Näppikset | Venäjä kunnioittaa vain sotilaallista voimaa. Liitytään Natoon ja itsenäisyytemme on turvattu.

Venäjä kunnioittaa vain sotilaallista voimaa. Liitytään Natoon ja itsenäisyytemme on turvattu.

Kun et äänestänyt sote-vaaleissa, oletko tyytyväinen, että osaamme entisestäänkin huonontavia lähiklinikoiden ja terveyskeskusten lakkauttajia, kermankuorijayritysten suosijoita ja vanhuksia kaltoin kohtelevia ulkokultaisia omaneduntavoittelijoita valittiin valtaansa näyttämään ja käyttämään?

Etlarissa esiteltiin Kisapuiston suunnitelmia. Pesäpallokentän ulkopuolisia reunoja ei voida asfaltoida. Se olisi hengenvaarallista palloa piikkarit jalassa juosten hakeville pelaajille. Onkohan suunnittelija ikinä nähnyt pesistä pelattavan?

Kyllä on vanhukset jätetty heitteille niin omaisten kun yhteiskunnankin taholta. 15 min käynti huh huh. Mitä hyötyä tällaisesta? Ala-arvoista kohtelua. Uusia lääkärikeskuksia mainostetaan ja puhelutkin hinnoiteltu heille viimeisen päälle. Asialla kiire saada kuntoon. Terveisin vielä itsenäinen päättäjä.

Mitä tarkoittaa ylen toimittajan sanonta: "ilman lauhtumatta"?

Eikö niitä mainostettuja kaupunkisuksia tule tänä vuonna ollenkaan ?

Eikö kokoomusta koske 5 henk. sisätilan kokoontumissääntö. Tällaisia päättäjiä.

PHHykyllä on varaa ostaa osakkeita, mutta ei varaa korottaa hoitajien palkkoja? Vai jakaako Coxan osakkeet hoitajille?

NATO koohottaa päivittäin aseiden ja uhkausten kanssa. Venäjä on hiljaa.

Kiitos herrasmiehelle joka auttoi minua ja tilasi ambulanssin kaaduttuani Rautatiekadulla 25.1. Kiitos myös Akuutille ripeästä avusta. Seniori 85

Rajoitusten epäloogisuutta. Bussissa kaikki penkit täynnä, myös käytävät ja useimmat maskittomia. Joukossa yskiviä ja päihtyneitä. Turvallista?

Hyvä kirjoitus Kalle Mäkelä ke 26.1. mielipidesivulla. Olen tasan samaa mieltä Nato-asiasta.

Laita aurinkolasit silmille jos valomainokset häikäisee. Pitäisikö takapajulassa (Suomi) olla vielä täysi pimeyskin aamusta iltaan?

Jouni Heikkilän kirjoituksen tapaiset hoitovirheet arkipäivää Harjun terveydessä. Kokemusta on montakin.

Hyvä kirjoitus, Jouni Heikkilä 26.1. Myös minulla hyviä kokemuksia Harjun terveys, mutta ne turhat mutkat!

Myös äänestämättä jättäminen on demokratiaa! Vain pakottamalla saadaan kaikki äänestämään.

Iso kiitos Mukkulan alueen ajoratojen ja kevyen liikenteen väylien kunnossapidosta huolehtiville. Hyvin hoidettu!

Juuri Kokoomus-SFP liiton takia en tule kokoomusta enää äänestämään. Mikä koulu ym. on nyt lehmänkauppana, vai säätiöiltä rahaa.

Puolueettomuus on pelkkä hokema, kun diktatuuri haluaa toimia. "Rauha meidän aikanamme" iloitsi Englannin myöntyväisyyspolitiikkaa harrastava pääministeri Champerlain allekirjoitettuaan Munchenin sopimuksen ja se ei millään lailla estänyt Hitlerin hyökkäystä Englantiin. Ei Stalinkaan paljon perustanut Suomen puolueettomuudesta ja Putin on jatkanut samalla linjalla. Lapsenusko on hellyttävää, mutta valitettavasti ei realismia tässäkään ajassa.

Kallelta hyvä (sarkastinen) vastaus pasifisti Timolle, jonka sotalipussa on valkoinen risti valkoisella pohjalla.

Ensinnäkin liputus oli suositus, toiseksi monet taloyhtiöt kielsivät koska ylimääräinen pyhä liputus maksaa 150-200. Taloyhtiölle.

Länsi-Uudenmaan poliisi lupaa lisätä valvontaa, jotta lainvastainen ajelu ja pysäköinti jalkakäytävillä ja kävelykaduilla vähenisi. Lahden poliisi, ottakaa mallia, kiitos.

Isot lumikoneet täällä Jalkarannassa rikkoo metalliaitoja ja kolhii valopylväitä! Kuka korjaa vai jäävätkö rikkinäisiksi?

Kyllä Janne Ahonen osoittaa huonoa esimerkkiä rehvastellessaan iltapäivälehdessä, että tuli hypättyä humalassa. Lisäksi hän kertoo olevansa alkoholisti. Todella huonoa ja ala-arvoista esimerkkiä nuorille!

