Näppikset | Pesäkallion luonnonsuojelualue ja Merrasjärven kuntopolut ovat tämän hetken kuntoilijan hittikuntoilureitit.

Pesäkallion luonnonsuojelualue ja Merrasjärven kuntopolut ovat tämän hetken kuntoilijan hittikuntoilureitit.

Miksi kirkkoon kuulumattomat viettävät joulua???

Mies selitti mun kävelystä toiselle: that's not attractive even if she thinks so. Hei typerys: olen äitisi ikäinen ja kävelen kaikilla lihasryhmillä.

Vain tollot jaksavat ihmetellä kävelytyyliäni. Saan vuosittain erinomaisen lihaskuntotestistä, koska osaan käyttää kaikkia lihasryhmiä esim kävelyyn.

Nyt joululomalla parasta on kaksi tai kolme kertaa päivässä tunnin-parin kävelylenkki. Se on mun iässä eli pian 60-v peruskuntoa parantavaa. On aikaa!

Me jotka puolustamme suden olemassaoloa, emme todellakaan ole mitään viherpiipertäjiä. Typerä nimittely kertoo vain kyseisen henkilön vääristä ennakkoluuloista.

Vallan tunne on parhaimpia, ellei paras, 'aineeton psyyke-lääke.'

Ei ole koskaan aiemmin kolme siistiä miestä tähän aikaan maleksinut mun perässä kirkkopuistosta kotiovelle. Jos olisivat soittaneet suuta niin poliisi!

Ostin eilen Launeelta Waldorfin salaattia ja siinä oli ananasta. Ananasta! Oli pakko ostaa äsken Mascotista selleriä ja tehdä ite kunnollinen salaatti.

Me rehevät naiset vaaditaan iloisen värisiä vaatteita kauppoihin isossa koossa!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut