Näppis | Vaarallisen työn lisä jäätiköillä luisteleville postin- ja lehdenjakajille

Vaarallisen työn lisä jäätiköillä luisteleville postin- ja lehdenjakajille tai hiekoitukset kuntoon! Sympaatti

Mitä noi työnantajat sotessa oikein inisee? Tietenkään, ette halua maksaa kunnon palkkoja hoitsuille, kun pelkäätte, että itse jäätte liian pienille voitoille. Sen tuntee ja huomaa kaikesta. On aina tainnut olla noin. Super ja Tehy, älkää antako periksi. Ei mit. lässyttelyjä nyt.

Sotesta muka tehokkaampi entisellä rahalla. Lisäkuluna palkkojen harmonisointi. Missä nykyisin heilutellaan pöydällä jalkoja palkan eteen?

Olen soittanut Päijät-Hämeen Harjun terveyskeskukseen ja ohjeen mukaan pyytänyt takaisinsoittoa. Olen odottanut soittoa 2 viikkoa, mutta ei ole kuulunut. Vointini huononee, mutta niin tuntuu huononevan myös asiakaspalvelu. Antakaa edes väliaikatietoja, mitkä ruuhkat teillä on. Odottaen 87 v.

Ymmärtääkö kristillisdemokraatit äänestäjät Päijät-Hämeessä niin vaaliliiton vuoksi edesauttaa kommunistin tai ateistin läpimenoa aluevaltuustoon.

Saisko Vesijärvelle retkiluistelureitin noin 20 km pitkän.

Venekauppa käy vilkkaana! Korkea aika laittaa huvitteluvälineet verolle. Tavallinen duunari maksaa moninkertaiset verot pakollisen auton käytöstä, että pääsee töihin!

Rokottamattomat syövät meidän rokotettujen ruokapöydässä ja tuhoavat elannon. Ankara lisävero rokotteista kieltäytyjille ja heti!

Rokotepakkomekanismi massojen ja yksilön valvomiseksi otetaan käyttöön kaikissa maissa. Tätä tapahtuu jo nyt. Jolla ymmärrys on se nähköön. G. Orwell.

Sisärajavalvonta. Maahantulon rajoituksia jatketaan. SS 14.1. Mutta: "Negatiivista testitulosta ei edellytetä Suomen kansalaisilta tai Suomessa pysyvästi asuvilta." Miksi, suojeleeko kansalaisuus viruksen leviämistä maahan? Suomi on kuin hollitupa, saa mennä ja tulla. Epidemian jatkuvuus taattu.

Pelicans vaikutti Kalpaa vastaan hitaalta. Kalpa luisteli Pelsulta jalat alta.

Kiitos, Merja Vahter, selkeästä kirjoituksesta 13.1. miten rahat jakautuu. HT

Voiko taloyhtiön pesutuvan käytöstä aiheutua riitaa tai eripuraa? Miten hyvin pesutupavuoroja noudatetaan vai noudatetaanko niitä joissain taloissa lainkaan? Käyttävätkö joidenkuiden asukkaiden tuttavat ja mahdollisesti suurikin suku pesutupaa ilmaiseksi muidenkin asukkaiden varaamilla vuoroilla?

Suljetaan kaupat ja kauppakeskukset pyhäpäiviksi loppuu turha luuhaaminen ja taudin tartuttaminen. Tasapuolisuutta kapakoiden kanssa.

Aivan oikein, Rauno Rantasalo (ess 15.1.), olisi hyvä tietää ehdokkaiden ammatti, mutta yhtä tärkeä tieto olisi sen lisäksi myös tieto siitä, onko ehdokas eläkkeellä vai työelämässä. Kas kun aivan uuteen organisaatioon pitäisi saada sopivan nuoria henkilöitä. Uudesta organisaatiosta ja tulevaisuudesta sentään kyse.

Luustoterveys ry:n pitäisi ymmärtää, että osteoporoosilääkitys ei ole ratkaisu, vaan heikentää jo ennestään huonoa elämänlaatua, kertokaa myös, että kalsium on saatava ruoasta. Kalkkitabletit vaaraksi verisuoniterveydelle nykytiedon valossa. Päivittäkää vanhat tietonne!

Kun jankutetaan lasten ja nuorten syrjäytymisestä sekä halutaan palauttaa heidät takaisin yhteiskunnan täysivaltaisiksi jäseniksi, niin unohdetaan, että moni heistä kantaa geeneissään esim. skitsofreniaa tai kaksisuuntaista mielialahäiriötä? Joten olisi puhuttava vakavista sairauksista, eikä "työnvieruksunnasta".

Aika törkeää: olin valinnut Lahdessa sitoutumattoman ehdokkaan, mutta pääkirjaston kopissa ei ole ollenkaan sitoutumattomien numeroita Aluevaalit 2022.

Kaupungintalon puiston yläpäähän kulkuväylillä tarvitaan pikaisesti hiekkaa. Patsaalle riittäisi vähäisempikin.

Nyt on kyllä pakko kiittää Järvelän R-kioskia ja siellä myyjää. Pelastit kärsivällisyydelläsi ja mahtavalla asiakaspalveluammattitaidollasi meidän lasten myöhäisen joulun. Kiitos. T: paketti hukassa

Ymmärrys hoi, äly älä jätä! Nyt kaikkein typerämpiä p--skaohjelmia tehdään kaukana jossain muka viidakossa, ja örvelletään koko rahalla ja kansalle näytetään moneen kertaan samoja. Ohjelmia joka kanavalla. Tarttes tehdä jotain!

Kyllä sairaalassa olosta potilas maksaa noin 50 e/ vrk, josta jää vielä meille veronmaksajille maksettavaa iso summa.

Ota selvää sairaalamaksuista, myös poliklinikkakäynneistä potilas maksaa.

Yhtä lailla tautitapaukset nousussa Espanjassa ja Portugalissa vaikka määräykset tiukempia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut