Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | "Kannattaa opettaa lapsille kotitöitä, että he pärjäävät aikuisena" – Lue Möysän koulun 2C-luokan mielipiteitä

Kiitos paljon Möysän koulun keittiön tädeille, kun teette niin hyvää ruokaa! Jatkakaa samaan malliin. Sen takia on aina ilo tulla ruokailuun. Kiitos!

Juuso Savolainen

Miksi lapset eivät saa äänestää vaaleissa? Ei ole mitään järkeä, että lapset eivät saa äänestää vaaleissa. Lasten pitäisi saada päättää omista asioista.

Anna Kuljukka, Kiira ­Forsell, Linnea Karjalainen ja Hugo Rantalainen

Kannattaa opettaa lapsille kotitöitä, että he pärjäävät aikuisena. Lapsille kannattaa opettaa esimerkiksi imuroimista ja pyykkien laittoa. Lapset voivat myös tehdä lumitöitä tai tiskata.

Noona Lehti

Meidän mielestämme pitäisi olla enemmän roskiksia ja roskan­keräyspihtejä. Luonnossa on aivan liikaa roskia. Laittakaa roskat roskiin, etteivät eläimet kuole. Älkää heittäkö roskia luontoon.

Kaapo Pesonen ja Juuso Savolainen

Kiva kun harrastuksen jatkuvat. Urheilu on lapsille tärkeää, muuten lapset ovat vain ruutujen ääressä pelaamassa. Miksi lapset pelaavat niin paljon eivätkä urheile? Meidän mielestämme ainakin kaksi kertaa viikossa pitäisi käydä ulkona tai urheilemassa.

Väinö Vahvelainen ja Matias Kilpeläinen

Miksi vanhemmat eivät huolehdi lastensa ruutuajasta? Jos vanhemmat eivät huolehdi, lapset pelaavat 4–6 tuntia. Minä pelaan vain 30 minuuttia päivässä. Lasten pitää ulkoilla ja leikkiä ulko- tai sisäleikkejä, mutta jotkut lapset eivät tiedä, mikä niille on hyväksi. Totelkaa vanhempia!

Elias Luoma

On paha, kun roskataan. Riutat kuolevat, ja sen seurauksena pienet kalat kuolevat. Lopuksi isot kalat kuolevat, koska niillä ei ole pieniä kaloja, joita ne söisivät.

Valtteri Koivunen

Ei ole kiva, kun luontoa roskataan, koska luonto vahingoittuu. Ihmiset heittävät nykyään liikaa roskia luontoon. Ei tarvitse ostaa aina kaikkea muovirojua, koska luonto täyttyy muovista. Se ei ole hauskaa! Joten lopetetaan luonnon roskaaminen.

Mariella Vilen ja Iida Silvennoinen

Minun mielestäni ei ole kiva, kun Möysän rannan metsä raivattiin ja tilalle rakennettiin talo. Se on karu ja kurja.

Valtteri Koivunen