Näppis | Koskahan 2–3-vuotiaat taaperot päätetään jättää selviämään yksinään

Perjantain tv-ohjelmassa näytettiin, miten järkyttävän huonokuntoisia vanhuksia asuu yksin kotonaan, kiireisen lähihoitajan 15 minuutin käynti turvanaan! Koskahan 2–3-vuotiaat taaperot päätetään jättää selviämään yksinään.

Kyllä yksityisen kuluttajan sähkön pitää olla perushyödyke, kuten kaurapuuro eikä yliverotettu ja markkinapelureiden pelikenttä! Toivottavasti korkein oikeus tekee asiasta ennakkopäätöksen! Saatiinhan kohtuuttomat vippilainojen korotkin kuriin!

Pitihän Etlarin vielä pöyhiä Marinin kommenttia Natosta. Asia oli jo käsitelty. Orpoko käski?

Suomen linja on ollut puolueettomuus. Kaikkien kanssa elettävä sovussa. Näyttää poliitikot tämän unohtaneen.

Hyvästä työstä maksettava enemmän kuin huonosta, samapalkkaisuus sosialismia ja tehot hiipuu.

Ihmettelen suuresti jo nykyistä edellisessäkin kaupunginvaltuustossa istuneiden nastolalaisten, nyt aluevaaliehdokkaina olevien, kampanjointia Nastolan terveysaseman rakentamisen tiimoilta. Juuri heidänhän olisi pitänyt valvoa, että Lahden ja Nastolan yhdistymissopimusta olisi noudatettu ja sovitun aikataulun puitteissa asema rakennettu. Nyt myöhäistä. Onhan selvää, ettei PHhykyn jäsenkunnat rupea sitä rahoittamaan! Se juna meni jo!

Yritän pysyä terveenä, ettei aluevaltuustojen tarvitsisi heti leikata hallintokuluja.

Ei ne keskussairaalan lääkärienkään lausunnot ja potilaskertomukset aina ole helppoja tk:ssa tulkita. Onko lääkärillä riittävää suomen kielen taito? Nim. Potilaan omainen

Klo 10.30 soitto Harjun terveyteen, 11.05 hoitaja, sitten labra ja EKG, perään lääkäri, valmista 12.40. Paremmin ei voi mennä, kiitos. Ei valittamista!

Jos tk:ssa käytetään keikkalääkäreitä, jotka ei tunne potilaan historiikkia ja/tai ei ole riittävää suomen kielen taitoa, niin pieleenhän se menee.

Kolmen vuoden koulutus, 15 vuoden työkokemus pyyhkäistiin pois kertaheitolla, kun ei tuntenut tarvetta rokotuttaa itseään rokotteella, jonka teho on jo hävinnyt.

Koronaan sairastuminen on jonkun mielestä tällä palstalla itsestä kiinni. Kehottaisin tarkistuttamaan lääkityksen.

Ikävää, jos Rafael Hellsten (liik.) ei ole vuosikymmenten aikana oppinut kokemuksistaan (22.1. mielipide) yhtään mitään. Se ei silti tarkoita, etteivätkö muut olisi voineet.

Kansaned. P. Räsästä syytetään kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan, vihapuheesta, jonka käsittely alkaa kohta. Sopivasti ESS julkaisee Räsäsen omaksi puolustukseksi tehdyn puheenvuoron vihapuheen kriminalisoinnista väittäen sitä sananvap. rajoittamiseksi, sekoittaen mukaan uskonnon ja vakaumuksen.

Taivaan Isä pitää huolta lapsistaan ja voimaa antaa päivään uuteen. Näillä mennään.

9 puoluejohtajaa, heistä 2 miestä. Onko sukupuolijakauma ok.? Vieläkö miesten vaikutus pitää vähetä?

K-marketille sujuvaa päivittäistavarakauppaa tärkeämpää on näemmä toimia rahtiterminaalina. Uutena WOLT, jonka kuljettajia ei liikenne-, eikä jonotussäännöt koske. Päivittäistavaraostokset on näemmä syytä siirtää toisen kylän kauppaan.

Aluevaltuusto kaipaa yhteistyöhaluisia ja -kykyisiä päättäjiä. Riidanhaastajat ja itsensä kehujat eivät ole asioita osanneet edistää.

Ville Skinnari teethän kaikkesi Fazerin tehtaan saamiseksi Lahteen. Jyräähän siellä opetus- ja urheiluministerikin kotimaakunnan hyväksi.

Hei sinä joka väläytit, että eläkeläisille lisää veroa. Minä eläkeläinen saan työ- ja leskeneläkettä n. 24 000 euroa vuodessa, josta peritään 22 prosenttia veroa. Kysyn, mikä on sinun sinun veroprosenttisi?

Pääministerimme ei ole kovin viisas uhotessaan, ettei USA voi painostaa Suomea Natoon. Ei voikaan eikä sitä varmaan edes kiinnosta, mutta USA voi ihan yksinäänkin estää Suomen jäsenyyden. Joten kenellähän tässä se optio oikeasti on?

Ennen kunnallisvaaleja kokoomus mustasi Marinia naurettavalla aamiaisjutulla ja nyt taas pari päivää ennen vaaleja Nato-jutulla. Ilmeisesti Orpo jo yökaudet miettii, millä naurettavan epäoleellisella jutulla kokkarit hyökkäävät Marinin kimppuun ennen eduskuntavaaleja.

Kyllä täytyy ihmetellä Etlarin kokoomuslaisuutta. Kyllä piti taas antaa Orpon Nato-naljailulle Marinia kohtaan tilaa sivun verran, vaikka asia ei mitenkään liity sote-vaaleihin. Varmaan lehden kaikilta toimittajilta vaaditaan yksisilmäistä kokoomuslaisuutta.

Kävin 22.1. koronarokotteessa ja kohdalleni sattui aivan ihana rokottaja. Kiitos sinulle, teet hienoa työtä ja hymysuin.

Olisi tosi reilua, että Orpo sanoisi äänestäjille suoraan, että hänen puolueensa toive on lopettaa sairaiden ja vanhusten hoidon rahoittaminen kokonaan ja jakaa näin säästyvät rahat joka sortin yrittäjille.

Vanhusten kotihoidossa hoitajien aika kuluu suurelta osin auton ratissa, kun siirrytään hoidettavalta toiselle. Kunnallisilla vanhainkodeilla olisi varmasti hoitotyö tehokkaampaa ja ilmastoystävällisempää.

Ikäihmisillä pitäisi olla henkilökohtaisempi erikoisterveydenhoito, jotta paneuduttaisiin ongelmiin ja ongelmien aiheuttajiin syvemmin kuin aikuisiin. Kuka maksaa, mutta hyöty on ehkä suurempi kun pinnallinen hoito?

Pääministeri Sanna Marin. Puhutte usein suuta suuremmalla. Kannattaisi miettiä, mitä puhuu ja koska.

Uuden soten myötä puhutaan, ettei rahat riitä ja palveluita ei voi tuottaa tai taso kärsii. Ei rahat mihinkään lopu, sitä tekee painokoneet lisää. Turha huoli hyvät kansalaiset.

30-luvulla panssarilaivat ja s-veneet hommattiin puolustamaan Ahvenanmaata, nyt korvetit ja F-35 koneet.

Olisi hyvä, jos sairaanhoitajat pääsisivät paperiliittoon ja palkat harmonisoitaisiin paperi-insinöörien palkkoihin.

Milloin poliisi lopettaa kiihdytyskisat kehätiellä Okeroisista Nikulaan?

Marko Ahonen, kirjoitit asiaa. En ole katsonut ainuttakaan ohjelmaa, missä tämä typerä kaksikko lässyttää: Aku Hirviniemi ja Janne Kataja. Riittää, kun nämä naamat pölähtää joka mainoskatkolla ruutuun.

Saksa näyttää olevan hampaaton EU:n puolustusasioissa.

Nyt on jo Hämeenlinnantielläkin iso digimainostaulu pilaamassa Salpausselän luontomaisemaa, kuten Hollolankadulla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut