Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppi | Aamujumppa heti takaisin televisioon!

Aamujumppa heti takaisin televisioon! Jostain pitää saada ohjattua jumppaa.

Rääkyvä ja kiljuva Greta Thunberg ärsyttää. Niin ärsyttää myös ne, joille ilmastonmuutos näkyy vaan suomalaisessa pikkukaupungissa.

Voi pyhä tietämättömyys, virukset eivät kuole pakkasessa, bakteerit kuolee, äly hoi.

Möysän avantouintipaikka suljettava. Loppuu se kielletyllä alueella ulkoilijoiden keskellä autolla ajelu.

Kyllä on upeita kuvia Jari Teittisellä maailmankaikkeudesta (ESS 3.1.22 s. B6 – B7). Kyllä meillä on suuri ja ihmeellinen Luoja!!! Suvi

Kerta kaikkiaan mahtava maa; Grönlanti (ESS 3.1.22 s. B4 - B5).

Hei, Sami Aaltonen; Sinusta tulee hyvä opettaja, silmät kertoo kaiken! Mukavia opetushetkiä; opetahan oppilaitasi rakkaudella!

Minä en ainakaan äänestä ainuttakaan edustajaa, joka kannattaa ilmaista ehkäisyä aikuisille ihmisille. Jos yli 20-v ei pysty tällaista asiaa hoitamaan, niin vika on korvien välissä eikä kukkarossa.

Unohtakaa jo koko korona. Piste!!!

Hei, kaekki inehmot eli immeiset, elikkäs ihimiset kautta Suomen maan; tulukeepa Nastolaan, tiälä on kaekkee kaanista! On jokkee, järvvee, mettiä, soita, lampia, hyvvii marjastusmaita ja on muutama kaappakkii....kaekkee on, mitä elämmiseen tarvittee.....

Roskakaaos jätekatoksissa on yleensä huonon lajittelun tulosta. Energiajäteastiat vajaita ja sekajäte pursuaa yli. Jäteyrityksiä mielestäni turha syyttää. Jokaisen kannattaa ensin katsoa peiliin.

Kiitos PHK-sairaalan osasto 41-42 hoitajille. Olitte kaikki empaattisia, ystävällisiä ihmisiä. Kaikkea hyvää teille alkaneelle vuodelle. Rintasyöpä

Kyösti Raininko kirjoitti 3.1. (Mielipide) hyvän avarakatseisen näkemyksen Suomen metsien käsittelystä, joka hyvin oikaisee vääristynyttä ja tarkoitushakuista arvostelua metsiemme käsittelymenetelmistä.

Harjun terveys olisi voinut järjestää riskiryhmäläisille, joilla vaikea sairaus, jonkin erillisen rokotuspaikan, ettei heidän tarvitse seistä Trion käytävillä rokottamattomien kanssa samassa jonossa tartuntaa saamassa saadakseen tehosterokotuksen.

Olipa hyvää metsäinfoa Kyösti Rainingolta ESS 3.1. eli faktaa vouhotuksen ja pelottelun sijaan! Kasvu sitoo hiiltä, mätäneminen päästää.

3.1. kirjoitus Greta Thunbergistä, miksi puhut noin rumasti nuoresta tytöstä, kirjoitus kertoo sinusta paljon. Onneksi en tunne sinua. Eikö nuorilla saa olla mielipiteitä, sinulla vaan.

Kiitos PHsotey e-passista, mikä ei juurikaan käy mihinkään! Voisitteko kertoa henkilökunnalle, käykö se muuhunkin kuin etäliikuntaan tai jalkahoitoon/teatteriin! Osa haluaisi esim. käydä vaikka syömässä silläkin edulla.

Posti toi nipun mainoslehtiä. Yritin lukea. Ei onnistunut. Esim. Gigantti ja Jysk. Teksti pientä tuherrusta valkoisella esim. harmaalla pohjalla. Heitin roskiin.

Hyvä Jouni Heikkilä Ylen-ohjelmista. Urheilustudiota tuhansia tunteja, vieraineen. Olympialaisiin on toimittajat menneet viikkoa ennen kisoja.

Olisi nyt käyttöä lähiklinikoille, jakaantuisi jonotus. Hölmöläisten hommaa Lahessa.

Odotin terveys- ja pankkipalveluja neljä tuntia. Eväät ja lääke loppuivat ja palvelu jäi saamatta. Tarkoitushan onkin säästä ja tehdä tulosta.

Seuraava hyvä presidentti olisi Jyrki Katainen – harkitseva ja kokenut henkilö.

Ei Ranta-Kartanoa rakenneta hanaveden eikä vehreiden maisemien kustannuksella. Eipä niillä matkailijoita Lahteen saada!

Enpä ota kantaa, onko mies muuttunut 5 000 v:ssa vai ei. Vaan meilläkin on 6 sisaruksella 5 eri isää!

Eköhän olisi aika korjata se leikattu eli elinkustannusindeksi, Sanna Marinilla näytön pailla.