Lukijalta | Virus on vaarallinen, maailmanlaajuinen eikä piittaa puolueista

Ei voi kuin hämmästellä miten sisäänpäin kääntyneitä olemme tämän viruksen seurauksista keskustellessamme. Siinäkin, miten suhtaudumme viruksen myötä tulleisiin rajoituksiin ja jopa rokotuksiin.

Asia on saanut paljon poliittistakin sävyä, tietenkin syystä että poliitikot tekevät näitä päätöksiä lakeihin, joilla viruksen haittoja minimoitaisiin. On toki heitäkin jotka eivät usko koko virukseen, siihen että se olisi vaarallinen. Pidetään normaalina flunssana. Toki virus senkin aiheuttaa.

Eri keskusteluissa sosiaalisessa mediassa ja median keskustelupalstoilla kirjoitetaan kuka milläkin asiantuntijuudella, kuka milläkin poliittisella agendalla.

Suurin hämmästykseni on se, eikö tosiaan nähdä Suomea kauemmaksi? Eikö ymmärretä että ei tätä virusta yksin Suomessa ole?

Eikö ymmärretä, että vastaavanlaisia rajoituksia on päätetty lähes jokaisessa 200 maailman valtiossa?

Eikö ymmärretä että myös rokotuksia annetaan näissä kaikissa maailman valtioissa, joissain lähes pakolla. Onko siis koko maapallo väärässä?

On toki heitäkin jotka vastustavat koronatoimia vain poliittisista syistä. Heille toimet kelpaisi, jos päättävät olisi eri ideologian kannattajia.

Tieteen kentälläkin ollaan pieneltä osin erimielisiä, mutta ei onneksi siitä että tämä virus on vaarallinen ja etenkin suuri haaste erikoissairaanhoidollemme.

Tiede ei tunnusta sitä että kyseessä olisi vain tavallinen flunssa.

Eniten hämmentää ja olen surullinen siitä, että kansan keskuudessa virus ja toimet ovat niin politisoituneet. Ei kaiketi ymmärretä, että itse virus ei ymmärrä politiikasta tuon taivaallista.

Vastustetaan lähes kaikkea kuin entiset kansandemokraatit – jotka vastustivat loppumetreillään jopa vastustamista.