Näppis | Järjellisesti on mietittävä, kannattaako aktiivista ja toiminnallista Kisapuistoa nyt repiä auki putkien takia

Kisapuistossa on hyvin ulkojäätä. Kovemmilla pakkasilla ja vesisateessa ei vain juuri kukaan luistele. Samat säähäiriöt rajoittaa, vaikka olisi tekojääkin! Järjellisesti on mietittävä, kannattaako aktiivista ja toiminnallista Kisapuistoa nyt repiä auki putkien takia, kun merkittävää lisäarvoa avotekojää ei kuitenkaan tuo. Rahaa sen sijaan palaa eikä lopputuloksesta ole varmaa tietoa.

Lahden avarat kaupunkinäkymät: tyhjä tori ja autoton pääkatu!

Silta ehdottomasti elävöittämään Aleksia. Sitä paitsi Aleksin yli on jo aikoinaan mennyt jykevä junasilta, joten ei ole ennenkuulumatonta.

Ravintolat kiinni klo 18. Koronaviirusko ei siis tartu päivällä?

Auratkaa nyt niitä kenttiä ja latuja Vesijärvelle, niin pääsee lapset harrastamaan ihan mitä vaan. Raikkaassa ulkoilmassa!

Olipa aggressiivinen kirjoitus neiti Söyrilältä 11.1. Ehkä keräät sillä nuorten ääniä. Mutta muut jää kyllä saamatta.

Lehdessä useampi kirjoitus lasten ja nuorten vaikeuksista. Mielestäni lapset ja nuoret ensin. Eläkeläiset etsiköön käärinliinojaan, terveisin eläkeläinen.

Jos yhteiskunta kustantaa aikuisten 18v (kohta 25v) ehkäisyvälineet, pitää sen hoitaa myös vammaisten ja yksinäisten seksiongelmien rahotus.

Annika Saarikko on taitava populisti tai sitten hänellä on huono kuulo. Kun keskustellaan palvelumaksujen korotuksesta, hän julistaa, ettei ole näitä maksuja poistamassa?

Väännetäänpäs lisää sun rautalankaasi eli rokotettu voi saada koronan, mutta kokee sen toivottavasti nuhakuumeena, mutta voi tartuttaa rokottamattoman tappavan tautiin, aatteleppa ite, uuvelleen.

Olen seurannut aluevaalimainontaa. Eikö oikein puolueita kiinnosta? Kepulla hyvä mainos tässä lehdessä. Hienoa, että olette laittaneet asuinpaikkanne! En äänestä ketään, jonka asuinkuntaa en tiedä.

Vieläkin on ihmisiä, jotka vertaavat mm. Afrikasta ja Lähi-idästä tulevia pakolaisia Karjalan evakkoihin. Kysymys on täysin eri asiasta. Karjalasta siirrettiin suomalaisia, oman maan kansalaisia turvaan Suomeen sisämaahan. Ei jaeta väärää tietoa.

Kansalaisten mielipiteiden perusteella saa nykyisestä terveydenhuollosta sellaisen kuvan, että sairastunut henkilö ei ole yhteistyökykyinen, jos hän uskaltaa vaatia lääkäriin pääsyä. Toivottavasti maakuntavaalien äänestystulos nostaa terveydenhoidon etusijalle. Olisihan se vähintäänkin oikeudenmukaista väestön osaa kohtaan, joka on ikänsä maksanut veroja.

Jonoon pääsee jonottamatta, sitä Päijät-Sote varmaankin tarkoittaa...

En aio äänestää, koska suurin osa äänestettävistä eivät ole lainkaan tehtävään vaadittavalla tietotasolla, tuskin ymmärtävät, mihin ovat ryhtymässä.

Orimattilankadulla ja Pennalantiellä ei ole tavattu kortittomia, rattijuoppoja tai elämäntapakaahareita. Mistä johtuu ilmiö? No siitä, että kyseisellä tien osuudella ei ole ollenkaan viranomaisten taholta valvontaa. Tilasto näyttää hyvältä poliisien pöydällä.

Kansanedustajat on äänestetty perehtymään puolestamme vaikeisiinkin asioihin ja päättämään niistä. Vaatimus kansalaisten Nato-huutoäänestyksestä on käsittämätön ja vaarallinen yritys siirtää vastuu niille, joiden edellytykset ymmärtää asiaa on pääsääntöisesti heikko. Venäjän trollit hykertelevät jo käsiään.