Kansanedustaja Päivi Räsäsen sananvapausoikeudenkäynti on sitten alkanut. Olisi niitä tärkeämpiäkin oikeudenkäyntejä, kuten esim. Suomeen palanneiden isis-naisten kytkennät kansainväliseen terrorismiin. Taannoiset taistolais-/stalinistikommunistien puheet ja teot olisi myös hyvä nostaa vihdoinkin julkisuuteen.

Kaupungin kuntosalit auki ja välittömästi! Alas rajoitukset ja alas hallitus!

25.1.2022 nettinäppis. Olemme täysin samaa mieltä siitä kirjoittajan kanssa, että nuorten mielenterveysongelmissa on myös puututtava juurisyihin. Ihan kaikesta ei voi koronaa syyttää. Perinteinen luokkahuone luo turvallisuuden tunteen opiskeluun. Nyt olisi suotuisa hallitus korjaamaan tämän "messuhalliopiskelu"- hullutuksen.

Punikit tulkitsee historiaa omista näkökulmistaan. 1939 ei "kontion" sopimuksilla ollut edes sen paperin arvoa jolle ne oli kirjoitettu. NATO olisi ollut loistava valinta 90-luvun puolivälissä. Nyt pitää laittaa pottiin enemmän.

Näiden yya-ajan ja Neuvostoliiton ihannoitsijoiden ja rähmälläänolijoiden, hyödyllisten typerysten, mielipidettä ei pidä kuunnella Nato-asiassa. Nato ainut vaihtoehto mikäli halutaan, että ei tarvitse enää sotia Venäjän kanssa.

Hämeenmaan suunnittelema silta Sokoksen ja Seurahuoneen välille on tarpeellinen ja loistava idea. t. Hotelissa yöpynyt tyytyväinen asiakas.

PHHYKY siirtää hoitajia yksipuolisesti ilmoittamalla toisiin tehtäviin, samalla myös jo julkaistut vuorot vaihtuvat. Ei korvausta. Omia menoja ei kuulema saa olla kun tehdään koronatyötä. Korvaukset kuuluu hoitajille!

Kävin asioilla pankissa. Kun asiat oli hoidettu, niin naisvirkailija sanoi, että: 'Ihanaa päivänjatkoa.' Käännyin ja kysyin: 'Anteeksi, mitä sanoitte?' Johon hän vastasi: 'Ihanaa päivänjatkoa.' Johon vastasin, että olipa ihanasti sanottu, sillä se oli ensimmäinen kerta, kun kuulin tämmöisen ilmaisun asiakaspalvelijalta.

Ministeri Leppä pitää saada eroamaan virastaan ennen kuin sudet on tapettu sukupuuttoon Suomessa.

Ei voi kuin ihmetellä näitä asiantuntija ministereitä jotka ovat poistamassa rajoituksia ja avaamassa ravintoloita. Kuunnelkaa terveysalan asiantuntijoita, mm. THL on yksi näistä.

Kiitos Harjun terveys kun olette sotkeneet lääkkeeni täysin ja omakannassa lukee mitä sattuu. Lääkäriaikaa ei saa, vaan kaiken täytyy tapahtua teidän mielestä etänä (nykymuodin mukaan). Ei auta muu kun mennä yksityiselle vaikka se ison loven tekeekin pieneen eläkkeeseen!

Onko koronavirus valonarka, koska laajenee pimeästi; ei tue siis elämää?

Miten on mahdollista että ministeri hoitaa oman työn lisäksi 3-4 muuta virkaa ei ole mahdollista. Vuorokaudessa on 24 tuntia. Kyse on isosta ahneudesta hillotolpalle!

Aluevaalit vain puoluepeliä. Kukaan ei oikeasti välitä vanhuksista. Kotihoito ei ratkaisu! Lisää palveluasumispaikkoja! Ikäihmisille arvokas loppuelämä!

Viron viinareissusta voi saada koronan. Virolle myyntipiste Hesan satamaan Viron viinanhinnoilla.

Orpollekin kelpasi julkinen terveydenhuolto jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä. Meidät kansalaiset, ne pienituloiset, meillä kaupataan yksityistä. Ristiriita. Tietysti hänen juttunsa on erikoissairaanhoitoa vaativaa, mutta kuitenkin. Tuloverojen alennus vie julkisia sairaaloitakin alas, kohta köyhät jäisi hoitamatta, kuten malli USA, osoittaa. T. Kaikki olemme samanarvoisia.

Olisi kiva tietää mikä olisi tilanne nyt jos koko kansa olisi rokotettu koronaa vastaan yhtä vastuuntuntoisesti kun esim. me 60-70-luvuilla syntyneet!

Kiitos Heinolan Vanhatien auraajalle, ei ole valli aurauksen jälkeen pihatiellä.

Launeen prismassa oli noin 5-6 vanha lapsi, jonkun aikuisen kanssa kaupassa, ja tämä lapsi yski aivan hirveästi. Onko pakko tuoda kauppaan tällaisena aikana noin pahassa yskässä olevaa lasta?

Kiitos Jalo P. Silta on kehitystä ja tulevaisuutta. Miksi jotkut haluavat jäädä pysähtyneeseen tilaan kun mitään suojeltavaa näkymää ei silta pilaa. Lahessa aina vaan tapana vastustaa kaikkea uutta. Ps. Junasilta purettu aikanaan.... Mistä siihen lupa tuli? Se olisi nyt hieno ja näkemisen arvoinen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut