Näppis | Miksi kaupoissa ei ole edes jouluksi sokerittomia suklaakonvehteja?

Miksi kaupoissa ei ole edes jouluksi sokerittomia suklaakonvehteja? Olisi diabeetikoillekin jouluherkkuja!

Hyvä kirjoitus, Seppo Koskinen ei tuu lehti meillekään ajoissa tai saman päivän aikana vaikka sama jakaja koko ajan. Mutta sehän on mukavaa, kun seuraavana päivänä saa edellisen päivän lehdenkin. Myös monesti jakelupäivystykseen soittanut ja kyllästynyt koko touhuun.

Junissa on eläimille oma vaunu. Ennen oli tupakoitsijolle. Eikös nyt voisi olla maskittomille? Riihimäelle matkustaessa oli yllättävää, kuinka moni tuli junaan ilman maskia, ja junassa oli paljon matkustajia, kun edellinen juna kun oli peruttu!

Helppo huudella susista, ei sudet betonikuutioiden pihoilla ole, jos ovat, hälytyskeskukseen soitetaan. Miksi ?

Tänä vuonna Lahti on Euroopan Ympäristökaupunki, mutta onko Lahti ensi vuonna Euroopan betonikaupunki? Ainakin Möysässä vaikuttaa siltä.

Vääksyyn ei haluta uimahallia! Kunnanvaltuuston kokouksessa valtuutettu Yrjö Mattilan esityksestä äänestettiin ja esitys hävisi äänin 3–28. Kysyttäessä kuntalaiselle vastattu: täällä on Tallukka (hotelli) ja Padasjoella on uimahalli. Kiitos yrityksestä Y. Mattilalle!

Nuoret ja terveet valtaavat rokotuspaikat. Me rirkiryhmäläiset emme jaksa tuntitolkulla jonottaa suuressa väkijoukossa.

Margit Mustonen, en tunnista itseäni kirjoituksesi naiskuvassa. Ehkä yleistät oman elämäsi ongelmat. Olen pahoillani puolestasi. T. Synnyttänyt työelämässä oleva 65-v. nainen

Kirjoitellaan asevelvollisuudesta tietämättä, mitä se tarkoittaa. Kasokaa vaikka Googlesta.

Lauantain Etlarin etusivu oli taiteellisen kaunis.

Margit M ja naisten "velvollisuudet". Luetelluista vain kuukautisiin ei voi vaikuttaa, niiden kustannuksiin voi. Synnyttäminen on vapaaehtoista. Naista ei tuomita rikoksesta eikä nainen joudu ehdottomaan vankeuteen, jos ei synnytä.

Entä, jos Suomen armeija olisikin vapaaehtoinen kaikille? Jee! Kannatetaan.

Presidentti Niinistö halusi maamiinat pois, jotta Venäläisillä olisi helpompaa. Samaa sakkia Vartiaisen kanssa.

Voisiko joku kertoa, mitä hyötyä lahtelaisille on Aleksin avarat näkymät pilaavasta Hämeenmaan sillasta?

THL:n pääjohtajan mukaan he eivät ole hidastelleet rokotusten suosituksissa! Ei voi kuin ihmetellä näitä puheita suosituksista. Kansa vaatii rokotuksia – ei suositus ketään suojaa!

Koronapassin hyöty nyt nolla! Jos tilaisuudessa passipakko, negatiivisella testillä sinne menevä hakee sieltä sen tartunnan varmasti. Miettikääs tätä nyt vakavasti.

Ehdotus: sairaaloiden tehohoitopaikoille otetaan rokottamattomia koronapotilaita vain, jos sattuu olemaan tilaa.

Miksi lähdettiin tähän epädemokraattiseen maakuntamalliin. Äänestämässä käyvät hyvätuloiset, jotka äänestävät hyvätuloisia. Näin oikeasti terveydenhoitopalveluja tarvitsevat jäävät alakynteen.

Että kehtaatte vielä joulun alla työntää joka kanavalta niitä seksilelumainoksianne! Olisiko äiti-ihminen tosiaan mielissään avatessaan joulupakettinsa mummien, vaarien ja lasten nähden? Myös lasten pääsy pornovideoihin ja muuhun paskaan kasvattaa pojista naisia vähätteleviä ja halveksivia miehiä.

Karjalaa ei saada takaisin, savolaiset voivat valmistautua evakkomatkalle.

Päjät-Soten alueella on laaja etätyösuositus, mutta itse PHHYKY:ssä työskenteleville ei etätyösuositusta suostuta ottamaan käyttöön, miksi näin?

Ei Aleksanterin huono kunto linja-autoista johdu. Vika on siinä että työ annettiin halvimmalle tekijälle ei ollu varaa tehdä kadun pohjausta kunnolla. Kivet ladottu pehmeän maa-aineksen päälle eikä ole jyrätty kunnolla. Jos ei tee kunnolla, niin tässä lopputulos, toivottavasti tekijä korjaa takuuseen.

Nuorten fyysinen ja henkinen kunto alamaissa. Me 50-luvulla syntyneet asuimme ahtaasti. Oli ulkohuussit, ei suihkuja. Mentiin tietysti ulos juoksemaan, pelaamaan kaikki illat. Entä nyt?

Suosittu Järviradio kuuluu lähes koko Suomessa. Miksi ihmeessä ei Lahdessa?

Ei kuolleet hitlerit maailmasta silloin, kun Aatu kuoli.

Herätys LABA, Kun pelattiin ilman jenkkejä, niin kaikki puhalsivat yhteen hiileen ja tulosta tuli. Nyt on joukko jenkkejä, jotka kaikki enemmän tai vähemmän pelaavat omia tilastoja ja pilaavat myös meidän omien kasvattien pelin. Mieluummin katson peliä, jossa on tosi yritystä ja vaikka hävittäisiinkin, niin so what. Iverson ja Clarke ainakin kotiin ja ne kaksi muutakin erityistarkkailuun. Jos joukkuepeli ei kiinnosta niin Good Bye!

Etusivulla 18.12.2021. Rahanhimo voitti hyvän maun. Vai luuliko lehti olevansa ns. miestenlehti?

Ihana yllätys, kun torin nuoret, iloiset tontut toivottelivat hyvää joulua Lahen liikennevaloissa!

Ministeri Krista Kiuru. Sinua ihaillaan tekemäsi järkevien päätösten tekemisessä. Kiitos ja jaksamista työssäsi.

THL:n pääjohtaja. Ylen ykkösaamussa kuvaamasi tilanne ratkeaa siten, ettei rokottamattomia päästetä negatiivisella testituloksella hakemaan tartuntaa koronapassin vaatimista paikoista.

On tulossa TV-sarja siitä, kuinka koko Suomen media 'valehteli' kylmän sodan-aikana? Ja kuinka sen jälkeen alettiin taas puhua totta, ainakin Ben zyskovitsin mukaan? Sallikaa suuri epäilyni.

Maakuntavaalit ei näemmä kiinnosta ketään. Äänestysprosentti jää 40 %. Ja silti ESS pääkirjoituksessaan hehkuttaa kokoomuksen paalupaikkaa?

Voisiko ESS tehdä infojutun seuraavasta: Jos on saanut ajan 3. koronarokotukseen 6 kk:n päähän toisesta rokotuksesta eli tammikuulle, kuuluu riskiryhmään ja on myös yli 60-vuotias, voiko hakea jo nyt kolmannen rokotuksen jonottamalla ja perua myöhemmän rokotusajan? Vai onko toimittava alkuperäisen suunnitelman mukaan?

Kaksi elintärkeää, vesi ja nykyään myös sähkö, kumpaankaan ei saa sekottaa yksityistä. Se tarkoittaa verotulojen siirtymisen keinotteluun. Sote meillä jo on keinottelun piirissä, kiitos tiettyjen puolueiden. Nyt soteen pitää vaikuttaa äänestämällä vaaleissa. Keinottelua (yksityistä) haluavat kyllä äänestää. Eivät käytä julkista.

Rokotuspaikalla todella rumasti käyttäytyvät ovat ehkä heitä, joita ei ilman koronapassia päästetä kapakkaan kännäämään. Rokottajille kiitos jaksamisesta. Tulen sitten ajallani Teitä moikkaamaan, kylläkin vasta tammikuussa.

Työnantajan joululahja joustamisesta ja venymisestä. Ei mitään!! Kiitos.

Totta. Jos Ahtialan ja Launeen terv. keskukset olisi säilytetty, niin näistä pitkistä rokotusjonoista oltaisiin vältytty. Mistähän puolueista nämä "viisaat" päättäjät olivatkaan?

Täkäläiset laavut kannattaisi rakentaa palamattomasta, vandaalin kestävästä materiaalista. Vaikka sitten esteettisyyden kustannuksella.

Ei mitään järkeä THL pääjohtajan sanoissa. Tarvittaessa koronapassikäytäntö pois, jotta rokottamaton ei saa meiltä näkymätöntä tautia. Ei voi olla oikein, että rokottamaton saa terrorisoida oman uskomuksensa takia meitä tutkittuun lääketieteeseen uskovia ja rokotukset ottaneita.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut