Näppis | Kun aluevaltuustot valitaan, niin kai saman verran puretaan kuntien hallintohimmeliä

Kun aluevaltuustot valitaan, niin kai saman verran puretaan kuntien hallintohimmeliä. Ei kai vaan oleteta, että veronmaksajat kustantaa tuplamiehityksen.

Nyt äkkiä Kariniemen kuntoportaat ja Rälssin maisemointi ja näköalapaikka, rannan suunnitelmat ja missä kyllä viipyy, jos CNN listasi Lahden! Ei turisti kaipaa sulatettua älypyörätietä eikä pyörätieliikenneympyrää!

Raketteja myyvät urheiluseurat voisivat pitää uudenvuodenpäivänä rakettiroskien keräystalkoot. Saisi raitista ilmaa ja liikuntaa eikä veronmaksajien, taloyhtiöiden ym. tarvisi maksaa siivouskuluja.

Turhaa touhua koko tulitus, kohta saadaan kunnon jyske. Puti näyttää mistä pesee.

Eletäänkö Hämeessä vain koirien ja lasten ehdoilla? Kaikki mukava ollaan valmiita kieltämään. Johan on ahdasmielistä porukkaa kylä täynnä. Voi, voi.....

Kiitos, I. Viljanen! Monet meistä samaa mieltä.

Miksi ette laita myymälöidenne osoitteita paperilehteen, vain muovisessa.

Ai saako tulityökortin omaava käsitellä räjähteitä? Täytyykin ruveta louhimaan iltahommina.

Psykiatriset sote-potilaat ainakin hoidetaan halvalla. Saa jonottaa aloitusaikaa vuodenkin ja hoitona saa lyhytterapiaa, joka ei riitä hoitamaan pitkään muhineita ongelmia. Sääliksi käy väsyneitä hoitajia ja lääkäreitä, liikaa kiirettä ja työtä. Ei vaikuta maan parhaalta sote-työpaikalta.

Mitähän, jos te häiritsivät, jatkuvasti haukkuvan koiran omistajat, muuttaisitte omakotitaloon, siellä voitte metelöidä koirinenne vuorokauden ympäri.

Naisten käyttämä henkinen väkivalta miehiin vaiettu aihe.

Koronarokotusta ei uskalleta ottaa, eikä maskia pysty käyttämään. Sen sijaan näille maistuu tupakka tuhansine syöpämyrkkyineen. Se ei pelota eikä vaikeuta hengitystä. Näitä tyyppejä on hoitajissakin.

Joku kyseli vaatteita pyöreille naisille! Postimyynti Atelier GS sieltä löytyy. Myös lyhyille ja pyöreille.

Eikö olisi helpompaa ja hygieenisempää, että roskakuskit ajelisitte vähän pienemmillä autoilla. Voisi puhdistaa ja tyhjentää säiliöt useammin. Paskat roikkuvat ulos säiliöistä takana tulevien silmille.

Nyt oli Asikkalan walk in -rokotukset järjestetty hienosti. Kiitos rokottajille ja järjestäjille! T. mummi ja pappa

Lopettakaa "kiusaamisohjelmien" näyttäminen TV:ssä ja varsinkin Ylellä. Nuoret ottavat niistä mallia. He pitävät toimintaa hyväksyttävänä ja kuvaavat sitä. Kuten nähty, heidän kiusaamissessiot saavat hyvin raakoja muotoja.

Nyt harmittaa Yle Puheen muutos. Ainoa kanava, jolla oli hyviä live-ohjelmia pitkin päivää. Nyt aamulla kuin kuuntelisi sammaloitua hyytelöä. Onneksi meillä on kunnon paikallisradio.

Sinä joka kehotit muuttamaan omakotitaloon, sama koirahelvetti on omakotialueillakin!

Tulin maalle asumaan, ja nyt kissat kuseksii kasvimaalle ja koirat juoksee ja haukkuu yötä päivää. kerrostalossa vain koirat kiusas. Muuta maalle.

Maakaasun hinta noussut vuodessa yli 300 prosenttia. Et silleen.

Ostin 200 e rakettipadan ja pamautin ilmaan, olipa muuten upeaa!

Yle panee unimusiikkia uuden vuoden aaton illan ohjelmaan. Eikö voisi olla reipasta rillumareimeininkiä? Missä show? Eikö tässä ole jo pari vuotta koronaa kärsitty?

Kiitos vääksyläiset upeista ilotulituksista. Oli oikein Uuden Vuoden juhlaa, kun televisiostakaan ei tullut kuin tavanomaista lailunloilotusta ja resupekkoja.

"Koronan" takia vähennetään henkilökuntaa, joidenkin naamataulut laitetaan lehden sivuille, tervetuloa meille, on pokkaa!

Kiitos Heinolan Komostenkylän hienojen kausivalojen laittajille!

Sanotaan mitä hyvänsä ns. suomettumisesta, niin 70-luku on ollut tasa-arvoisin vuosikymmen Suomen historiassa. Esim. peruskoulu jne.

Taas outoa tietoa lehdessä. Kyllä Alasenjärvelle on aina ladut ajettu, jos jäätilanne sen on sallinut. Nytkin on ihan moottorikäyttöisellä jääväylä pidetty auki. Järven rantamaisemissa 19 vuotta asunut.

Ei voisi vähempi kiinnostaa aluevaalit, kun Vesikansasta veivät terveyspalvelut ja omat edustajat katsoivat vierestä. Nyt mentävä Akuuttiin vaivoineen.

Hollolan vesikansalaisten saatava äänestää alueen Asikkalaan liittämisestä.

F-35 on hyökkäys- ei puolustushävittäjä. Kunpa Suomen kenraalit ei taas löisi päätä Karjalan mäntyyn.

Taloustutkimuksen kysely, jonka perusteella 41 % suomalaisista on huolissaan kansalaisten eriarvoisuuden ja tuloerojen kasvusta. Voi pöljä. Tätähän puolueiden kannatuskyselyihin vastaajat haluavat. Kokoomus ja perussuomalaiset jatkaa siitä, mihin jäivät 2019. Maakuntavaaleissa nähdään, kuinka paljon köyhää isketään jälleen. Tuloverot alas ja kulutusverot ylös. Asiakasmaksut ylös. T. Valikoitu hoito yms.

Eikö ilotulitteet saastuta ilmakehää? Vihreät, nyt lakipykälä täysin kielto ilotuliteille!

Hyvä, Janne Ahonen, että palaat mäkeen. Nyt olisi hyvä, jos Tommi Nikunen tulisi takaisin valmentajaksi, niin saisimme mäkihyppyyn menestystä.

Ei koiria luistelujäille. Ennen kaikkea tassut vaarassa jäädä terien viiltämiksi!

Ihminen on päästöneutraali sitten, kun jaksaa. Koko ihmiskunta on puhdas vuonna 2200. Ihmistä ei ole.

Eikö arkkitehti, akateemikko Juha Leiviskän valopylväät sopisi Ristin kirkon alttarialueelle?

Muistakaamme, että Suomen ja suomalaisten paras turva on Luojamme, katso 1. käsky ja sen selitys katekismuksesta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut