, ehkä, joskus, aina – hyvinvointivalinta.

Osoitus siitä, ettei nuorta velvoitettaisi reippailemaan 500–700 metriä bussipysäkiltä kouluun, ilman "kuljetusta". Moni kuitenkin käy vapaa-aikanaan liikkumassa, laitteen näprääjille lyhyt aamu- ja iltapäiväkävely tekee terää. Ei kaikkea tarvitse kultalusikalla nykynuorille tarjota. T. Mummu: Uskilaan tuli käveltyä muutama kilometri. Se oli normaalia, silloin.

Aleksin silta rakennettava Trion ja uuden Kevyenliikenteen pysäköintitalon väliin. Väylä jatkuisi Loviisan-radan pohjalle.

Kaikkia ei hyväksytä samaan tilaan, melko uuteen, täytyi mennä Joville? Uskonnon tulkintako syynä? Olen kuullut asian olevan näin. En kuulu ehkä oikeisiin "piireihin", mutta itse voin mennä kaikkiin ev.-lut-kirkkoihin ilman lupaa, kuuntelemaan sanaa tai harrasta musiikkia. T. Ihmettelijä

Hyvä yhteenveto Tapani Ihalaiselta kirkon alennustilasta. Kirkko oli joskus seurakunta, vaan ei enää. "Menkää kaikki" oli osuvasti tiivistetty.

Rantaraitti Niemeen = verorahoilla lisää alueita valkoposkihanhille. Niitähän sitten ei saa ihmiset häiritä, joten teettäkää kieltokyltit jo valmiiksi. Älytön idea, kun muutkin rantaraitit on jo varattu muille kun ihmisille.

Miksi kaikki poliitikot eivät ole samanarvoisia? Perussuomalainen sai mokasta heti kenkää, mutta Marin ei mistään, vaikka töpeksii jatkuvasti.

Olipa, Jyrki Joensuu, osunut oikeaan, että mikä on juurisyy moneen lasten ja nuorison pahoinvointiin. Mielestäni ei yhteiskunta voi kaikesta ottaa vastuuta. Koti ja vanhemmat ovat nykyään rikki. Kiitos kotiäidit ja kotikasvatus kunniaan. Älykännyt vie älyn, jos se on lähin ystävä.

Kyllä Natoon. Voimme silloin keskittyä Suomen puolustamiseen pitkäkestoisesti. Ei tarvitse lähteä muualle taistelemaan, jos ei halua. Näin se on.

(ESS 11.2.) Kiitos Jyrki Joensuu. Jokainen artikkelisi asia on täyttä totta. Tehkää artikkelista huoneentaulu. t. Tuhansien oppilaiden Ope

Harjun terveydeltä todella hieno ja hyvä selvitys viimevuoden toiminnasta! Tosiasiat osoittaa, että palvelu on parantunut hyvin.