Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Lukijalta | Röyhkeys ei kuulu sivistykseen

Aluevaaliehdokas Aada Söyrilä (kok.) kertoo ajavansa nuorten asioita ( ESS 11.1.22). Hienoa, että hän nuorena on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja haluaa vaikuttaa. Aluevaaleissa valitaan kuitenkin valtuusto ajamaan hyvinvointialueen kaikkien eri ikäisten ihmisten asioita.

Aada Söyrilän asenne ikäihmisiä kohtaan on halveksiva. Osoittaa suurta epäkypsyyttä vähätellä esimerkiksi kotihoidon asiakkaita. Väestö ikääntyy, ja hyvinvointialueen valtuustoon tarvitaan kypsiä ja vastuullisia aikuisia päättäjiä, joille kaikkia ikäryhmiä koskevat palvelut ovat yhtä tärkeitä.

Aada Söyrilä kertoo olevansa kyllästynyt siihen, että vanhemmat päättävät hänen asioistaan. Kuinka hän olisi voinutkaan päättää esimerkiksi maksuttomasta neuvolapalvelusta ja kouluterveydenhuollosta lapsuudessaan?

Me ikääntyvät ihmiset olemme kustantaneet ja kustannamme edelleen veroeuroillamme aluevaaliehdokas Söyrilänkin palveluja.

Nöyryys on hyve. Röyhkeys ei kuulu sivistykseen.

eläkeläinen