Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua tällä viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa.

Voi kun palattais siihen vanhaan hyvään aikaan, jolloin kaupat ym. oli kiinni pyhäpäivinä.

Voi kun palattais siihen vanhaan hyvään aikaan, jolloin kaupat ym. oli kiinni pyhäpäivinä. T. 40v nainen

Lahden torin joulukylä surkea! Tiistaina kävimme lapsenlapsen kanssa siellä klo 17.40. Puolet kojuista kiinni, oli ankeaa ja pimeää. Paikalla olevat myyjät näyttivät siltä, että haluaisivat olla muualla. Tässä näkyi selvästi Lahden keskustan kuolema. Toivottavasti oli viimeinen joulukylä Lahdessa.

Miksi aina valitusta ? olisit tyytyväinen siihen mitä jo on! elät vain kerran... nauti siitä. Hyvää Joulua ja parempaa tulevaa vuotta...

Bussikuskien vessahätään yksinkertainen ratkaisu: bussi missä on vessa.

Jos Aleksi revitään auki, niin tehdään hotellin asiakkaille alikulkutunneli. Ei avarat näkymät pilaannu.

Aleksin ylityssillasta: hotelliasukas tuo rahaa kaupunkiin, mutta tuskin asettuu hotelliin, jossa aamiaisen saadakseen on pukeuduttava mennen tullen ulkovaatteisiin.

Hämeenmaan silta sopii hyvin Aleksin yläpuolelle, kun sitä verrataan Päijänteenkadun ja Ahtiantien betonimuureihn!

Jos vuoden aikana jää näpistämisestä 100 kertaa kiinni, kuinkahan monta kertaa onnistuu tehtävissään? Paljonkohan tämä maksaa yhteiskunnalle? Niistä kai rikosilmoitus on tehty.

Miksei niittejä riitä joka päivä Etlarin sivujen kiinnitykseen! Ei ole vappuhuiskan aika vielä?

Nyt matot ja vuodevaatteet ulos pakkaseen. Kyllä lähtee pölypunkit.

Kreikassa ja Espanjassa kauppaan, taksiin, bussiin tai junaan ei päässyt ilman maskia. Suomessa vaan suosituksia, mutta pakko pitäisi olla, jotta virus ei leviä.

Joulumieltä ja joukolla lahjoittamaan (myös yritykset) Jokimaan löytöeläintalolle ruokaa ja tarvikkeita! Tonttutyttö

Kansalaiset! Tulossa tiukka kontrolliyhteiskunta. Herätkää jo! Unilukkari.

Miksi missään ei kerrota, moniko sairaalahoitoa tarvitsevista koronapotilaista on rokottamattomia?

Ei voi muuta kun ihailla ja kiittää ministeri Krista Kiurua kuinka panostit työhösi, vaikka ollut varmaan erittäin raskas syksy. Nyt onnellista odotusta loppuaikana toivoo eräs mummu.

Sähköbussit ovat epäluotettavia, tänään sattui jo toisen kerran samalla viikolla ettei torilta lähtevä vuoro tullut ollenkaan.

Me jotka puolustamme suden olemassaoloa, emme todellakaan ole mitään viherpiipertäjiä. Typerä nimittely kertoo vain kyseisen henkilön vääristä ennakkoluuloista.

Me 40-luvun tenavat elimme pula-aikaa, mutta kun ei paremmasta tiedetty, olimme onnellisia jos joskus sai pussin Fatserin sekalaisia.

Lumolla ei paljoa välitetä koronan tilanteesta. Joulusaunat vaan lämmitetään, että tartunnat pääsee leviämään. Lenkkisaunat myös käytössä vielä. Oliskohan kuitenkin aika lopettaa. Omikron tarttuu herkemmin.

Kauppahallin kauppias ei noudattanut alkeellisimpiakaan koronarajoityksia (turvavälit, terveysturvallisuus). Oikea-oppisesti jonottavat jäivät jonon hännille ja kiilaajat ja etuilijat täyttivät koko käytävän. Ellen olisi jonottanut vanhan ihmisen tilausta, niin olisin poistunut paikalta. Kauppias on joka tilanteessa vastuussa terveysturvallisuudesta. Asiakkaat saavat myös risuja.

Riven jutusta päätellen ei ollut mitään järkeä lopettaa tk:n vuodeosastoja. Nyt sairaat vanhukset kierrätetään Phks:n kautta kalliilla paikalla odottamassa jatkohoitopaikkaa. Hoitajien edestakainen ralli ensihoidosta maakuntaan ei ole järkevää. Tämä olisi ollut edullisempaa, näppärämpää ja tutumpaa omasta kunnasta.

Nainen 65-v. Et tunnista itseäsi kirjoituksestani? Kaikki ne asiathan olet itsekin läpikäynyt! Et selvästi ymmärtänyt kirjoitusta, joka on yleiskuva ja vastine näkemykseen, jonka mukaan kaikille pakollinen armeija on se avain tasa-arvoon! Ja miten vaikutetaan esim. kuukautisten kustannuksiin? Palaamalla takaisin pestäviin rätteihin?

Sinulle 65v. Tämä reilusti yli 70v sai ajan 14.1. Odota ihan rauhassa. Minulla on suurempi murhe, kun ennustetaan että saamme taas Suomeen hallituksen, tai tammikuusta alkaen hallitukset, jotka naureskelevat julkisia palveluita; kaikkia. Vain varakkailla saa olla samat oikeudet ja mahdollisuudet. Siis sitä saa mitä äänestää. Pelottaa.

Eiköhän Suomen kannattaisi lopettaa koronatartuntojen jäljitys ja keskittyä hoitamaan potilaita. Suurin osa kantajista on kuitenkin täysin oireettomia.

Tutkituista suuvaurioisista ravihevosista 98 prosentilla suuvaurio, joka ei näkynyt suun ulkopuolelle. Ulospäin terveeltä näyttävä suuvaurioinen suu oli kaikista tutkituista ravihevosista peräti 82 prosentilla.

Nuoriso vaatii ilmaista ehkäisyä. Tasapuolisesti ikäihmisille ilmaiset Viakrat.

Älkää menettäkö toivorikkauttanne. Ehkä Sanna kohta ilmoittaa rahvaalle, että nyt saa mennä ja bailata.

Älkäämme suomalaiset valittako pienistä asioista, sillä meillä täällä Suomessa on asiat hyvin. Meillä on sananvapaus, meillä on mielipidevapaus. Meillä on maassa hyvä johto johon voi turvautua tänä koronan kurittamana aikana.

Olipa noloa sirkustemppuilua Gospelissa keskiviikkona. Miten tämä liittyi musiikkiin? Naiset kiipeilivät toistensa päällä. Jo on kirkollakin keinot!

Hei kiitos hallitus, menitte sitten perumaan joulun saunat. Miten työssä käyvä ehtii aattona joulusaunaan?

Hei, te koiravastaiset! Ettekö ymmärrä eläimistä mitään? Koirat puhuvat haukkumalla, kissat mouruamalla, linnut laulamalla, hevoset hirnumalla, lehmät ammumalla jne. Ei kantsi hutkia, ennen kuin alkaa tutkia! Suvi

Mä luen aina lehen takaperin, silleen tulee heti hyvälle tuulelle!!!

Uimahalleista ei yhtään tartuntaa, mutta ravintoloista satoja.