Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Pitäisiköhän rakentaa oppilaiden mopoautoille oma parkkihalli?

Suomen suurin lukio valmistuu Paavolaan. Paikkaan, johon huonot julkisen liikenteen yhteydet. Pitäisiköhän rakentaa oppilaiden mopoautoille oma parkkihalli?

Ei Harjussa saa enää myöskään aikuisen oikomishoidon ennaltaehkäisevää hoitoa, vaikka 45 vuotta kunnallisessa on hampaani hoidettu. Nyt ohje oli mennä yksityiselle, kun joku on päättänyt, ettei näitä enää kunnallisella puolella hoideta. Ei siis ole jonoja, kun ei sinne oteta hoitoa vaativia ihmisiä. Harju on siis täysin susi järjestelmä, jota ei koskaan ois pitäny toteuttaa. Ennen oikeasti oli asiat paremmin.

Kiveriön alueen kevyenliikenteen väylien auraaja, laske se terä alas, kun auraat, aurauksen jäljeltä jää 5 cm pöperö, missä on hankala liikkua (vanhukset, lastenvaunut, pyöräilijät)

Porin Sokos Hotelli Vaakunalla oli sama tilanne kuin Lahdessa. Pääkadun varrella huoneita kummallakin puolella. Siellä tehtiin tunneli ja hyvin toimii.

Autosta alkoi kuulua outoa kolinaa. Loppupelissä paljastui takajousi poikki. Mahtoiko syynä olla surkea kadun hoito. Ajan yleensä varoen, että silleen.

Liftasin 70–80-luvun vaihteessa inttiaikana Utista Länsi-Suomeen viikonloppulomille. Reitti kulki aina Aleksia pitkin. Muistan aina ihmetelleeni kadun ankeutta. Mielestäni se on nyt paljon viihtyisämpi. Eikä se silta mielestäni tilannetta pahenna. Muualta tulleena joskus vähän ihmettelen Lahdessa neliraajajarrutusta kaikkea uutta kohtaan.

Onko Vapaudenkadun silta myös pilannut historiallisen katukuvan? Tippuuko siitä vettä ja jäätä ihmisten ja autojen päälle? Antaa Hämeenmaan rakentaa silta, kannatan hanketta.

Mistä löytyisi Lahdesta kampaaja, joka välittäisi asiakkaistaan ja käyttäisi kasvomaskia? Vaikkei itse usko tautiin, ammattilainen ajattelee muitakin.

Lahden 2010- ja 2020-lukujen päättäjät, tulette historiassa jäämään päättäjiksi, jotka ratkaisuillanne tuhositte hyvän ja selkeän maaseutukaupungin. Lahti on pohjoisessa, ei Keski-Euroopassa! Väki vähenee ja te mm. sallitte yltiöpäisen rakentamisen. Tänne muuttaa muita kuin veronmaksajia ja hyvät veronmaksajat yksi toisensa jälkeen siirtyy muualle.

Kerrostaloja rakennetaan tuhottomasti! Taisin keksiä syyn: saastuttava ok-asuminen kriminalisoidaan lopullisesti. Asumiskustannukset pilvissä, nyk. aurauskalusto motittaa asukkaan pihaansa ja yksinäisen, kadun varteen määrätyn postilaatikon lumikinoksen taa päivittäin. Varoituskirjoitukset vanhan okt:n ostosta pakottavat lahjoittamaan tötterön ja muuttamaan trendikkäästi tornitaloon!

Rautatienkatu on keskustan uusi lumenkaatopaikka!

Onko verovaroin kustannettu hammashoito jämähtänyt tasolle, jossa ei osata/voida enää tarjota kuin jotain perustason palveluita? Kotihoidossa olevien ikäihmisten kyky syödä ja puhua huononee. Lisäksi hoitamaton suu vaikuttaa yleisterveyteen ja sosiaaliseen elämään.

Miljardien arvoiset mineraalit saa kaivaa maasta ja viedä verotta pois. Verotetaan omaa kansaan sitten kahta kovemmin, että saadaan haitat maksettua.

Kyllä ovat hyvin hoitaneet aurauksen Vesitorninkadulla. Kiitos.

Juurihoito ainakin Launeen hammashoidossa hoitui erinomaisesti ja kohtuuhintaan.

Espanjantautiin tarjottiin mm. ulostuslääkettä. Nyt ymmärrän paremmin miksi koronan alkuaikana hamstrattiin wc-paperia.

Saksalassa tiet ja risteykset hyvin aurattu tänä talvena, vaikka lunta on tullut ennätysmäärä. Kiitokset auraajille.

Missä mättää, kun koulussa maha kurnii, eikä uskalla syödä riittävästi? Kiitos, Lumi Ahosilta! (ESS 5.2.22) Kirjoituksesi kouluruokailusta oli arvokas kannanotto. Yhteistyö oppilaiden, vanhempien ja koulun vuoropuheluna tärkeätä! Koululaisten mielipidekirjoitukset ESS:ssa loistoidea.

Tehdään Aleksille köysirata, olisi ainutlaatuinen nähtävyys Lahdessa.

Voitaiskos tämä katujen hively lopettaa ja lainata jostain tiekarhuja tekemään työt, tämä on "luutamummohommaa" nyt!

En ymmärrä toteamuksia: sika hyvä, sika hieno, sairaan hyvä, sairaan hieno.

Varmistetaanko ulkomaisten hammaslääkäreiden ammattiosaamista? Omiin kokemuksiin perustuen: vakavia puutteita lienee sekä kieli- että ammattitaidossa.

Kyllä tällaiseen katujen kunnossapitoon pitää virkavallan jo puuttua. Täysin ala-arvoista. Maksetaanko tällaisesta. Bonukset varmaan paukkuu ku säästöjä on tullut!

Sähköautot, sitten bussit ja jakeluautot. Sähkönhinta tietysti huipussaan. Koko Euroopan sähköntuotanto ei riitä. Ollaanko jo umpikujassa.

Hienoa! Nyt tuli asiantuntijalta asiaa! Mitä rakentaa silta Aleksille, kun sillanrakentajatkin sitä arvostelee. Tunneli Aleksin alle ja Aleksin huonon kunnon korjaus! Kiitos Riitta, olen aina arvostanut sinua ja olet älykäs nainen! Anne

Tieteen sokeuttamat -ohjelmassa tavalliset kansalaiset, naapurikoulun oppilaat sekä eläintenhoitajat tajusivat fysiologian laitoksen laittomat eläinkokeet suurta kärsimystä aiheuttaviksi, mutta tieteen "sokeuttamat" tutkijat eivät sitä tajunneet.

Pääkirjoitus 7.2. puhuu pötyä. Susien suojelu versus tappaminen ei todellakaan ole vain keskustan ja vihreiden kiista. Meitä järkeviä luontoa ja eläimiä kunnioittavia ihmisiä on muitakin kuin em. puolueiden kannattajat.

Mäkimonttuun olisi syytä rakentaa Big Air -mäki. Uskotaan, että se saisi uusia kävijöitä mäkikatsomoihin.

Convoy Finland? Eli mitä? Aikuiset ihmiset pitää hauskaa ja ovat humalassa Helsingin keskustassa. Niinkö?

Meillä on sähkölasku tuplaantunut viidessä vuodessa. Ennen 1 %, nyt 2 % nettotuloista. Tulot pudonneet. Olemme työttömiä. Kahden vuoden kiinteä sopimus.

Kuriin tottumaton sukupolvi sanoo olevansa turhautunut rajoituksiin ja osoittelee mieltä tukkimalla katuja. Maailman merkit on nyt siinä asennossa, että kohta joku toinen, kuin meidän poliisi voi pitää kuria meidänkin maaperällä, niin kuinkahan sitten mieltämme osoitatte. Se on naapurissa nähty. T: Vaari 84 v.

Voisitteko sanoa, miten saisi ajan varattua Nastolan tk lääkärille, Harjun terveys, ei osaa.

Jos rokottamaton työkaveri ei miellytä, ettei kolme rokotettakaan auta, ei auta, koska rokotettu tartuttaa yhtä lailla, etkö ole seurannut tietoa tai etkö oikein muuten tajua asioita, siltä tuo näyttää.

Lahden kaupunki näyttää säästävän kaupunkilaisten kustannuksella. Sinänsä sääli. Kadut luokattoman huonossa kunnossa ja hoidossa. Lumisade loppui jo, ja edelleen lumet ajamatta.

Nainen vaietkoon seurakunnassa, sanoo Raamattu. Ei se ole tasa-arvokysymys. Kylläpä seurakunnat ovat vieroittuneet Sanasta.

Anteeksi, mutta en ymmärrä, miksi sinä, jolla on rokote, pelkäät saavasi taudin rokottamattomalta. Sinähän olet rokotettu ja "suojassa"? Niin käsittääkseni rokote toimii. Ei tunnu olevan kummoinen luotto itsellännekään rokotteeseen. Kaikkea hyvää silti. Kohta kevätaurinko paistaa ja löysää pipoja.

Kyllä on kadut luokattoman huonossa kunnossa, kenellä vastuu auton rikkouduttua?

Kadun hoidosta vastaava, melkein mestari, voisi käydä kahvitunnin jälkeen vaikka Ahtialan tiellä. Kädetöntä touhua.