Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ehdottaisin talvivalojen siirtämistä ensi vuonna Paasikivenkadulle

Ehdottaisin talvivalojen siirtämistä ensi vuonna Paasikivenkadulle. Siellä kokonaisuus hahmottuisi paremmin ja lumiukon latu ohjaisi urheilukeskukseen ja laduille.

Palveluammateissa työskenteleviltä tulee vaatia koronapassi. Esimerkiksi partureilta, kampaajilta, myyjiltä, kassoilta ja hoivahenkilöiltä jne. Terveys ennen kaikkea itselle että toisille. Terv. rokotettu

Hyvä, Janne, sinä osaat, niin rentoa. Terv. Herralan mummu ja pappa

Antti Aalto voitti mäkikisan, silti Janne Ahosta vaan ylistettiin, näin lahtelaiset tekee. Hyvä Antti. T. Padasjokelainen

Äänestän sitä ehdokasta, joka edes lupaa viedä lähiklinikoiden ja tk:n palautusasiaa eteenpäin.

Sunnuntain lintukuvassa "Viluinen sinitiainen" vaikuttaa odottavan loppuaan. Kuvan kaltainen lintu on saanut salmonellatartunnan.

Miksei älypyörätietä ole tehty Vesijärvelle? Tosi liukasta, formaldehydiä tarvitaan jäälle, heti!

15.1 Ess Anssi Rulamo/STT kirjoitti ulkopolitiikasta/Ukrainasta. Kuka Rulamo? Hän ei STT:n toimituksessa mainittu. No, hänellä "sama kaiku on askelten" tuossa kirjoituksessa kuin Niilo Simojoella/STT/Ulkomaat.

Miksi ihmeessä maahanmuuttajille pitäisi järjestää tulkkipalvelut? Jos tulee maahan niin ensimmäinen asia on opetella suomen kieli. Senkin opetuksen maksaa työtä tekevä kantaväestö veroissaan. Vieläkö pitää hyysätä saamattomille tulkki. Ei ikinä.

Kai se MM- ja olympiakisojen hakukomitea on nyt kosiskelemassa karkkitehdasta Lahteen?

Kun Putin niin haluaa palauttaa Neuvostoliiton ajan takaisin, voisi toistaa myös sen hallinnon sanontaa, Neuvostoliitto ja muut rauhaa rakastavat maat, nyt Venäjän nimissä.

Mikä on se jumala joka antaa sotien syttyä ja tapattaa isiä, joiden lapset jäävät orvoiksi?

De Gröna palkkaisi kaikkien siirtolaiskielten, n. 130, tulkkeja sote-rahoilla, jotta kantasuomalaisia ei hoidettaisi. Jos henkilö ei halua oppia suomea tai edes englantia, niin kotia kohti. Ei ole rahaa turhaan tuhlattavaksi.

Mene itse metsiin kanisterin kanssa! Huvittaa nämä jutut: milloin työttömät haravoimaan, milloin ojankaivuuseen ym. Taidatte vain olla kateellisia, kun on aikaa harrastaa, matkustella ja liikkua. Ja sellaiset taloudelliset resurssit, ettei ole pakko jonkun p-palkan takia työskennellä. Nousiko verenpaine?

Kiitos ESS:lle hyvistä isoista sanaristikoista! Jo näiden takia haluan lehden tilata. Kiitos!

Ruotsi reagoi Gotlantiin, mitenkä Suomi Ahvenanmaahan?

Hei! Myös minä haluan tietää, ketkä olivat Launeen klinikan lopettajat! Tällaiset tiedot pitäisi aina meidän asukkaiden saada tietoomme.

Ihmettelen, ettei Museovirasto ei ole puuttunut Möysän betonimuureihin ?

Koirat voi lenkittää sivummalla tai ostaa sillekin tossut jalkaan, on tosi hyvä, kun tiet ei ole liukkaita, pääsee vanhuksetkin kävelylle!

Orimattilan koulu-urakoiden tarjouskilpailun voittaneen yrityksen verkkosivut eivät anna vakuuttavaa kuvaa: yritysesittely on täynnä kirjoitusvirheitä.

Ei pidä valittaa syntyvyyden laskua, kun tarjotaan ilmaista ehkäisyä!

Olen samaa mieltä sen kanssa, joka kirjoitti näppiksellä, ettei halua äänestää henkilöä, joka lakkautti alue-terveysasemat Lahdessa.

Saako ringetessä käyttää vaan kuutta hyökkääjää yhdessä pelissä?

Ei aluevaaliehdokkaiden ammatit aina kerro totuutta. Kun tittelin perään on mainittu yrittäjä. Kaksilla rattailla mennään. Näissäkin vaaleissa tarvitaan poliittista kokemusta ja sitä ei kaikilla ehdokkailla ole neuvottelupöydissä.

Paljon puhetta vaaleista. Minne on vammaiset ja heidän inhimillinen kohtelu unohtunut?

Hollolan sote-keskuksen kehuminen loppui vuoden vaihteessa. Eikös sekin päässyt tähän Hykyn sopimuksen piiriin. Vähennykset alkaa tukihenkilöstöstä ja sitten jatkuu hoitajilla. Yksityinen= Mehiläinen ottaa kaiken irti, rahaa alkaa virrata lisää. Asiakas maksaa, tietty. Ei ole enää mitään julkista palvelua. Hollolakin saa osansa kunnan oman tyypin päätöksestä. Sitä saa mitä tilaa, äänestämällä päin seiniä.

Samat puolueet, mitkä eivät hallituksessakaan ole saaneet sote-asioita hoidettua, lupaavat nyt silmät kirkkaina tehdä sen? Älkää uskoko!