Näppis | Eikö raketeista luopumisen lisäksi voisi luopua joulusta, juhannuksesta, uskonvalistuksista ja paljon muusta

Eikö raketeista luopumisen lisäksi voisi luopua joulusta, juhannuksesta, uskonvalistuksista ja paljon muusta, niin jäisi nämä iänikuiset valitukset pois ja kaikkien elämä oli tasaisen surkeaa ilman iloja.

Uuttakovuottako "vanhoillako" tavoillako? Ei mene Suomella nytkään niin huonosti, ettei olisi varaa lakkoilla. Silti: Kaikkea Hyvää vuodelle –22!

Kun katselee kuvia ulkomaiden taloista ja niiden koristeista ja kukkien paljoudesta, säälittää suomalainen ahdasmielisyys ja byrokratia. Ei ole sitä sykähdyttävää kotiinpaluuta, kun porraskäytävä on kuin kellarin seinät. Miten voi pieni ovikoriste saada aikaan palon leviämisen, vaikka niitä olisi joka ovella? Kyllä palo leviää ihan muissa osissa taloa.

Joulukonsertit kamalaa kuunneltavaa, kun solisteilla ei ole äänivaroja riittävästi. YouTubesta löytyi Mika Pohjosen lauluesityksiä. Aivan upea ääni joululauluihinkin.

Toimittaja Urpusen haastattelujuttu 30.12. Hämeenkosken kansakoulusta ja sen uusista asukkaista oli hyvin tehty. Hyvää työtä, kiitos!

Nyt, kun valitaan eka kertaa turhanpäiväiseen systeemiin edustajia, niin olkaa tarkkana, että ette äänestä kunnanvaltuutettuja ja/tai kansanedustajia – heiltä jäävät kaikki hommat hoitamatta. Uutta tuoretta verta vaan kehiin, niin minäkin saatan äänestää näissä turhissa vaaleissa.

Kyllä ottaa aivoon Paperiliiton ym. lakkoilut. Hoitajat ajettu nurkkaan pakkorokotuksineen palkoista puhumattakaan.

Onko Orimattilassa teiden auraus lopetettu? Viimeisen parin viikon lumet auraamatta lukuun ottamatta paria keskustan katua.

Biljardisalit saa olla auki missä myydään kaljaa, kuntosalit kii. Päättäjät, äly hoi älä jätä.

Riipaiseva kirjoitus vanhuksen laiminlyönnistä jouluna(kin), ihan sydämeeni koski! Helpolla pääsevät nämä kivisydämet, sitten kun äidistä tai isästä aika jättää, sillä tuskin niitä tunteita löytyy siinäkään vaiheessa, jos ei aikaisemminkaan. En voi välttyä ajattelemasta: onneksi en aikanaan tehnyt ainuttakaan mukulaa.

Suurkiitos kaupungin auramiehille ihanista auratuista teistä kirjasto-teatteri-Gaudia-ympäristössä! Mainio reitti meille rollaattorikulkijoillekin! Hyvää Uutta Vuotta! Työniloa!

Hienoa, että saamme Hollolaankin Geoparkin suojaamaan geologista perintöämme kallioiden murskaajilta.

Kasvakaa myös te kiusaavat aikuiset vihdoin aikuisiksi! Ette ole pidettyjä ihmisiä, jos jatkatte samaa rataa.

Se tunne kun puoliso ostaa yhden joululahjan ja senkin exälleen! Loukattu olo.

Kumpi on hankalampaa hollolalaiselle eläkeläismiehelle, päiväsaikaan kaljan juonti baareissa vai osallistua sisätiloissa liikuntaryhmiin. Oikeustajun vastaisilla päätöksillä kiusataan kansalaisten arkea.

Hämeenmaa yrittää niittää kiitosta, mutta silti kauppojen auloissa rakettimyynti ulkopuolisen toimesta, kuten K-ryhmälläkin.

Miksi S-Ryhmä houkuttelee lapsia juomaan energia juomia, kun myyvät kaiken ikäisille?

Sibeliustalo: peruuntuneesta keikasta ei saa kuin osan rahoista takaisin.

Miksi näitä gallupeja, joissa kysytään, mitä mieltä keskustapuolue on muista, julkaistaan jatkuvasti?

Sähkösopimus loppumassa, tuli tarjous samalta firmalta. Energian hinta lähes 2 x aikaisempaa korkeampi. Juuri uusi korjattu, hinnannousu 3 x aikaisempi! Perusmaksu nousi myös. Alkaako muilla palalamaan hermot tähän "vihreään siirtymään"?

Nyt lähti ääneni kokoomukselta persuille tai kristillisdemokraateille, koska kok äänesti hoitoalan henkilöstön rokotuspakon puolesta. Huom! Itse en ole hoitoalalla.

Typerää älämölöä kerran vuodessa paukutetuista turhakeraketeista, samaan aikaan lemmikkiturhakkeiden määrä kohoaa miljoonaan. Kummat suurempi haitta ja rasite luonnolle? Aattelepa ite.

Vanhusten hoitopaikoista. Muistatteko, mikä puolue ajoi vanhustenhoidon Päijät-Hämeessä nykytilaan (lakkautetut tk. sairasosastot), kokoomus ja silloinen puoluetta edustava valtuuston pj. Perussuomalaiset avustivat. Kokoomus porskuttaa vaalikärjessä. Lisää "säästöjä" ja yksityistä toimijaa, pienellä määrällä työntekijöitä, halvemmalla. Onko meillä enää vanhustenhoitoa, ei; säilömistä, omassa kodissa. Hoidoista viis. Ja halpaa on. T. eläkeläinen

Museo on huolissaan laitakaupungin parvekelasien värisävystä. Pääkadun siltarakennusrumiluksesta se on hipi hiljaa...

Rokottamaton terveyden ja sairaanhoitohenkilöstö on tainnut unohtaa valansa ja lupauksensa sekä eettiset ohjeensa terveyden säilyttämiseen ja sen saavuttamiseen liittyen. Onko silloin oikeassa paikassa töissä, jos ei pysty sitoutumaan ohjeisiin tai lupauksiaan pitämään?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut