Lukijalta | Arvoliberaalit ajavat tasa-arvon nimissä omia päämääriään

Jo pitkän aikaa olen ollut huolissani kristillisen uskon asemasta yhteiskunnassa. Monet arvoliberaalit ajavat tasa-arvon ja syrjimättömyysperiaatteen nimissä omia agendojaan, joissa perinteisen kristillisen uskon edustajat ovat yhä ahtaammalla.

Tästä osoituksena on suhtautuminen Kohtaamispaikka-yhteisön toimintaan Joutjärven kirkossa (ESS 6.2). Ulkopuoliset, ahdasmieliset arvoliberaalit haluavat estää toiminnan, koska eivät näe tarpeeksi naisia jakamassa ehtoollista.

Puuttuvatko he kohta myös kotien toimintaan, eli saako mies vai nainen laittaa ruokaa pöytään, kuka tiskaa tai imuroi? Jos he olisivat johdonmukaisia, tulisi heidän puuttua myös kotien toimintaan.

Mihin tämä kehitys johtaa? Olen aika vakuuttunut, että Euroopassa mennään samanlaiseen suuntaan kuin kommunistimaissa aikanaan. Se tarkoittaa ilmiantajia seurakunnissa kuten entisissä kommunistimaissa. Silloin oli vaarallista arvostella hallitsijoita ja kommunismia.

Nyt samaa edustavat arvoliberaalit, jotka valvovat, mitä seurakunnissa julistetaan seksuaalimoraalista, ja tarkastavat samalla, että sitä saarnaa varmasti nainen. Näen tämän aivan samanlaisena pakkovaltana, kuin mikä kommunismissa vallitsi aikoinaan.

Nykyajan arvoliberaalit eivät ota myöskään huomioon historiaa. Juuri perinteinen kristillinen usko ja sen edustajat vaikuttivat naisten ja lasten aseman parantumiseen verrattuna siihen, mitä antiikissa vallitsi. Muun muassa lasten heitteillejätöstä (joka koski useimmiten tyttöjä) ja orjuudesta luovuttiin kristillisen uskon levitessä.

Puuttuvatko he kohta myös kotien toimintaan, eli saako mies vai nainen laittaa ruokaa pöytään, kuka tiskaa tai imuroi.

Samoin suurin osa sairaaloista, orpokodeista ja kouluista syntyi perinteisen kristillisen uskon edustajien toimesta. Nyt sen sijaan arvoliberaalit kannattavat ihmisoikeuksien nimissä aborttia, joka on verrattavissa antiikissa olleeseen lasten heitteillejättöön. Palaamme takaisin aikaan, joka vallitsi ennen kristillisen uskon leviämistä.

Kirjoittaja on lahtelainen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut