Näppis | Rauha Maassa ja ihmisten kesken hyvä tahto

Rauha Maassa ja ihmisten kesken hyvä tahto. Peace on Earth and good intentions between people. Fred på Jorden och god vilja människor emellan.

Miten on mahdollista sanoa, että Suomen kansa kannattaa Natoon liittymistä, kun haastatteluotos on 1 000 henkilöä. Todellinen kannatus lienee yli 70 %.

Miksi TV:n uutisaika on lyhennetty urheilulla ja oikeat uutiset jää kertomatta? On vain maininta: katso tietsikalta. Miten? Kun ei ole! Seija

Kuinka te kehtaatte antaa koirienne haukkua jokaista vastaantulijaa ja pilata seinänaapurin kotirauhan? Ja kyllähän te kehtaatte.

Ihmettelen, miksi ympäristökaupunki Lahdessa ei ole järjestetty muovipakkausten kierrätystä.

Ei kai koronamuunnokset koskaan lopu, kun lentoasemaltakin pystytään vain puolet testaamaan. Tervetuloa vaan virukset ja omaa kansaa rajoitetaan elämisessä. Missä järki on?

Kolme kovaa k:ta: katkeruus, kateus ja kauna. Oman pahan olon tuotoksia.

Totta kai voi perua varatun ajan ja hakea koronarokotukset jonottamalla. Itse toimin juurikin kuvatulla tavalla.

Aleksin laboratoriossa näytteenotto WC:ssä suihkuvesi on ihan kylmää. Ei onnistu kylmän pesun jälkeen virtsanäyte.

Naista esineellistetään kaikkialla, ja vain joidenkin bimbojen takia. Mutta fiksut miehet osaavat kyllä ajatella omilla aivoillaan.

Trion walk-in-pisteellä seisoo satoja ihmisiä tuntitolkulla. Joulun jälkeen sisätiloissa saisi olla 10 henk. Suojaakohan rokote jo ennalta, kun täällä voi olla satoja.

Taitaa mummeli asua bussipysäkin vieressä, kaikki pikku kadut Ahtialassa on peilijäässä.

Kiitos Trion rokotuspisteelle hienosta toiminnasta. Minulla oli flunssapiikille aika. Kysyin, voisinko saada myös kolmannen koronapiikin, kun kuulun riskiryhmään, ja aika piikille on vasta kuukauden päästä. Tämä onnistui, ja kesti kaikkineen alle 10 minuuttia, ja aikataulussa!

Koronajarru voimaan vasta joulumyynnin jälkeen tietysti. Ensin pitää kauppojen saada rahansa. Markkinatalous edellä kohti uutta vuotta.

Taas on se aika vuodesta, kun koiria karkaa. Pitäkää koirat kunnolla kiinni, ettei tule perheeseen koirien takia surua. Rauhaisaa loppuvuotta kaikille.

Kaunis kiitos, Vääksyn Päivänsäteen hoitajat, kuluneesta koronavuodesta, että olette jaksaneet. Enkeleitä onko heitä? On: te.

Koronapassi jäähylle, ravintolat ja baarit kiinni? Pitäisiköhän jo lopettaa rokottamattomien painostaminen ja syyttely ja siirtää huomio koronapassillisten rokotettujen vastuuttomaan käytökseen, koska siellä ne virukset leviävät.

MARA:lle voisi myöntää vuoden rutkuttaja -palkinnon.

Koronapotilaan 3 vk sairaalahoito maksaa potilaalle itselleen noin 1000 e.

Oma valinta, ottaako koronarokotukset vai sairastaa ja toipuu pitkään, kenties on sairaalassa ja maksaa siitä vähintään 50 e/ vrk.

Rauhallista joulunaikaa ja kiitokset ESS:n toimittajille antoisista artikkeleistanne. Mikäs sen rattoisampaa, kuin tuntea "hyppösensä" iholla lehti, jossa avautuu uuden päivän maailman meno monine meininkeineen.

Liian tiheää susikantaa tulee harventaa metsästyksellä, vaikka joku viherpiipertäjä muuta väittää.

Lainmuutos, mutta miten saataisiin lakimuutos sotessa; meillä ja kaikissa maakunnissa, esimiehen toimintaan. Muistutus, että hoitajat ovat ihmisiä, eikä idiootteja, ei heitä voi kohdella miten vain. Hoitajat pysyvät, jos lupaukset ja sovitut asiat pidetään. Hoitajat vaihtavat paikkaa tai jopa alaa. Joulunrauhaa kaikille, olemme kaikki ihmisiä.

On hämmästyttävää, kun hallitus asettaa koronan rajoitukset hälläväliä-tyyliin. Olisi suotavaa ottaa vakavasti asiantuntijoiden lausunnot.

Uusi kaupunginjohtaja Lahteen. Ehkä naispuolinen pätevämpi.

22.12. näppiksellä kirjoitit, että negat. testituloksella tilaisuuteen menevä (rokottamaton) hankkii sieltä varmasti tartunnan? Taitaa olla juuri toisin päin, että me rokotetut saamme/kehitämme tautia, turha syyttää rokottamattomia. Passi joka tapauksessa aivan turha, joten en käytä.

Onko viisikon bilettäjillä mitään sanottavaa ravintola-alan lomautetuiksi joutuville työntekijöille?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut