Näppikset | Korona on tuonut esiin marisevat suomalaiset. Telkkariin asti mennään kitisemään, kun ei pääse uimahalliin tai kuntosalille tai kuka minnekin.

Korona on tuonut esiin marisevat suomalaiset. Telkkariin asti mennään kitisemään, kun ei pääse uimahalliin tai kuntosalille tai kuka minnekin. 50 vuotta sitten ei moisia laitoksia edes ollut ja mainiosti pärjättiin. Hiihdettiin talvella ja uitiin kesällä. Kuntosaliksi riitti työn tekeminen. Helkkarin marisijat. Kai te kuitenkin itse pyyhitte?

Tapahtuuko Ukrainassa (Mainilan laukaukaukset)

Yrjö Mattilalta hyvä kirjoitus ess 23.12. jossa viittaus Mika Karin kirjoitukseen. Kumpikaan ei kuitenkaan ota asiakseen ehdottaa omaishoidon tuen verovapautta! Verottomuus lisäisi motivaatiota hoitaa omaista pidempään kotona. Esim. hoitajan asumistuki saattaa pienentyä, kun hoitotuki lisätään palkaan/eläkkeeseen.

Kiitos Päärilän perhe jälleen kauniista pihapiirin jouluvalaistuksesta Asikkalassa.

Aleksin lampaat hetken poissa. Tulipahan näyttöä, kuinka tarpeen on autoille Aleksilla lyhyaikainen pysähtymispaikka.

Hienoa että joulukylä on torilla, mutta koronasta huolimatta olisin toivonut että väsynyt mummo olisi päässyt hetkeksi lepuuttamaan jalkojaan glögimukin kanssa! Oli vain matala jäinen lautapenkki!

Onko lehdenjakajilla lupa ajella jalkakäytävillä ja pyöräteillä, kun auton jäljet menee siellä kevytväylällä, vaikka ajorata on ihan siinä vieressä. Ei vaan viitsitä tulla siitä pihaliittymästä tien puolelle.

Kiitos Elina-Maarit Kinnunen KD kirjoituksestasi, olen ollut täysin samaa mieltä jo pitkän aikaa. Varmasti saat paljon ääniä, toivottavasti nuoretkin nyt äänestävät! Nuoria nyt autettava unohtamatta tietenkään senioreita.

Kaikki muut hallituksesta ovatkin jo olleet poissa ja raskaana paitsi Haavisto?

Kyllä se ensisijainen päätös kuuluu asukkaille ja remontin rahoittajille, eikä museovirastolle, miten kukakin haluaa asua ja asuntonsa uudistaa. Keijupuiston jukisivuremontti nosti 70-luvulla rakennettujen asuntojen tason ja arvon nykytasoa vastaavaksi.

Kun suomalainen firma ostaa päästöoikeuksia, mihin menee rahat?

Ristinkirkkoon on tulossa remontti. Voisiko niin sanotulle pääovelle tehdä mitään, se kun on kuin autotallin ovi. Vieraan on vaikea löytää sisään, kun etsii vaan pääovea. Minulle kävi niin. Kuljin useamman kerran ohi kunnes totesin, että sen on pakko olla tuo autotallin ovi. Se se oli.

Kun metsään hakataan aukko, niin siihen tulee ensin vadelma sitten mansikka ja istutettujen puiden alle mustikkaa 10niksi vuosiksi.Vanha hoitamaton metsä ei kasva mitään marjoja,on suojeltu tai ei, ikävä liikkua. Vihreä Laurila saa omalle metsälle tehdä mitä lystää.

Harjun Terveydessä on todella ylimielinen lääkäri. Käytöksestä huomaa, ettei ole tottunut rahvaisiin. Onko väärässä paikassa? Olemmeko ansainneet veronmaksajina tämän. Alan olla samaa mieltä, kuin alueuutisissa esiintynyt vaaliehdokas; nuori mies Vihreistä, Harjun Terveydestä.

Nyt aletaan maailmalla suosittella jo neljättä koronarokotuskierrosta. Tärkeintä Suomessa olisi kuitenkin saada koko väestölle rokotussuoja, tavalla tai toisella. Venäjän presidentti sanoi juuri, että vain 37% väestöstä on rokotettuja; " tässä näette tuloksen"...

Jännää kun on takerrettu valkoposkihanhissa vanhentuneeseen EU direktiiviin. Etelä-Eroopassa pyydystetään verkoilla, myrkyillä ja ampumalla vuosittain noin 10 miljoonaa lintua, pikkulintuja, kahlaajaa, petolintua. Huh! Tätä hurskastelua.

Jukka Tarkalle tiedoksi. J.K.Paasikiven mukaan jatkosota aloitettiin, 'voittamattoman Saksan rinnalla, suursuomi tähtäimessä.' Mutta kuinkas sitten kävikään? Tuli lievästi sanoen'takkiin.'

Woke Simu avasi silmäni esalsisessa 23.12. enää en anna killinlinkiäkään hyväntekeväisyyteen. Käytän nekin rahat itseeni.

Olihan nyt Simun simmut täysin ummessa? Kirjoitti just niinku "minä itse ja tiedän parhaiten" mutta eihän ns. vastuuta tässä maassa enää kukaan ota! Ei ole muotia! Mennään vain melutaan kohti kadotusta? Häh-hää!

Näin korona-aikana näyttää aika pahalta tuo Lahden kaupunginjohtajan kaksoisrooli. Nimittäin tapahtumateollisuuden nokkamiehen tehtävässä vaatia avoimmuuta tapahtumille ja kaupunginjohtajana vastata terveysturvallisuudesta. Olisiko paikallaan miettiä itse oikeasti ratkaisua. Voihan toki olla että motogp tekee ratkaisun.

Ihana pinkki koti (ESS 24.12.2021 B8-B9); mä haluun samanlaisen!!!!!

Tanssiminen näyttää mun silmissä ihan älyttömältä!!! Jonku hitaan voisin tanssia rakkaani kanssa, jos ois sellanen, mutku ei o!!!

Joskus on niin, että vaikka kuinka katsoo, mitään ei näe. Näin käy helposti kilpailujen katsojille ja veikkaajille, sillä hevosten suun sisäpuolella olevat vauriot ovat yleisiä ja jäävät piiloon.

Aikaa ei taaksepäin voi kääntää, mutta yksinkertaiset asiat ja tekemiset toivottavasti saa takaisin. Joku kirjoitti, että älypuhelimet pois koulusta, porvarihallituksen Sanni ne kouluihin halusi, opetusvälineiksi. Luku- ja laskutaito unohtui. Koulu meni hifistelyksi, perusasiat samantein, on se vaan hianoooo. T Mamma. Hyvää Joulua kaikille.

Koko perhe ehdokkaina vaaleissa. Pitänee paikkansa. Varmistavat, että varmasti saadaan "Harjun Terveys" ellei pahempikin. Pikkujutut hoituu, mutta miten on isommat, tosi huonosti. Mennään siis Akuuttiin ja sitäkin Mehiläinen halusi mukaan Harjun kimppaan, niin Etlarista luin. Estetään edes se. Kokoomus ja Persut kyllä äänestää, joten menkää hyvät ihmiset äänestämään; ihan itsenne vuoksi. Köyhä se Harjulla käy, tulojen takia. Joulua kaikille.

Syytät viisikon bilettäjiä. Minä rokottamattomia, koronan kieltäviä. Hallitus päättää asiantuntijoiden ohjeiden ja informaation mukaan. Niin tekisi Orpon Kokoomuskin. Nyt Orpo ja Purrakin hys hiljaa, ymmärtävät että olisivat samassa tilanteessa päättämisessä. Jos porukat ryntäävät "toistensa suihin" ja liki. Ihan sama mikä hallitus. T. Maskin käyttäjä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut