Näppikset | Voisiko Prisma luopua myös alkoholin ja tupakan myynnistä, koska ne kuormittavat terveydenhuoltoa, sosiaalitoimistoa ja ennen kaikkea lasten elämää?

Voisiko Prisma luopua myös alkoholin ja tupakan myynnistä, koska ne kuormittavat terveydenhuoltoa, sosiaalitoimistoa ja ennen kaikkea lasten elämää?

Jes! Hienoa Hämeenmaa! Jättäkää raketit ostamatta myös muilta niitä kaupittelevilta. Eläimet kiittää!

Jokavuotinen rakettimyynti kun alkaa, samana päivänä alkaa myös rakettien paukuttelu - ei mitään tolkkua!

Kerberossin kanssa sama mieltä popparit eivät osaa laulaa joululauluja eikä muitakaan lauluja. Varsinkaan naislaulajat. Mistä näitä ininisijöitä tulee? Samoin myös jo vuosia laulaneet. Ääni ei vaan riitä.

Kelan edessä nyt iso tilava ala. Hyvä, siihen saa tehtyä keväällä hyvän parkkipaikan autoille. Ei rakennata enää mit. kerrostaloja siihen kohtaan. Kaupungilla nyt liian vähän hyviä parkkipaikkoja muutenkin.

Tänäkin vuonna useita konsertteja joulun alla. Vaan yksi ylitse muiden: Rauhaa Jouluun niin tulkinnallisesti kuin tunnelmallisesti!

Susien puolustajat eivät ole mitään viherpiipertäjiä. Viheröyhöttöjä on parempi sana.

Orimattilan kaupunki järjestää uuden vuoden valo ilottelun kuivantolaisille: koulun jääkentän molemmissa päissä valoheittimet sammuvat ja syttyvät 10 sek välein. Kyllä siitä on ilmoitettu kauan sitten, mutta korjaajia ei ole näkynyt.

Totta puhut. Vanhassa kuusikossa ei aluskasvillisuutta ole. Aukkoon sitä tulee pian ja marjasato voi nousta ruhtinaalliseksi!

Prismat otti vastuullisen askeleen - hyvä. Toivottavasti muut seuraavat, myös viranomaiset. Loppuu myös kesällä paukuttelu, vai mitä palokunta?

Heräsi kysymys, miksi ei ole missään tiedotettu, että hyppyrimäeltä Metsäkankaalle menevä valaistu kävelytie on katkaistu tekemällä massiivinen latupohja kävelytielle ulkoilijoiden esteeksi. Olisi ollut vähintään kohteliasta laittaa kävelytien kulkuesteestä tieto jo kaliumformiaatilla päällystetyn kävelytie/pyörätien risteykseen. Eipä Metsäkankaan alueen kävelevällä väestöllä lemmikkeineen ole asiaa metsäiseen luontoon hyppyrimäen taakse.

Voi kun jollekkin Tiilijärvelle aurattaisiin luistelurata.

Tanssit ja tanssityyli on muuttunut. Samoin tanssijoiden ikärakenne. Nykyään lähinnä eläkeläisiä, jotka omaksuneet fuskun ja bukin. Miehet teppaavat lähinnä paikallaan ja naiset yrittävät pyöriä siinä ympärillä. Vanhat tanssityylit antoivat liikuntaa enemmän.

Hollolan K-Supermarketin asiakas. Ethän pysäköi kävelyväylälle, joka menee Tarmontien puoleiselta ovelta kohti Tarmontietä. Siinä kohdassa on paikkoja vain yhdessä rivissä, kuten P-merkki ja suojatiemerkit osoittavat.

Jonotin Harjun SOTE keskuksessa monta tuntia ennen lääkäriin pääsyä. Olin menossa totuttuun tapaan Sokokseen kahville, piti kääntyä takaisin, en omistanut Koronapassia. Kävin sitten ruokaostoksilla. On monta syytä kun en ole saanut kaikkia rokotuksia. 23.12 olin PHKS: ssa koronatestissä, tulos Negatiivinen.

Jos taas pistetään kaikki kiinni niin tartunnat vähenevät . Kun paikat avataan tartunnat lisääntyvä . Tämähän on oravanpyörä . Kumpaa halutaan: sitä että paikat lopullisesti kiinni vai halutaanko elää koronan kanssa , ja se onnistuu kun otamme rokotukset . Päättäjät kohdistakaa voimanne niihin jotka ei ota rokotteita . Passi vaan joka paikkaan käyttöön esimerkiksi ostoskeskusten oleskelutilat

Rokottamattomien sairastumisista kyselleelle. Pohjois-Karjalassa todettiin viime viikolla 229 koronatartuntaa. N. 30% rokottamattomilla, n. 70% 2 tai 3 rokoteannosta saaneilla. 1% 1:n piikin saaneilla. Lähde: siun Sote-Karjalainen 28.12.2021. Minuakin kiinnostaisi PäijätHämeen tilastot..

Nyt nämä Ankkurin lenkin uorittelijat alkavat paljastua. Erittäin vahvasti meikatut vain 150+ cm pitkät vanhukset 'paremmista piireistä' miehineen.

Sunnuntain Pelicans pelissä tarkastettiin koronapassit, mutta ei kysytty henkkaria. Olikohan kaikilla oma passi, vai naapurin.

Vanhusten kotihoito on kaaoksessa. Työvoima ei riitä kun vuodeosastopaikat lakkautettiin kunnissa. Myös ensihoito väsyy vanhusten kuskaamiseen kotoa sairaalaan ja takaisin. Vanhoille tämä on yhtä kärsimystä.

Mitäköhän lahtelaisille pitäisi tapahtua että kaikki käyttäisivät kasvomaskeja? Erityisesti nuoret aikuiset ja vanhemmat miehet eivät niitä käytä edes julkisissa tiloissa? Käsittämätöntä ja typerää!

Voisiko tutkiva journalismi nyt perusteellisesti selvittää, miksi AY-liikkeen ammattijärjestöt ovat ns. yleishyödyllisiä yhdistyksiä? Ja miksi ne sen takia saavat valtavia verohelpotuksia. Nyt esim AKT:n lyhyetkin lakot tuottavat yhteiskunnalle satojen miljoonien tappioita. Kertokaa miksi tällainen erivapaus on näillä yhdistyksillä.

Se on sitten lisää Harjun Terveyttä. Kokoomus ja Persut taas, nìinkuin viimeksi Hykyssä, äänestää köyhää vastaan, emme tarvitse hoitoa, niinkö? Mehän sitä terveyskeskusta käytämme. Kansa jakautuu heihin, joilla on hoitoihin vakuutus ja heihin, joita EI hoideta, kuin juuri se pakollinen. Meillä köyhemmille ei olekaan väliä. On myös Persuja, joiden mielestä ei esim. koko koronaa edes ole, varjelkoon näitä epätotuuksiin uskovia. T. Seniori.

Ihmettelen suuresti, miten Päijät-Hämeen Hyvinvointialue laittaa lehteen puolen sivun mainoksia 15.11. ja 27.11. Nämä vaikuttavat mielipidemuokkauksilta. En todellakaan hyväksy, että meidän verovarojamme käytetään tällaiseen!

Mitä Lahti tekee pitkäaikaistyöttömien hyväksi? Juhani Melanen kyseli asiaa Etlarissa! Vastausta odotetaan!

Vaikka en ole hesalainen, niin olen katkera Kirsi Pihalle. Olisimme saaneet hänestä kansainvälisestikin edustuskelpoisen kaup. johtajan kuten Tampereella, Turussa, Rovaniemellä ym.

Tässä uutisia lukiessa tulee mieleen ettei kohta ole mikään muu auki kun perse.

Tommi Niemelälle vinkki. TV-kommentaattorin hommat vähemmälle ja Pelicans takaisin voittojen tielle. Lahdessa on historiaa, kun kannattajilta loppuu usko päävalmentajaan esim. Korkeakunnas jalkapallon puolelta.

Pelicansin peliä kuulema parannetaan joka pelin jälkeen, mutta tulokset menee kuitenkin kokoajan alaspäin !??

Kyllä ravintola-ala sössi osan ite. Koronapassit kun tuli ei tarkastettu henkkareita

Kyllä meni maku persuista, vastustavat hoitoalan henkilöstön rokotuspakkoa eli toisten ihmisten hengen ja terveyden kustannuksella pitäisi saada pitää hoitoalan työpaikat. Eikö se ole täysin järjen ja inhimillisyyden vastaista ja vielä kuinka kalliiksi koronapotilaiden hoito meille tulee?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut