Näppis | Huomaattehan, että alue on merkittävä lintujen mm. joutsenten, silkkiuikkujen ym pesimäalue!

Suurin toive Niemen ranta-alueen suunnittelun toteutuksessa on, että huomaattehan, että alue on merkittävä lintujen mm. joutsenten, silkkiuikkujen ym pesimäalue!

Vai Ruotsi toiminut järkevästi..siellä kuollut kohta 16 th ihmistä...Suomessa 1600.....Anders Tegnellin teorian ansiosta.

Tuosta peuranvasasta tuli mieleen eläimet, joita otetaan, mutta ei sitten osata tai voida hoitaa. Niitä ovat myös kissat, koirat ja ne pandat. Pandoille tehtiin oikein kallis aitaus, mutta pandat asuvat luontaisesti pehmeissä bambumetsissä eivätkä jäisissä kiviröykkiöissä!

Lehden jakelu Metsäkankaalla on viimeaikoina tökkinyt pahasti. Tiistain ESS:n sain vasta torstaina muutaman puhelinsoiton jälkeen. Lehti maksaa jo nykyään maltaita, joten on lupa odottaa asiallista palvelua.

Mikä kuorma-autoralli yksityistiellä. Kestänyt viikkoja. Tiehoitokunnalle nootti, miksi ei tiemaksua heille.

Tilaat määräaikaisen lehtijutun, yhtiö päättää sen olevan jatkuva tilaus, hauska tapa, mutta mauton! Tarkistakaa, ettei teitä naruteta!

Vaalimainoksissa saa luvata mitä vaan. Ent. kansanedustaja kehuu yhteistyökykyä, ei auttanut, ei saatu mitään hyvää Lahden seudulle. Toisten kunnioitus taas merkitsi sitä, että puolueesta siirtyi päteviä ihmisiä toiseen puolueeseen.

Päättäjät vois nyt itse kokeilla kävellä avojaloin pakkasella "litkulla" hoidetulla kävely-pyörätiellä, miltä tuntuis? Ja pyöräilijät polkee läskipyörillä. Nyt työttömät kanistereiden kanssa metsiin että pääsee pyörällä. Luonto kiittää ympäristökaupunkia!

Nyt saa ympäristökaupunki Iltalehdessä mainetta kemikaalin levittäjänä pyöräteille. Pitäisikö kertoa myös CNN:lle, että Lahti oiva kohde varsinkin koiran omistajille, mutta se (koiru) kannattaa kyllä jättää kotiin. Kenen idea tuo myrkyn levittäminen oli? Ettei vaan olis ollu sukulaisia Metsähallituksen hommissa 70-luvulla?

Venäl rulettia: oletko se sinä, rokottamaton (vai läheisesi), joka joudut sairaalaan/teholle/kuolet? Jos saan taudin, poden tod näk kotona. Hyvää tuuria sinulle! Terv. 3 kertaa rokotettu

Kuka kertoisi vaaliehdokkaiden nimet, ketkä lopettivat Launeen terveysaseman. Tietäisi jättää äänestämättä heitä.

Etlari 13.1. Osallistukaa, kommentoikaa arkkitehtikilpailun ehdotuksia verkossa! Onko mahdotonta laittaa lehteen nettiosoitetta asiaa nopeuttamaan.

Venäjästä on tullut suurin uhka maailman rauhalle.

Miten bensan hinnan alasajo liittyy aluevaaleihin? Haluaisin kuulla jotain oikeasti asiaan eli terveyspalveluihin liittyvää PS:lta!

Uuden Lahden mielipidesivulla oli kirjoitus Harjun Terveydestä. Asia on juuri niin, pitää vaatia, itkeä tai kirota, muuten et saa mitään hoitoa tms. Hammasvastaanotto ok ja siitä kiitänkin. Tätäkö kokoomusvaltuutetut tarkoitti, keinottelemalla kokouspäätöksen yksityiselle. Kysyy potilas, ei Uuden Lahden tekstin kirjoittaja.

Aleksille suunnitellaan lasirakenteista ylikulkusiltaa. Mallina näyttää olevan laivaterminaalien "lasiputki". Business City Lahti on taas jälkijunassa; Tampereella on Nokia-Areena. Aleksin päälle välille Vesijärvenkatu–Rautatienkatu pitää rakentaa ravintola-urheilukeskus!

Samaan aikaan, kun kalliita seiniä rakennetaan tai vuokrataan opiskeluun, ei pitäisi virkamiesten itkeä 180 000 euron ylitystä oppimisvälineissä. Odotetaan nyt, että valtionosuudet hankkeista saadaan kohdalleen, eikä narista opintomateriaalista, kun kuitenkin Lahden sivistystoimen kokonaismenot lähemmäs 300 milj. euroa.

Kehotetaan kierrättämään, me kierrätämme. Onko Lahen eteläisin keräyspiste Launeen Prisma? Terkkuja Renkomäestä!

Nyt kun lukee aluevaaliehdokkaiden ammatteja, niin toivottavasti sellaiset tulee valituksi, jotka oikeasti tietää, mitä aluevaalien jälkeen pitää ja täytyy tehdä, eikä vaan taas jää lupausten tasolle!

Möysä tai Paavola tarvitsee koira-aitauksen.

Valitsethan aluevaaleissa sellaisen, jonka tiedät oikeasti tietävän ja vievän oikeasti asioita eteenpäin koskien terveydenhuoltoa, mielenterveyspalveluita, vanhustenhoitoa, suun terveyshuoltoa, sosiaalipalveluja, palo- ja pelastustoimea/ensihoitoa ja henkilöstön hyvinvointia.

(Henkisestikin) nuoret äänestämään.

Yle pikakurssi selostajille ja asiantuntijoille, miten sanotaan suomeksi urheilijan nimi. On monenlaista versiota.

Valtion poistettava tavallisen kuluttajan sähkötoimituksista energiaverot ja alennettava arvonlisäveroja! Lähdemme kohta kaduille Kazakstanin mallin mukaan! Eikö Caruna jo riittänyt ?

Saisinko minäkin Kelasta 200–300 euroa jotta saisin ostettua takin, kun pakkanen taas tulee. Maksanut veroja 60 vuotta.

Aleksanterinkadulle suunnitellaan lasista ylikulkusiltaa. Tavan jalankulkijoiden kannalta on tärkeää, että myös lattia on lasia. Saadaan nähtäväksi hienoja maisemia, varsinkin kesäaikaan. Toisaalta polkupyöräonnettomuudet todennäköisesti lisääntyvät.

Nyt koronan aikaan miksi meillä Suomessa suositellaan kun esim. Portugalissa ja Espanjassa käsketään ja siellä kansa tottelee. Heillä maskit ulkonakin! Mielestäni Suomessa pitää laittaa ohjaukset tiukemmiksi!

Vielä on bensa halpaa! Jonnet ajaa rallia läpi yön Salpakankaalla.

Piikityshuoneet nousee esille. Lahdenkin valtuutetuista moni on niiden puolesta. Julkaiskaa esityksen allekirjoittajat.

Voi Lauri Tähkä parka. Eksä tiedä kuka mä oon. Isot propsit sille järkkärille joka ei päästänyt maailman kuulua laulajaa kauppaan sisään. Levin omistaja pahoittelee?

Mielestäni vuosittainen Urheilugaala on yksi parhaimmin suunniteltuja ja toteutettuja tv-ohjelmia, jonka katselusta ei-urheilullinenkin nauttii.

Kerrankin kunnon tuomiot, lapsia vain käy sääliksi.

Mun miälest Aleksi yli sopis paremmi joku riippusilt tai köysirata ko joku tyls katet putk!

Ennen Aleksin siltaa poistakaa ne lampaat kadun hoidon tieltä. T. Make

Rauha Maassa ja ihmisten kesken hyvä tahto. Fred på Jorden och god vilja människor emellan. Peace on Earth and good intentions between people.

Rukoile rauhan puolesta. Be för fred. Pray for peace.

Kiinan vienti kasvoi joulukuussa viidenneksen. Hienoa Kiina. Teidän valmistamat rätit naamalla kuljetaan ja teidän valmistamat tikut nokassa. Hyvä, että jollain maalla vienti kasvaa. Yritän välttää ostamasta Kiinassa valmistettua koko ajan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut