Näppikset | Pitäiskö baareihin tuoda kuntopyörät ja soutulaite, tai roudata kuntosalille baarijakkarat ja oluthana?

Pitäiskö baareihin tuoda kuntopyörät ja soutulaite, tai roudata kuntosalille baarijakkarat ja oluthana?

Mistä riittää vedet maailmassa jatkuvasti juoda, syödä, peseytyä ym?

Tuleeko vedet Hanoista vai hanoista?

Mitä puhtaan veden haaskausta, kun toisaalla ulosteet huuhdotaan puhtaalla vedellä ja toisaalla kuollaan janoon!

"Kyllä maalla on mukavaa."

Sanat "iankaikkinen" ja "iän kaiken"; tarkoittavat eri asioita. (Esim. Isä Meidän -rukous) päättyy "...iankaikkisesti....)".

Mikä on lapsiveden kemiallinen merkki? Entä mistä alkaen mitataan ihmisen äo.? Peräti kohdustako?

Sairaalan henkilöstön ruokatauot 15 minuuttia. Nimi listaan, aloitus- ja lopetusaika listaan. Maskittomuuden riskin minimointia. Potilaiden omaiset saavat vierailla osastoilla ilman maskia, suositusta ei tarvitse noudattaa.

Tulispa kaameet lumituiskut, niin sit ei ku pihalle talsimaan, ilman autoa, paljain varpain.

Julkinen anteeksipyyntö suuntaan, jos toiseenkin! On tullut tehtyä psykoosissa kaikkea hyvää ja pahaa!

Samoin täällä Viuhassa. Hienoa aurausta.

Tietääkö kukaan nykyisin, mitä tarkoittaa "juhlat kapernaumissa?" No, nykyisin ja muinoinkin ne tarkoitti ja tarkoittaa vieläkin ryyppyjuhlia!

Rakastakaa lapsianne, ne joilla niitä on! Jättäkää älylaitteet sivuun ja opetelkaa tuntemaan aarteenne!!!!

Yhteiskunnan piti avautua kun rokotteet tulivat. Nyt niiden, jotka ovat ottaneet kaikki rokotukset käskystä, pitääkin nyt suojella rokottamattomia, ja hyväksyä että kaikki paikat menee kiinni. Rokotetut suojelevat rokottamattomia ja rokottamattomat ajattelevat vain itseään. Ei reilua.

Renkomäen kauppojen viereen saatava kierrätysmuovin vastaanottopiste!

Hämähäkki eli "hämyheikki"; upea luomus, kun tarkemmin tutustuu!

Käärmeet, kaiken kokoiset; mitä tarkoitusta varten luotu?

Biologinen totuus on, että on vain tyttöjä ja poikia! Mikä on kolmas sukupuoli? Miten lisääntyy?

Voihan "Ullan pullat", kuten Kummeleissa loihe lausuman!

Kun tilaat puhelinliittymän tai muutat sopimustasi, kannattaa olla tarkkana siitä mitä on sovittu. Parasta kerrata puhelun lopuksi se, mitä on tilattu tai muutettu. Eräs yhtiö on valinnut omapäisen linjan myydä asiakkailleen sellaista, mistä ei ole sovittu asiakkaan kanssa. Keskustelun jälkeen tuleva sopimusvahvistus kertoo yhtiön härskistä toimintatavasta.

Kysymys kuuluu: Miten päästä eroon psykiatrisesta pyörityksestä eli karusellista (= karusta sellistä???).

Rokoteintoilijat! Älkää olko tässä sensuuri-Suomessa niin kritiikittömiä ja naiivin hyväuskoisia jatkuviin piikityksiin. Ja kyllähän te sitä olettekin.

Päijät soten ohje 2. ja 3.rokotuksen väli 3kk. THL 4kk. En saanut rokotetta, koska väli oli 3kk 1vko.

Sain tiedon, että olin saanut koronatartunnan. Tein nenäkotitestin sekä sylkikotitestin. Ja kappas - molemmat oli negatiivisia. Tein uudelleen 2 pv jälkeen ja samat, negat. tulokset.Minulla meni ainakin todistetusti luotto kotitesteihin.

Rakkaiden läheisten kuolema on mielestäni pahin rangaistus, jonka elossa oleva saa osakseen tässä maailmassa. Sitä uskoo mielellään sellaiseen, joka antaa toivoa jälleennäkemisestä. Itse en lähtisi pilkkaamaan kenenkään uskoa siinäkään tapauksessa, etten itse uskoisi.

Toimittaja J. Urpuselle. Kaipasin foodora-juttuun tietoa, ketkä omistavat yrityksen.

CNN:n alkuperäisessä jutussa Lahdesta kehuttiin ilmaista joukkoliikennettä, ja ilmastotoimista saatavia ruokapalkkioita.. Enpä ole kuullut asiasta, ovatko muut? Vaikuttikohan hypetykseen?

Mistä kenkä puristaa ja miksi kivi yhä kengässä hiertää? Yhä vuonna 2021 Avin tutkimilta ravihevosilta suurimmalta osalta löytyi suuvaurio, vaikka ongelma on ravialalla tiedossa ollut ainakin vuodesta 2017.

60-luvulla ostettiin Mig-21 ,huiput 2 300km\h.Nyt F-35 1 950km\h. Että tällee.

Eipä mennut Kiurun koulujen etäsuositus läpi, no hyvä ettei kaikkea läpi saa. I

Ei riittänyt Etelä-Afrikan omikron. Tutkijat ovat löytäneet edellisen muunnoksen deltaomikronin Kyprokselta.

Kiitos vaan Etlarista; paras sanomalehti ikinä!!!

Mihis voi tehä valituksen koronatestin jälkeisestä sairastumisesta haitalliseen limaaneritykseen?

Korona, maailman suurin illuusio!

Miks te monet kirkonmiehet ja -naiset ootte niin happamia; oottex väärän herran palvelijoita? Siis kumpi parempi; Herra vai herra?

Lahti Ringeten valmennuksen kokemattomuus ja uskalluksen puute näkyy tuloksessa.

Aleksanterinkadulle suunnitellaan Seurahuoneen kohdalle ylikulkusiltaa. Järkevämpää on tehdä rakennusten kattojen tasalla oleva kaareva lasikatto Aleksille välille Vesijärvenkatu- "torinkulma". Tai jos tuntuu liian kalliilta, niin välille Vesku-Rautatienkatu. Aleksi tulee olemaan ympäri vuoden turvallinen jalankulkijoille ja kevyelle liikenteelle. Perinteinen kaupunkikuvallinen näkymä säilyy.

Sitten kun tuo Kauhea eiku Gaudea, siis tosi surkea nimi, valmistuu, niin toivottavasti pyörätiet on merkitty ja jalkakäytäville laitettu pyöräilykielto-merkit. Ja lisäksi poliisit valvomaan pyöräliikennettä jalkakäytävillä heti!

Olin aikoja sitten työssä pienessä firmassa. Olo alkoi tuntua jotenkin omituiselta. Ilmoitin firman johtajan vaimolle,että olen tulossa hulluksi. Seuraavana päivänä johtaja antoi potkut. Sen jälkeen olen tehnyt ilmaista vapaaehtoistyötä.

Voisiko puolustusvoimat tunnustaa, että hommat ei ole ihan hanskassa varuskunnissa. Erityisesti ne jotka eivät ole sairastuneet tai karanteenissa joutuvat kärsimään. Tällä hetkellä varusmiespalvelus on sama kuin vankileirillä olo.

Lahti voisi panostaa myös ampumahiihtoon, kun kulissit on kunnossa ! Ruotsissa jo 13-15 v harrastavat ampumahiihtoa ja innostusta on! Sekä menestystä! Palkataan vaikka ulkoa opettajia jos omasta takaa ei löydy !

Hei, Katri-Helena! Miksi laulat livekiertueella taustanauhan kanssa?

Putinia ei kiinnostaisi pätkääkään istua pysähtyneisyyden leirinuotiolla vodkaa juoden ja karvahattuja vertaillen. Kyllä olisi Kekkosella vellit housussa nykymaailmassa.

Vai K-passi joka paikkaan??! Ei todellakaan, vaan mieluummin pois kokonaan sillä sen käytön myötä virus leviää vain. Se on turhake, jota ei tarvita ihmisten erotteluun

Hei, "jänkhäjoonaat;" Menkääpä Korkeasaareen tekemään lajimääritys peuralle tai porolle! Te sen toki erotatte, onko poro, vai peura!

Yksinäinen eläin voisi olla hirven vasa ja emo ammuttu varhain!

Korona, varsinainen rahasampo!

Hoo, mä siis oonki ollu transsis, ku oon ollu manias ja psykoosis! Haluun lisää! Ilman huumaavia aineita!

Mun motto: "1 hymy päivässä tekee onnelliseksi. 2 hymyä päivässä pitää lääkärin loitolla. Koko päivä hymyä; solmit suhteen psykiatrin kanssa!

Mul on kyllä rokotesuoja ilman rokotuksiakin; 1 000 000 kertaa väkevämpi!

Harjun Terveydessä ei hoideta potilasta, vain potilaan yhtä oiretta. On turha puhua muusta, kuten ennen. Vaativatko Mehiläisen sijoittajat mahdottomia? Oma vaivani on monimuotoinen ja vaatii erikoissairaanhoitoa. Lähetettä ei anneta, eka vaiva ei parane, aiheuttaa toisen. Kuka kuuntelisi, kun lääkäri inhoaa jo. Akuutin kautta on mentävä, niinkö, että joku oikeasti kuuntelee koko "vaivapaketin". T. Orrelle ja Honkaselle pikkupuuhaa.

Tulossa energiakriisi (jossain vaiheessa)!

Montako hyvätuloista tai edes työssäkäyvää olette Harjun Terveydessä havainneet tai edes kaverilta kuulleet. Hammaspuolella ehkä me käyttäjät olemme heitä, joilla ei ole varaa yksityiseen, ei omaan sairausvakuutuksen. "Vanhat" ei vakuutusta saakaan. Harjun Terveyden meille järjesti Kokoomuksen ja Persujen edustajat, säästivät menoja?. Eikö meitä tarvitsekaan hoitaa? T. Seniori

Mites ne markkinat ennen käytiin, ennen ku oli koronaa?

Nythän laitetaan karanteeniin jo kahdesti rokotettujakin...

"Jumala loi, auringon kuun ja ihmiset myös..." ja kaiken muun! Suvi

"Älkää riidelkö oppikysymyksistä" , sano yks "partajeesus" eläessään maan päällä yli 2000 vuotta sitten! Viisas mies!!!

Eiköhän se ole tuo Taivaan Isä sallinut koronan, että tämä maailmanlaajuinen sikailu loppuisi!!!

Mun matikkapää on kuin lahnalla! Mitä tekee, kun 1+1 menee yhteen; syntyykö elämää? Kohta taidetaan kuolla sukupuuttoon koko ihmiskunta, sou säd!

Kohta tippuu pyllyt, rinnat, huulet ym., kun ne tungetaan täyteen silikonia!

Hei, Katri-Helena! Jätähän jo nuoren tytön meikit ja paljasta, mitä tekoa olet! T. entinen fani

Kysykää Häneltä, joka on luonut kaiken, Hän tietää kaiken kaikesta!!! Mukavaa päivää kaikille!

Ei tarvitse olla huolissaan äänekkäistä rokotusvastaisista. Kyllä korona karsii sitä porukkaa haudan hiljaisuuteen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut