Näppikset | CNN:n alkuperäisessä jutussa Lahdesta kehuttiin ilmaista joukkoliikennettä ja ilmastotoimista saatavia ruokapalkkioita. Enpä ole kuullut asiasta, ovatko muut? Vaikuttikohan hypetykseen?

CNN:n alkuperäisessä jutussa Lahdesta kehuttiin ilmaista joukkoliikennettä ja ilmastotoimista saatavia ruokapalkkioita. Enpä ole kuullut asiasta, ovatko muut? Vaikuttikohan hypetykseen?

Kiitos Kyösti Raininko! Viimeinkin faktoja, eikä mielipiteitä.

Kysy itseltäsi; montako lasta olet kuullut? Jos enemmän kuin yksi, niin kuulet, keskustelet ja ratkaiset yhdessä.

Aika himmee paikka toi Nastolan kirkko; melko pelottavan näkönen paikka, kun on pimeenä! Ihan pimee paikka, siis!

Pubin omistajan mukaan asumistuet käytetään olueen. Eikö tuet pitäisi käyttää asumiseen.

Mitäs myrkkyjä apteekit myy; niistähän tulee kipeeks!!!!

Pistää miettimään, millaisia ehdokkaita aluevaaleihin asetetaan? Selvä syy on tämä Tiina Haapalan tapaus!

Turha se on nyt taas Vesikansan valtuutettujen vouhkata vaalien kanssa. Ette tehneet mitään kun meiltä vietiin lääkäripalvelut. Ei tipu ääniä teille.

Kanavalta no 66 Koti-tv:sta tulee ohjattua jumppaa joka arkipäivä klo 11-13.

Pieni hän tämä minun "murhe" on, mutta ei voi mitään, kun inhottaa nuo joka paikkaan räkivät miehet. Nenästä kiinni ja sieltä sitten pitkää rä.... Yäks. Ei sivistynyttä, ja kättä pyyhitään lumeen, lahkeeseen yms. Tätä tekee etupäässä vanhat ukot. :(

Osa hämäläisistä ei vieläkään tajua, että tappava tauti leviää villinä ja käy jokaisen kohdalla tarkistamassa oletko rokotettu vai suojaton. Kun ei ymmärretä niin vingutaan rajoitteita vastaan.

Toden sanoi lääkäri Leena Kaartinen Sote-palveluiden kehittämisestä ikäihmisten ja eläkeikäisten kannalta katsottuna ESS 5.1.22

Täytynee haastaa oikeuteen sähköyhtiöt yksipuolisesta määräaikaisten sopimusten rikkomisesta rikkomisesta! Mm. Oomi! Eiköhän Korkein oikeus lopulta ota kantaa asiaan! Asiahan periaatteellinen! Minäkin voinen yksipuolisesti lopettaa sopimuksen!

Turha valittaa naftan kalleudesta, huoltamojen pihoissa lumiauraajien kalusto syytää tauoilla kuskitta ja vailla surua huomisesta päästöjä yhteiseen luontoomme

No johan on perhana kun ESS:n lisälehdessä on isolla "sähköisiin"!! Nyt on syytä opetella käyttämään termiä digitaalinen tai verkossa kun oikeat sähköautotkin lisääntyvät. Suomen kieli on vajavainen esim. sanoihin englannin electrical ja electronic verrattuna. Käyttäkää sanoja digitaalinen tai verkossa!

Ei kait sitä Möysän avantouintipaikkaa tarvitse sulkea. On useita portti- ja puomiratkaisuja, joilla voidaan estää autolla ajo kevyen liikenteen väylillä, mutta jalankulku ja pyöräily on edelleen mahdollista.

Älkää ihmiset käyttekö sellaisia kampaamoita, joissa henkilökunta ei käytä maskia, eikä ole rokotuksia. Tälläiset klinikat ovat vaarallisia kaikille terveyden kannalta nyt.

Ei pöpöt pakkasella kuole. Viruksia ja bakteereja jopa säilötään pakastamalla. Örkit kuolevat pakkasella, esim pölypunkit vuodevaatteissa.

Ehdokkaat sulloutuneet isolla joukolla Lahen torille 5.1, vaikka pandemia jyllää pahana. Terveyden puolella muka! Hävetkää!

Milloinkahan hallitus tekee korona-tuki päätöksen työmarkkinatukea saaville. Ei 550e /kk netto pärjää. Pitkäaikaistyöttyömyys vaan lisääntyy kun Korona jatkaa leviämistään. On työttömilläkin lainoja ja menoja joka kk.

Kiitos CNN merkittävästä tunnustuksesta Lahden kaupungille!

Humpulan päiväkodille kiitos kauniista ikkunavalaistuksesta.

Eivät bakteeritkaan välttämättä kuole pakkasessa, vaan niiden lisääntyminen estyy.

Joka paikkaan koronapassi niin rokottamattomat pysyvät kodeissaan. Kyllä tartunnat ja sairaalapaikat vähenevät . Ei paikkojen sulkeminen johda mihinkään .

Ei saanut rauhassa käydä taaskaan markkinoilla, kun turhaakin turhempien vaalien ehdokkaat tukkivat koko alueen.

Kuntien tehtävistä yli puolet siirtyy alueille. Pieneneekö virkahallinto ja valtuustot/hallitus /lautakunnat samassa suhteessa?

Kiitos Leena Kaartiselle kirjoituksestanne 5.1. Ilahduttaa kun joku vielä tajuaa meidän vanhojen ja yksinäisten huolia, joilla ei ole älykännyköitä tai muita digivempeleitä. Kunpa vielä eläisi niin kauan että näkisi liikkuvan soteaseman, keskustan ulkopuolella sitä ainakin kaivattaisiin.

Haluamme kiittää PHKS:n synnytysosaston, os. 64:n, keskolan sekä lastenneurologian henkilökuntaa upeasta synnytyksen ja vastasyntyneemme hoidosta. Olemme erityisen kiitollisia empaattisesta tuesta haastavassa ja epävarmassa tilanteessa. Lisää palkkaa sairaanhoitajille ja kätilöille vaativasta ja vastuullisesta työstä! T. Kiitolliset vanhemmat

Raketteja ampuneet roskia keräämään.

Pistin 100e auramiehen rintataskuun , ei tarvi hikoilla koko talvena. T. Jalkarannan Mäkkäri

Eihän Suomessa kukaan viitsi mennä töihin ja maksaa korkeita veroja, kun sosiaalitukia voi saadaan yli 5000 e kuukaudessa !

Lopettakaa järjetön teiden suolaus! Auratkaa ainakin se muhju pois. Suolataan monta kertaa päivässä mutta aura ei näy. PR

Uusavuttomuus jyllää. Missä aurat ja auramiehet Lahdesta? Pelkkää kaaosta kun lunta sataa.

Ylen tulospalkkioista ei paljoa pakistu. Tv- katsojat saavat koko ajan uusintoja, joista ei paljon kuluja. Verorahoista ei tulospalkkioita.

Mikko Hannulalla kamala kiire selostaa. Sais mennä arkistoon tekemään muistelmiaan mäkihypystä, joita jaksaa papukaijamaisesti toistaa vuodesta toiseen. Oliko 1800- luvulla mäkihyppyä?

Tour de Skistä mennyt maku yhteislähtöineen, eikä kaikki huiput mukana. Jos olympia- ja MM- kisat olisivat kuten ennen, vuoronperään kahden vuoden välein, Tour de Ski pääsisi todelliseen arvoonsa järjestettynä vain välivuosina ja järkevällä ohjelmalla kuten alkuvuosinaan.

Suurkiitokset Tuohitien auraajalle hyvin hoidetusta työstä.

Joko rakettiroskan aiheuttajat ovat siivonneet jälkensä? Vai jätetäänkö luonnon ja vesistöjen ongelmaksi? Ilmastokaupunki kiittää.

Supo on huolissaan Kankaanpään "natseista". Helsingissä häärää satapäinen ulkomaalainen rosvojengi, se ei huolestuta ollenkaan. Onkohan ylemmältä taholta ohjeistettu että kultamunia ei saa häiritä!

Pitäskö soitella Karpolle. 70- luvulla oli sama vessaongelma bussikuskeilla Helsingissä. Edelleen Lahdessa. Hämeessä ollaan. Mites nuo lait ?

En haluaisi lakkokenraali Riku Aaltoa puolustusministeriöön, enkä sosiaaliministeriöön.

Skanska toteaa sisustusesitteessä 'aidosta puusta tehty parketti on aikaa ja kulutusta kestävä lattiamateriaali' mutta yksi nurkkaus mustareikäinen!

Mulla on vanhassa 1960-luvun talossa paljon kauniimpi tammiparketti kuin Skanskan uuden talon pikimustia oksareikiä sisältävä lungonurkkaus! Laatua!

Miksi ainoa tiedossaoleva rokotuspiste Lahdessa on suljettu 6.1.? Phhyky mainostaa pop up rokotuspaikkoja sivuillaan, missähän mahtavat olla, osoite, aukioloajat? Kuka vastaa näistä rokotuksista? Infektioylilääkäri? Rokotusaikoja nyt pikaisesti, ja jätetään ne muut puuhastelut vähemmälle. Kysykää neuvoa vaikka Turusta. Terveisin ajanvaraaja

Mitä enemmän piikitetään, sitä suuremmat ovat tartuntaluvut!

Omikron hyppää ihmisiin kerta toisensa jälkeen ja väsytettyyn immuunipuolustukseen iskee kamerunilainen. Antakaa nyt niitä rokotteita Afrikkaan!

Saksassa autotehtaat lopettavat toimintaa kun osia ei saa tuotantoon. 1970-luvulla saudit pysäytti hetkeksi rahaliikenteen. Kaaos. Sitä kohti mennään.

Globaalista rahaliikenteestä vain 10 % oli fyysistä rahaa ja loput vivutettua. Kun virta heikkenee niin vivutettu osa syöksyy. Se oli 1970-luvun oppi.

Mikä pelle tota UUPEEÄMMÄÄ johtaa, Viiru vai Pesonen?

Jos joku ei vieläkään tiedä, mistä aluevaaleissa äänestetään, hän ei jaksa syventyä uutisointiin.

Psykoosilääkkeet ym. mielialalääkkeet pitäisi lailla kieltää! Ja niiden jakajat pistää tilille teoistaan!

Mänkää työ koronamaakarit kuusen juurelle!

Menkää te koronamaakarit suota kuokkimaan; siellä vasta viruksia löytyy!!!

Johan pomppas; mulle ainakin riittää valehtelu koronasta!

Koronakruunut ja omikron-kruunut ja deltakruunut hallitsemaan helvettiä! Se on hyvä paikka pahiksille!

Mä kyl luotan enemmän tuhat vuotta vanhoihin faktoihin, ku nykyfaktoihin!!!

Joo, nykyaika on ihan pimeetä!

Colit, sauvat, kokit, salmonellat, ym. virukset ja bakteerit; kovia taistelijoita kaikki!

Virukset & bakteerit; nykyajan keksintökö; kysyn vaan!

Ennen kuin oli rokotteita; oliko elämää?

Rokotteet tuli, elämä meni!

Missä nyt sitä terveyttä hoidetaan kun kuntosalit ja uimahallit meni kiinni ? Baariinko sitä pitää mennä terveyttä hoitamaan?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut