Näppikset | Koirat ja kissat verolle koska niitä on kylillä enemmän kuin lapsia !

Koirat ja kissat verolle koska niitä on kylillä enemmän kuin lapsia !

Peruskouluopetus täysremonttiin!!! T. Mummi 59-v.

Miksi uimahallien sivuilla ei ole mitään tietoa sulkemisesta tai mahdollisesta jatkosta?

Pidän tärkeänä äänestää kotikuntani ehdokasta. Valitettavasti kaikkien ehdokkaiden mainoksissa ei ole heidän kotikuntaa mainittu, joten jäävät huomiotta.

Ihmettelempä kiinnostaako Venäjän KHL ja Pohjois-Amerikan NHLn tulokset niin paljon kuin niitä uutisoidaan ! Ei vähempää voisi kiinnostaa , kuka teki ja mitä teki milläkin minuutilla ! Höpö höpö uutisointia !

No jopas oli luettavaa 7.1.22 digilehdessä. Aikaa kului jopa 20 sekuntia. Riman alituksia nämä korvaavat lehdet. Kaiken lisäksi julkaistaan samat jutut myöhemmin paperilehdessä.

Just tuolla asenteella olevat vanhat äijät pitävät koronaluvut tapissaan, joita eilisessä kapakkaraportissa haastateltiin!

Opittavaa? Portugalin (2 krt) koronarokotuskattavuus 89% ja Suomen 75% väestöstä. Portugalissa viranomainen soittaa rokotukseen! Portugalin tartunnat 4-kertaiset ja sairaalakuormitus murto-osa huipuista. Koulut lomalta lähiopetukseen ja baarit ja muut aukenee koronatestatulle.

Hannula selostaa kaiken urheilun entisenä raviselostajana, samalla monotonisella huutotyylillä.

Missä ovat Sanna Marinin johtamat viitoset, kun päivittäiset tautitapaukset saavuttavat kymmenen tuhatta? Kun tapauksia oli vähän, silloin oltiin esillä joka päivä.

Päästökaupat tavikselle hepreaa, viisaat kehittää kaikkea. Mutta osaisivatko keksiä sellaista, ettei kansalainen olisi maksumiehenä lopuksi?

Ylen kylmä sota-sarjassa ei ääneen päässyt yksikään duunari. Oli vain katkeroituneita politiikkoja, teatterilaisia tai matovaltosia.

Kuka ymmärtää kaikkitietävää senioria?

Köyhä jakaa muille, rikas ei luovu paljostakaan ja köyhän antimet ei edes kiitosta saa?!

Ei voi kuin ihmetellä tulevien aluevaltuutettujen haluja valtuutetun korvaukseen ennen kuin yhtäkään valtuutettua on valittu, kokousta pidetty tai päätöstä tehty. Purra ilmoitti että heidän puolue ei ota vastaan ko. korvausta. Hyvä persut!

Onko museovirastosta tullut Suomen ylin päättävä elin ? Jospa keskittyivät vaan yli sata vuotta vanhoihin asioihin.

Aleksanterinkadun poikkisilta olisi kuin häiriö kuvayhteydessä, rikkoisi ja rumentaisi kaupunkimme pääkadun kutsuvat, avarat näkymät! Lahtelainen vuodesta 1956 lähtien.

Olen ymmällä! Lihavuudesta rokotetaan. Pola-collegetunikat tarjouksessa -20% eräässä sekatavarakaupassa Olassa. POLA Plus norm.hinta 29.95 ja POLA 19.95.Kiitos

Vaalit tulee, mutta ei mitään tietoa, onko ehdokkaita omalta asuinseudulta? Tai muualtakaan. Kuka ja mikä numero? Ei edelleenkään sitä nettiä huushollissa, joten jotain tietoa kaipaisi ihan perinteisesti postilaatikkoon. Kiitos. Seija

Vaatii viisautta erottaa kaupankäynti sekä sotilaallinen toiminta toisistaan. Korkiakosken Samilla hyvä kirjoitus! Tsemppiä hänelle vaaleihin!

Lausunnot piikitysten hyödystä eivät ole enää uskottavia. Ja rokotusrumba vaan jatkuu. Pitäkää tunkkinne!

Eipä ole vanha, yksinäinen ihminen saanut ainakaan aikoikin yhtä riemastuttavaa joululahjaa kuin aattopäivinä lopetettu, viihdyttävä sarja 'Lemmen viemää', kerrasta poikki. Monien puolesta tyhjästä ruudusta kiittää karanteenissa 29.1.2020 asti 'viihtynyt' 85-vuotias.

Pikainen apu lääkäripulaan: Annetaan paperimiehille hieman lisäkoulutusta. Palkka on jo valmiiksi sama

Terveyttä eli kuntoa voi hoitaa monin tavoin. Vain mielikuvitus rajana!!! Ulkoillen myös saa elintärkeää happea. Ja kroppa kiittää!

Terveyttä voi hoitaa esim. syömällä ja juomalla terveellisesti (ei alkoa, tupakkaa, huumeita ym. elimistölle vahingollista) ja harrastamalla liikuntaa!

Aikojen alussa oli vain yksi yhteinen kieli! Toivottavasti taivaassa on sitten aikoinaan käytössä kaikki kielet, mitä Luoja on luonut! Suvi

Peruskouluopetus remonttiin!

"On kesän kirkas huomen, ja...sunnuntain."Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille!

Taidan myydä telkun, nykyajan turhin turhake!!!!!

"Ooo, paljon kuuluu rakkauteen..." Kunpa olisikin oma rakas rinnalla, mutku ei o.

Kiitos, Sannamaria Salli! Hyvää jatkoa ja siunausta elämääsi! Kiitos!

Saunassa voi hoitaa kuntoa; psyykettä eli mieltä eli sielua! Siellä sielu virvoittuu ja ruumis eli keho eli kroppa puhdistuu ja uudistuu!

Kohta loppuu rokottamattomat; mihis, koronavirus, seuraavaksi kyntesi isket; rokotettuihinko?

Jooseppi & Hautamäki, Miiru, Tassu, Tellu & Piki; elämäni eläimet!!!

Eikö Kiurua huolestuta yhtään, mitä hänen mielitiettynsä laulelee englanniksi? Suomeksi sanoma on tosi paha!!!!!

Hei eduskunnan väki! Voisiko joku julkisesti kertoa, kuinka suurella rahamäärällä teidät on lahjottu puhumaan valheita?

Jo yli 2000 vuotta sitten eräs Jeesus-niminen tyyppi sanoi, että "raha on kaiken pahan alkujuuri." Totta tänäkin päivänä!

Oppimisen iloa kaikille koululaisille ja opiskelijoille kautta maan! Ei etätyötä kouluihin!

Etäopetuskielto; opettajille takaisin mielekäs työ; opettaa oppilaitaan livenä!!!

Kouluopetus livenä! Opettajat ja oppilaat nauttivat opettamisesta ja oppimisesta!!!

Minen matkustele, enkä pörrää ravintoloissa, enkä ota m i t ä ä n rokotuksia, se on saletti!

Suomen rajat kiinni ja äkkiä! Puhun tästä päivästä lähtien ulkolaisten kanssa vain hebreaa!!! Suomi Finland is best!!!

Annan Luly Ranteelle yhden neuvon. Päijät-Hämeessä kokoomuslainen silloinen Hykyn valtuuston pj ajoi terveyskeskusten sairasosastot alas, mm. huonokuntoiset vanhukset pakotettiin kotiin, vaikka heista liian moni tarvitsi 24h hoitopaikan. Jalmariin he pääsevät viime hetkellä; nukkumaan pois inhimillisesti. Osa menehtyy jo kotonaan, muistisairaus vie mennessään. Tätäkö on "hoito". Persutkin "siunasi" tämän, säästösyistä. Hävettää.