Miksi Asikkalan kunta ei tee tänä vuonna latuja Kanava-golfin kentälle? Kentän maasto on erinomainen hiihtämiseen.

Ennen oltiin niin tyhmiä, ettei ymmärretty, että eri koiraroduilla on erilainen turkki ja ohutturkkiset palelee. Väkisin vaan pidettiin ulkona. Onneksi on viisastuttu siinäkin asiassa.

Antaa Hämeenmaan vaan rakentaa siltansa, mitä pilaamista Aleksanterinkadussa enää on, se pilattiin jo silloin kun se kavennettiin.

Rautalangan vääntäjä, jos covid-rokotuksia ei olisi, mikähän olisi kuolleisuus ja hoitopaikkojen tilanne. Aattele myös ite.

No juu, purnasin aamulla tänne Näppikseen vaalimainonnan vähyyttä. Nyt sitte tuli mainosta luukun täydeltä postin tuomana. Kiitos!

Minä ihmettelin myös näitä Omakannan erikoisia lausuntoja. Potilas monisairas, ei mitään mainintaa varsinaisesta sairaudesta, minkä vuoksi menin lääkäriin. Koko omakanta täynnä mitä ihmeellisempiä "satuja". Koko omakanta mennyt aivan pilalle Harjun terveysaseman tullessa voimaan.

Jaahas. Taas se alkaa. Sähköjen pätkiminen. Olen asunut talossani 53 v., viimeiset 4 v. maakaapelin vasassa. Neljän vuoden aikana sähköt pätkineet enemmän kuin 49 vuoden aikana. Varmuus täyttä kusetusta!

Tunnen paljon vanhustenhoidossa työskenteleviä ulkomaalaisia. Kaikki ihmettelevät sitä, miten kielteisesti ja halveksivasti Suomessa suhtaudutaan ikäihmisiin. On uskomatonta, että joku käy vaalikampanjaa vanhempia ihmisiä mollaamalla. Näinhän teki tosin pääministerikin.

Miksi syyllistetään koronasta ravintoloita ja baareja? Korona leviää myös ruokakaupoissa. Laitetaan kaikki kaupat kiinni klo 18.00 ja ulkonaliikkumiskielto. Luulis toimivan.

Nyt ihmiset äänestämään, on ainutkertainen tilaisuus päästä vaikuttamaan asioihin. Ettei tarvitse sitten täällä palstalla valittaa, että on huonot päättäjät valittu. Saa vielä ihan itse valita mitä puoluetta kannattaa.

Vahdin haukkana sähkön kulutusta marraskuun lopusta ja joulukuun kWh laski huipuista kolmanneksen ja laskutus pysyi lähes normaalina pörssihinnoilla.

Ei tämä vallitseva pandemia pärjää tappavuudessa ollenkaan viinalle ja tupakalle.

Väännetäänpä taas rautalangasta. Rokottamattomat vievät sairaala- ja tehohoitopaikat sairastuessaan. Hoito sentään kelpaa. Mikä näkyy hoitohenkilöstön uupumisena ja irtisanoutumisina. Ottakaa järki käteen ja aatelkaa asiaa ihan ite.

Kiitos Venetsian lumenauraajalle! Auran mentyä menin kolan kanssa tieliittymään, mutta se oli puhdas! Hymy levisi kasvoille! Terv. Mökin mummo

Kyllä harmittaa vanhojen kotimaisten elokuvien jatkuva mollaaminen. Tarviiko niitä edes arvostella enää? Mitä hyötyä? Ihanaa vanhaa nostalgiaa ja ihanat näyttelijät! Kiitos Yle.

Noin 30 vuotta sitten aloitettiin hoitotieteilijöiden koulutus, ja siitä alkaen on sairaaloiden hallintohimmeleitä lisätty, jotta heille on töitä. Sotessa pitäisi himmelit purkaa, mutta pahalta näyttää.

Vihdoinkin alkaa Puolustusvoimien tiedotuskupla purkaantua koronan osalta. Terveinä ja ilman karanteenia säilyneet on jätetty täysin pimentoon ja siirretty telttamajoituksiin. Luulisi PV:n kaltaisen kriisiorganisaation pystyvän parempaan?

Nyt on perunan kasvattajille terveisiä. En tykkää auringonpolttamista perunoista. Sikakaan ei syö niitä. Ne on myrkyllisiä. Tehkää jotain.

Joku kirjoitti koronapotilaan sairaalalaskuista. Se on ilmaista. Valtio eli me veronmaksajat maksetaan viulut. Myös tehohoidon kustannukset.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut