Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Talkkarit hiekan levitykseen. Piha on liukas, pulutkin kaatuvat.

Talkkarit hiekan levitykseen. Piha on liukas, pulutkin kaatuvat.

Kuka päätti Allegro-junan reittien avaamisen tällaisena aikana? Oliko Suomella mitään sanavaltaa?

Ristinkirkon takana kuntoportaat. Pitää puhdistaa lumesta. Nyt parrut esteenä ja kyltit "Ei talvikunnossapitoa". Miksi?

Nyt nähdään, mikä voimavara eläkeläiset ovat, kun hallituskin pyytää eläköityjä sotelaisia koronarokotteita antamaan.

Sinä, joka et ota rokotetta, koska kaikki eivät sitä saa, muista olla pyrkimättä hoitoon saatuasi tartunnan, koska sinunlaisistasi johtuen kaikki eivät hoitoa saa.

Kun kohta 60 % Lahden veroäyristä siirtyy soten porukoille, olisi suotavaa, että aluevaaleista valittaisiin sellaisia henkilöitä, joilla on myös taloustietämystä. Suuri osa ehdokkaista on esim. hoitajia, mikä ei kovin hyvään johda taloudenpidossa.

Sitä vaan korotetaan ja korotetaan haittaveroa. Mutta mihin ne verorahat päätyvät?

Mikä on tarkasti EU:n laki, joka suojelee valkoposkihanhia? Konkreettinen tieto. Useat EU-maat saavat ampua niitä.

Kimi Räikkönen presidentiksi!

Green Cityn kulut 7 milj. Mitkä ovat konkreettiset tuotot? Uskotaan ja toivotaan jotain tapahtuvaksi. Hiilineutraalius ei ole projektin ansio.

Voi hyvä sylvi! Lopettakaa nuo lapselliset kädenväännöt. Komeita, miehekkäitä miehiä on aina, oli sitten karvoja tai ei.

Aleksin katukuva hyvä, kunhan ajorata pomppuineen korjataan. Aina paranee, kun kulkusilta tulee Seurahuoneen ja Sokoksen välille.

Hyvä Ulla ja kumppanit. Vielä 60-luvulla Aleksanterinkadun yli meni ylikulkusilta. Olisi kulttuurihistoriallisesti upeaa saada uusi silta tilalle.

Sain mieltä lämmittävää ja ystävällistä palvelua Holman Prismassa kassalla. Käsivamman takia ostokseni pakattiin hymyn kera. Kiitos.

Marinin bileillassa olisi ollut ihan eri sävy, jos olisi kerrottu, että pääministeri oli miehensä kanssa juhlimassa. Sehän olis ollut ihan luonnollista vapaan viettoa.

Auraajat voisi tehdä työnsä kunnolla, sillo kun yleensä aurataan, onhan koneissa vissii peräpeili, mitä vois vilkasta. Kyse on Ahtialantien pyöräteistä.

Sukankutojiako olemme äänestäneet Lahden valtuustoon, näkyi kokouksessa puikot heiluneen!

Kannattaisi jokaisen yksittäisen yrittäjän ja vähän suuremmankin huolehtia nettisivujensa päivittämisestä oleellisten ja ajankohtaisten asioiden osalta. Kaikki eivät todellakaan halua olla liitossa naamakirjan kanssa. Ja nykytyylillä vielä vähemmän. Myyntiä ei kannata supistaa.

Klaus Schwab: "Suuri nollaus" pandemiaa hyväksi käyttäen. Suomen eturivin poliitikot ja vaikuttajat asiassa mukana. Suomi parka.

Olisi aika kiva juttu, jos Kauppakadun vanhan terveysaseman puretulle tontille suunniteltaisi uusi kauppatori. Paikka on ihanan avara kävellä ja tyhjentää mielen myrskyjä.

Minä toivoisin joulua oikeaa, kuulla tahtoisin enkelin laulun, nähdä tahtoisin Lapsen ja Marian piirtää sieluuni jouluisen taulun. Annetaan kaikille hyvä mieli olkoon piikitetty tai ilman, vedetään yhtä köyttä, rakkaus voittaa kaiken. Hyvää joulua.

Sonja Falkin uhkakuvat sote-uudistuksesta (ESS 15.12.) hirvittivät. Miksi hän ei esittänyt positiivisia vaihtoehtoja, kai sellaisiakin on löydettävissä?

Ankarat liikkumisrajoitukset ja sanktiot käyttöön ja heti! Tämän hetken lepsuilulla on tilanne 5 v:n päästä ihan sama. Tätäkö haluatte?

Torin kuusi on upea. Tyylikkäät hillityt valot.

Jälleen kerran joku lahtelainen oli ajaa polkupyörällä päälleni Laaksokadulla jalkakäytävällä!

Ns. älypyörätiehen riittää rahaa. Mitä, jos saisi kaupungintalon työmaa-aidan viereen puistoon puuttuvan kulkuväylän Salinin puiston suunnasta radiomäelle ym. kulkeville taviksille.

Täällä yli 70 v. mummo, joka tykkää miesten parroista. Kehotus "tukat päähän jne", milläs kaljut kasvattaa? Aika ilkeästi kehotettu.

Vääksyn kunta. Miksi Mikkolantie ja sivukadut on törkeän huonosti aurattu ei hiekoitettu peili jäätä! Me veronmaksajat toivomme, että tarkastakaa auraussopimus!

Korona uhkaa jo kaikkien terveyttä, ja rokottamattomat täyttävät sairaansijat. Puolet Suomen rokottamattomista on ulkomaalaistaustaisia (HS 15.12.). Miten paljon tämä näkyy ja tuntuu PHKS:n tehohoidon kuormituksessa? Ovatko rokottamattomat tulkit ja muut vierailijat tartuntariski mm. kahvilassa?

Miten noloa onkaan, kun Suomi ostaa aseet velkarahalla ja sysää laskun lapsille. Toisin oli ennen – isämme puolusti ja eivät sysänneet laskua niskaamme.

Yhtä mukavasti puhutaan niistä miljardeista (velkarahaa), joilla tuemme talouttaan huonosti hoitaneita EU-maita. Niissä valtio köyhä, kansalla kyllä on rahaa. Toisinpäin kuin Suomessa.

Ostin lahtelaisen ison tehtaan valmistaman huonekalun. Kalusteen toimituksen yhteydessä kävi ilmi, että se oli kuljetettu ensin kuljetusliikkeen varastoon Vantaalle, josta se kuljettiin minulle takaisin Lahteen. Edestakaisin kuljettelussa ei ole ekologisesti mitään järkeä.

Eikö sen koronapassin voisi antaa jo heti rokotuksen jälkeen kaikille automaattisesti? Säästysi aikaa ja vaivaa kaikilta.

Onpas hyvä selostaja Juha-Valtteri jääkiekko Rus–Can ottelussa. Ei ole asiantuntijaa höpöttämässä.

En ymmärrä onko uutiset vähissä nykyään kun samoja uutisia kerrotaan päivätolkulla. Pitääkö niitäkin toistaa niin kuin muitakin ohjelmia koko ajan.

Tässä kaupungissa on muutenkin kaikki pielessä ja jopa bussinkuljettajien perustarpeet ja oikeudet inhimillisiin työoloihin on syrjäytetty. Kuljettajat huolehtivat matkustajista kelillä kuin kelillä, vievät turvallisesti perille, vaikka ajokalustokaan ei joskus priimalta vaikuta. Heille on järjestettävä viivyttelemättä asianmukaiset työolot.

Vaatiiko politiikkatoimittajaksi ryhtyminen kokoomustaustan vai onko se vain eduksi?

Kun ministeri kiirehtii kolmansia rokotuksia, terveysviranomainen onkin yllättäen sitä mieltä, että mihinkäs tässä on kiire! Kun kaksi rokotettakin antaa hyvän suojan koronaa vastaan. Tähän asti on toitotettu, että puolen vuoden kuluessa suoja on hiipunut ja kolmas rokote tarvitaan.

Kynttiläuinteihin ja muihin virkistyksiin ei resursseja. Kaikki panostus ensilumenlatuun ja hiihtokeskukseen. Niin ja tietenkin potkupalloon sekä hokihokiin.

Onko ensi vuosi pilalla, kun Lokki-kalenterissa oli tosi paha moka!? Koita jaksaa tämän asian kanssa.

Koska tilastoihin saadaan tiedot niistä Covid-tartunnan saaneista, jotka ovat ennen sairastumistaan saaneet yhden, kaksi tai kolme rokotetta? Tilastojen oikeaa tulkintaa voisi siten verrata rokottamattomien saamiin tilastoihin.

Kiitos rokottajille. Olette monelle kohde kiukutella, tms. Joku näppiksellä ihmetteli ahtautta. Suurhalliko? Eikä sekään riitä. Ilman ajanvarausta porukat menevät joukolla. Sain ajan 3:teen tammikuulle, ent 6 kk säännön perusteella, se riittää. En huuhaile kuppiloissa, kahvilla, kaljalla en koskaan muutenkaan. Ruokakaupassa, apteekissa kyllä, maskin kanssa, käsidesiä käyttäen. Menen sitten kahvilaan, kun tilanne on toinen. T. mummo

Mitä teen, pitäisi lapsen kanssa mennä lääkäriin keskustaan, mutta ei ole rahaa bussiin. Kävelenkö täältä Ahtialasta liukkaita kynnöspeltoja pitkin. Ennen oli vieressä terv. asema!

Susista, kyllä rajan yli täytettä tulee, älä sure, eivät ne mihinkään häviä. Rajan tällä puolella on enemmän evästä. Supi ja karhu, sieltä samasta suunnasta nekin tulevat aterialle. Villisika seuraava. Huh heijaa.