Lukijalta: Aluevaali vie kansalaisen kehdosta hautaan

Hannu Himanen

Kolme vuotta sitten aloitimme puolisoni Paulan kanssa raskaan, vuosia pidemmältä tuntuneen taistelun kuolemaa vastaan – vaikka toki tiesimme sen taistelun voittajan. Joulupäivänä puolisoni nukkui pois.

Neljänkymmenenkuuden vuoden yhteiselon jälkeen elämä tuntuu tyhjältä, mutta kiitolliselta. Hoitajat ja lääkärit, jotka todella olitte taidoillanne ja sydämellänne mukana pitkässä saattomatkassa, kiitos teille.

Kun elämä ja kuolema koskettavat, ymmärtää konkreettisesti, miten tärkeää on, että terveydenhoito ja osaaminen ovat saatavissa. Toimiessani aikoinaan kaupungin "varttipormestarina", sosiaali- ja terveysalan luottamustehtävissä olin ajamassa aktiivisesti sote-uudistusta. Tuntuu hyvältä, että Päijät-Hämeessä ollaan nyt maan eturivissä.

Nyt kansalaisilla on mahdollisuus olla mukana luomassa erinomaista hyvinvointia meille jokaiselle. Aluevaali tammikuussa vie kansalaisen kehdosta hautaan, halusi hän sitä tai ei.

Mukaan vaaditaan jokaisen meidän äänestysikäisen panos – ääni. Asioiden päättäjiksi löytyy osaajia joka puolueesta. Elämän vaaleja käydään.

Kirjoittaja on lahtelainen opetusneuvos.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut