Näppis | Olisiko mahdollista, että pienillä paikkakunnilla bussi voisi viedä koko autollisen kolme kertaa viikossa rokotukseen?

Olisiko mahdollista, että pienillä paikkakunnilla bussi voisi viedä koko autollisen kolme kertaa viikossa rokotukseen? Näin tulisi suuret määrät kerralla hoidettua. Hoitajia varattaisiin tarvittava määrä paikalle.

Miten voi olla mahdollista, että 50 prosenttia suomalaisista kannattaa ydinvoimaa ja kyselyyn vastanneita on 1 000 ihmistä? AA

Kantaan kirjautumiseen ei tarvita älypuhelinta, jos sinulla on mobiilivarmenne. Mobiilivarmentimen voi hankkia operaattorilta.

Ei se mitään, jos näpistelee, mutta jos varastaa.

Kyllä ne tulee meille kalliiksi, kaikki korvaukset, asuminen, neulat, lääkkeet, vielä poliisit ja vartijat pitää maksaa niitten näpistyksiä kyttäämään.

Ravihevosten ja muiden ratsastuskilpailujen hevosille aiheuttamat henkiset ja fyysiset vaivat eivät ole pikku juttu. En katso kilpailuja. Toivon hyvyyden voimaa.

Aleksi huonossa kunnossa, nyt autoton keskusta toteutuu, ei kannata korjata. Ajakoot siellä, missä tiet kunnossa. Kyllä tuossa jalan pääsee kulkemaan.

"Kuluneet kasvot näyttelijöillä ja juontajilla"? Tuleeko arvostelijoilla mieleen, että esillä oleminen on heidän työtään samalla tavalla kuin jollain trukkikuskillakin. Näin on muuallakin. Tom Cruisekin juuri siksi kuuluisa, että on ollut monessa mukana.

Kyllä jäin kaipaamaan Sinfonia Lahden joulukonsertissa Laulupuuta ja joululauluja.

Kyllä Lahdessa on ystävällisiä ja hienoja taxi-kuljettajia. Hoitavat esim. unohtuneet tavarat sovittuun paikkaan, vaikkapa kotiin. Hyvää Joulua teille kaikille taxin väelle. Kiittäen Päksin matkalainen.

Ei hotellisiltaa katkaisemaan Lahden perinteistä joulukatua. Jouluvalojen sekaan ei kaivata äs-etukortin vihreitä ja kirkkaita led-valomainosruutuja (joita siihen siltaan kumminkin vuoden kuluttua ilmestyisi, vaikka nyt lupaavat designiä).

Alueuutisten lukija Tapiomäki lukee uutiset niin epäselvästi ja hätäisesti, ettei saa selkoa. Voisiko edes hidastaa, kiitos.

Ei suomalainen koronanenäsuihke ratkaise mitään. Samaa varsin tehottomaksi osoittautunutta kamaa kuin piikit, annostellaan vain lihaksen sijaan limakalvolle. Nyt pitäisi satsata oikeisiin, heikennettyihin viruksiin perustuviin immuniteetin antaviin rokotteisiin, että epidemia saadaan joskus loppumaan. Pelkkiä oireita lieventämällä ei tämä lopu koskaan.

Missä kohtaa Vääksyssä on liikennevalot? Suojateiden kohdalla on kyllä sininen vilkkuvalo ja parkkipaikoilla jotkut ajaa väärään suuntaan opasteista huolimatta ja liian kovalla vauhdillakin. Yli 60 v. paikkakunnalla asunut

Miettikää ihmiset tarkkaan, ketä äänestätte aluevaltuustoon – mielellään näille paikoille osaavia ja sitoutuvia ihmisiä eikä ns. "joka paikan höyliä", jotka tunkevat itsensä joka paikkaan.

Taas jäi maavoimat orvon osille. Jälleen panssareita torjutaan haloilla ja polttopulloilla. Potin korjasi F-35 turhake.

Kerrostaloon ei koirat kuulu. Neloskerroksen koiran haukunta kuuluu alaovelle ja välillä muutkin koirat alkavat komppaamaan. Olen työni puolesta kohdannut vihaisia koiria ja haluaisin koirattoman kerrostalon asumiseen.

Kivaa, kun saadaan Olkiluodon ydinvoimala kesäksi käyttöön. Saadaan tuulettimille virtaa.

Taaskaan ei tullut Uutta Lahtea Pursiniemenkatu 7:n, ei edes torstaina klo 20–21 kuten on jo pitkän ajan tullut. Tietääkö mainostajat/tiedottajat että keskiviikon lehti jaetaan torstaina ?

Natoon liittyminen on sama, kuin jos olet vaikka mökillä ja huomaat, että sauna palaa, niin alat miettiä, että saisiko sille vielä vakuutuksen.

Ahtiala, Kytölä, Myllypohja-Koiskala, kaikki tulokärjen kärkikympissä. Mutta näiden alueiden kadunhoito on surkeaa katsevaltaa. Myös liikuntapaikat unohdettu kokonaan ja leikkipuistot rapistuu käsiin. Ei näy maksetut verorahat täällä?

Niin kauan, kun voidaan maksaa euroilla ruplien sijasta, en valita hävittäjistä. Kukaan ei enää muista sitä 4:n miljardin lahjaa, jonka annoimme EU:n koijarivaltioille? Saman verran kuin hävittäjät. Suomi on rikas maa, kansalaiset eivät.

Aina naristaan hiekotuksesta. Minä nyt vastaavasti kehun. Kiitos Ahtialan kävelyteiden hiekottajalle. Mummonkin oli helppo kävellä bussipysäkilke ja tulla pysäkiltä takaisin, kävellen. Paras hiekottaja vuosiin.

Onko puutetta rokottajista? Ei hätää. Trion kulmalla näyttäisi olevan ammattitaitoista porukkaa. Rekry vaan päälle.

Haloo! Asikkalan terveyskeskus. Koronarokotteit pitäisi, antaa niin te ette anna edes rokotus aikoja! Mitä te panttaatte oikein? Ihmiset ottaisi rokotteen, mutta ei saa. Turha syyttää, että kieltäydymme rokotuksesta!

Lahtelaisten parhaiden urheilijoiden valintahuomioita: Urheilijan edustaman seuran on hyvä olla Lahden ulkopuolelta ja Olympialaiset vastaavat piirikunnallisia kisoja. Näin vain Lahdessa.

Sinulle tiedoksi, joka väitit 17.12 näppiksellä hallituksen joululahjaksi sikamaisen kallista sähköä ja polttoaineita, olet väärässä. Ei hallitus niitä nosta, vaan markkinat.

Nyt uudet säännöt ja lait rikosten uusijoille. Ehdoton kaksi vuotta vankeutta, voisi auttaa taparikollista.

Nyt koronapassit käyttöön heti uimahalleissa. Kuntosaleilla jne. Ettei tarttis kiinni laittaa ja sais kuntoilla. Kiitos.

Kehotetaan hakemaan 3. koronarokotus. Miten? Nettivaraus ei toimi eikä jonottaminen ole vaihtoehto. Nyt ryhtiä tähän hommaan! 2. rokotuksesta 6 kk täynnä! Miten, missä ja milloin sen saan? t. 69 v. kärttyinen ukko

On huomattu, että lapsien ja nuorten kunto rapistuu. Ulkopelit vaihtunut digilaitteisiin. Siten unikin häiriintyy. Tätä jo 20 vuotta. Sitten ihmettelette ongelmia. Pitäisikö vääntää rautalangasta.

Muualla lyhennetään rokotusvälejä, mutta Hollolassa menee 8 kuukautta kolmatta rokotusta odottaessa

11.12. Mielipiteen johdosta Timo Räsäselle kiitos. Jukka Tarkan mielipiteet toistavat itseään, kun yhden luet, enempää ei tarvita. Siksi aihetta kysyä ESS toimitukselta, onko Nato-vaikuttamista tukeva lehti? Miksi hänen palsta olemassa, kun hänen mielipiteet jo kuultu toistuvasti? Eikö Tarkan mielipiteet käytännössä tulkittavissa vihapuheeksi Venäjää kohtaa, historian juoksuhaudoista huudeltuna?

Keikkatyö ei kannata. Kela maksaa sovitellun päivärahan, mutta asumistuki pudotetaan minimiin; kokopäivätyön palkoilla laskettuna.

Oisko niin, että kaupungin lumiaurat ajelee siksi öisin, että raapivat jäät pois, ja hiekoittavat, jottei ihmiset lankeaisi...

Voi Putin Putin, katsokin, ettei sinun havaittaisi taistelevan Jumalaa, Kaikkivaltiasta vastaan. Siinä ei silloin hyvin käy.

Margit M, kaikista luettelemistasi riesoista huolimatta, teidän naisten elinikäodote on huomattavasti korkeampi, kuin meidän miespolojen.

No heh, Kerberos! Päivän paras vitsi (ESS 18.12. s. B11)! T. rokottamaton nyt ja aina; aina iankaikkisuuteen asti

Maakuntavaaleissa valitaan julkisen, "sen entisen" ja yksityisen välillä. Sain vakaviin sairauksiin aina hoidon ja lähetteen jatkotutkimuksiin/hoitoihin vai tämän mikä mm. Lahdelle kokoomus ja perussuomalaiset äänesti; yksityisen. Itse eivät "rahvaan" julkista käytä, raha ratkaisee. Jakaa meidät äänestäjät kahteen lohkoon. Tätäkö todella suomalainen sote tulee olemaan. Mieti mitä haluat jatkossa. T. Seniori, jolla ei varaa yksityiseen

Vanhusasiavaltuutettu haluaa vanhuksille lisää hoitopaikkoja, jotka kokoomuksen johdolla Päijät-Hämeestä karsittiin. Saivat auttajan "säästöihin" persuista. Kiitetään heitä ja odotetaan jatkoa, kuinka meidän vanhojen käyt. Käykää muutkin kuin he, jotka eivät mm. terveyskeskusta käytä, äänestämässä. Mummomme ja paappaamme hoidetaan jatkossakin arvoisensa mukaan, ei niin kuin nyt. T. Mamma

Huippuhieno joulutunnelmaa nostattava etusivun kuva ESS- lauantaina!