Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Luvassa hyytäviä pakkasia, minne pääsevät kodittomat suojaan?

Luvassa hyytäviä pakkasia, minne pääsevät kodittomat suojaan? Voisivatko kirkot olla auki yötä ja päivää?

Hieno kirjoitus, Ulla Vaara. Havainnekuvat Sokoksen sillasta puhdasta propagandaa. Realistinen vertailukohta löytyy Trion takaa. Aleksin remontin yhteydessä on hyvä tilaisuus tehdä maanalainen yhteys. Alku maanalaiselle Lahdelle välillä toriparkki-Trio

Pienet kärpäset voi imuroida.

Jos omikron läpäisee 2 rokotusta, mitä hyötyä on koronapassista sen leviämisen ehkäisyssä? Maskit kaikilla olisi parempi suoja.

On olemassa kaksi, tai oikeastaan kolme ratkaisematonta kysymystä. Ihmisen sisäinen tietoisuus, ulkoinen todellisuus ja vielä kollektiivinen todellisuus?

Sinä kirurgeja rokotushommiin ehdottava, et ole vissiin pahemmin ollut leikkauksissa. Kirurgit tekevät myös muuta kuin leikkaavat. Takana 9 leikkausta ja usein sama lääkäri ollut sekä polilla että leikkaussalissa.

Miten vaarannan muiden terveyden, jos kuljen ilman maskia? Jos sinulla maski ja olet tod.näk rokotettu kuten minäkin, niin ei pitäisi olla ongelma. Vai? Sinähän olet suojassa enemmän kuin minä.

Taitaa hallituksen ehdokaslistat olla kunnossa, kun aluevaalien siirtämisestä ei ole mitään puhetta toisin kuin oli kunnallisvaalien kanssa, vaikka sama korona jyllää taas?

On motiivi ampua tykillä kärpästä: saada molempia osapuolia vahingoittava sota loppumaan. Rauhassa on mukavampi ja helpompi elellä. Ja sitähän me kaikki haluamme.

Monet vakavat taudit on aiemminkin selätetty rokotteilla, joten miksi ei tätä koronaakin variantteineen? Esim. aivokalvon tulehdus, polio, kurkkumätä, hinkuyskä, tuli-, tuhka-, vesirokot ym.. Koronaa ei lannisteta ennen kuin kaikki on rokotettu. Vastustajat leikkivät omalla ja muidenkin terveydellä. Jättävätkö he lapsensakin rokottamatta yllä mainittuja tauteja vastaan?

Kirjoitus kirj. julk. 13.12. Otsake kuuluisi olla: Satuja ja toiveita= L. Koskinen. Koska ei näytä olevan todellista tietoa mistään! Ei edes, et Porkkala oli ns. vuokra-alue! t. äll ämm

Hyvä, että yleisötilat koskee myös kauppoja, toivomme myös maskipakkoa.

Marko Ahoselle tiedoksi. Kyllä se vaan on, että esim. kaikki ihmisryhmissä on arvojärjestys, ts. hierarkia. AA-liike ei ole poikkeus. Jokainen laitetaan v.....lemalla järjestykseen. Näennäinen nöyryys on vain savuverho, jonka takana valtataistelu. Nimim. Seppo Öljymäki

Viisikko komentaa ja sopulilauma tottelee nöyrästi käskijöitä. Outsider

Oliver Louhelainen olipa upea kuva sunnuntaina Etlarissa. Kiitos. Odotan lisää...

Laittakaa yskivä henkilökunta sairaslomille.

Nyt, kun koronapassilliset ja passia vaativat paikat levittävät tartuntoja, asiantuntijat ja rokotetut sanovat, ettei rokotteen ole tarkoituskaan estää tartuntoja, vaan ainoastaan suojata vakavalta taudilta. Miten siis rokottamaton hoitaja vaarantaa hoidettavansa, jos rokotteiden tarkoituskaan ei ole estää tartuntoja, eikä se siihen edes pysty? Pieni ristiriita? T. 2x rokotettu

Lahteen on saatava lämmitetty pyöräilyputki Launeelta Kivistönmäelle. Ja mielellään äly-sellainen. Nyt vaan toimeksi, onhan tämä pyöräilyhuumakaupunki!

Minä se pyysin, että ei hiekkaa tänne Mastokadun jalankulkuväylälle. Kuljen nimittäin potkukelkalla talvisin ja kesällä sitten pyöräillään.

Seniorit eivät hillu yökerhoissa aamuneljään kuten bilesannat ja bileilmarit, senioreilta kumminkin ollaan ensimmäisenä viemässä päiväsaikaan sijoittuvat harrastus mahdollisuudet sisätiloissa.

Mites nyt Lahti Aquan käy, kun Uros haetaan konkurssiin?

Miten voi kerrostalossa tietää naapurista kuuluvista äänistä, että onko ne normaaleja vai kiusallaan aiheutettuja? Ihmettelen vaan.

Lahteen lisää rokotuspaikkoja, ihmiset olisivat halukkaita rokotukseen, Trion rokotuspisteellä ulkona 100 m jono kylmässä.

Lapset liikkuu liian vähän, Padasjoen urheilukenttä on kunnostettu, miksi opettajat ei voi viedä joka päivä lapsia siihen urheilemaan kesäkaudella, aina ohi ajellessa kenttä tyhjillään, missä mättää, kait sitä voi joka päivä lapsia kentällä liikuttaa.

Ravihevosten laajamittaista kaltoinkohtelua on yritetty valkopestä esim. vaikenemalla ongelmat kuoliaaksi (poissa kieleltä, poissa mieleltä), vähättelemällä ja kieltämällä (en "tunnista" ongelmaa).

Juhlitaan Joulua ja Uutta vuotta isosti. Sitten suljetaan Suomi.

Tämä rokotefani yli 70 v. sai ajan viikkoja sitten tammikuun puoliväliin. En odottanutkaan saavani sitä 3. ennen; aikaisemman, 6 kk välin takia. Jaksan kyllä odottaa, koska en ole viihteellä käyvä.

Hallituksen haukkumalistaa koronan hoidosta haluavalle. Suomen lait on tietystä syystä aikoinaan laadittu hitaalla monen mutkan kautta toimiviksi. Se on sitä demokratiaa, diktatuurissa kaikkeen ei tarvita kuin tunteja. Mutta parempi demokratia kuin diktatuuri. Eipä porvarihallitus olisi yhtään nopeampaan pystynyt, lakien takia. Jaksetaan nyt, Espanjan tauti tms. kestivät vielä kauemmin. Joskin elettiin eri "maailmassa".

Vai talousosaamista hallitseva valtuutettu. Jos osa ajattelee ihmistä ja osa vain rahaa, aika huonoa on asiantuntemus. Eräskin tuli Aleksilla vastaan, rintarottingilla ja nenä arvokkaasti pystyssä, katseli vastaantulevia kuin alamaisia. Haluaa takuulla toimia samoin kuin ennenkin, yksityiselle sote-rahat; juu, ei ne köyhät mitään tarvitse.

Mikä se on "päältä kaunis silkkoa sisältä"? Ravihevosen suu (täynnä kuolaimia, jotka rikkoo suun kovakätisen kiskoessa ohjaksista).

Esko P. ihannoi Sveitsiä, mikä suojelee roistojen ja veronkiertäjien rahoja, meiltäkin vietyjä. Kun kehuu jotain järjestelmää, pitää huomioida kokonaisuus, eikä harrastaa rusinapullataktiikkaa.

Eilen pääministerin haastattelutunnilla kerrottiin, että valtio maksaa koronasta aiheutuneet kulut. Kerrottiin, että myös sairaanhoitajien palkat kuuluvat niihin. Eikö nyt pitäisi korottaa heidän palkkansa oikealle tasolle ja palkata puolet lisää. Ois kiire saada lisää hoitajia.