Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kuka näitä hulluuksia keksii, kuinka monta uimahallia on palanut näistä kynttilöistä?

Liikuntatoimi haloo! Vuosittaiset kauniit kynttiläuinnit lopetettu, kun ei saa polttaa aitoja kynttilöitä altaan reunalla ja tuhansia litroja vettä vieressä! Ihan oikeasti? Kuka näitä hulluuksia keksii, kuinka monta uimahallia on palanut näistä kynttilöistä? Kaikki kaunis jouluinen tuhotaan ihme kielloilla! Järki käteen!

Missä viipyvät ministerien Kaikkonen, Lintilä ja Skinnari anteeksipyynnöt ja yksityiskohtaiset selostukset pörräämisestä altistuneina ihmisjoukoissa?

Lähdettekö mukaan, jos teen kansalaisaloitteen Natoon liittymisen puolesta?

Näyttää olevan Etelä-Suomen Sanomille tärkeä kysymys olla kaikin tavoin kampittamassa Marinia ja hallitusta, vaikka ne asiat, joista lehti kirjoittaa on käsitelty julkisuudessa jo moneen kertaan. Tästä on esimerkkinä 13.12.2021 ilmestynyt lehti, jossa kaksi juttua aiheeseen liittyen. Ei uutisia, vaan puhdasta kokoomuslaista politiikkaa.

Lahti Ringeten valmennuksen kokemattomuus ja uskalluksen puute näkyy tuloksessa.

Käry kävi V. Skinnarillekin pörräämisestä altistuneena. Missä viipyy anteeksipyyntö? Ja silläkö siitä selviää? Vastuutonta toimintaa!

Hyvä krs-talonaapuri, tiedätkö että tupakoidessasi asunnossasi savu kulkeutuu myös naapuriin. Voisitko tupakoida vain ulkona?

MTV3, eikö mistään muualta löydy ohjelmien juontajia kuin Riihimäeltä? Kasvot ovat loppuun kuluneita.

Yksi niitti Etlarin yläosaan riittää. Kiitos.

Pari kolme viikkoa sitten oli kuivat puhtaat kadut, niin ajettiin hiekkaa kävelytiet täyteen, mutta sitten kun tuli lunta ja jäistä, niin ei ainakaan täällä Metsäkankaalla ole näkynyt hiekoittajia? Rollaattorin kanssa liukastelija

Hei toimitus! Miksi kulttuurisivujen kaikissa kirjoituksissa ei ilmoiteta toimittajan nimeä? [Toimitus vastaa: Lyhyisiin uutisjuttuihin ei ole tapana merkitä kirjoittajaa. Joskus nimi jää pois vahingossa niin kuin 13.12. Erika Vikmanin ja 12.12. Behmin konserttiarvioiden printtilehtiversioista. Molemmat arviot teki Petri Poutiainen. Verkossa kirjoittajan nimi oli näkyvissä.]

Yrittäjä hinnoittelee tuotteensa/palvelunsa niin, että se sisältää kulttuurisetelit, lomat ym. Sillälailla se pelaa toiminimiyrittäjän tapauksessa.

Erinomaista esimerkkiä kansalaisille on bilehiletys ollut kansakunnan kaapin päällä olevilta koronaohjauksessa. Suomi-mainetta oikein globaalissa mitassa?

Tulipas kannettuna kotiin perussuomalaisten lehti. Kuin yhdistetty Kansan uutiset ja vappuäpy. Melkoinen paatos ja uho kuin ennen vanhaan 70- luvulla. Ei mitään realistista ratkaisua ongelmiin.

Hallituksen joululahja suomalaisille, sikamaiset sähkön ja polttoaineiden hinnat! Miksi asialle ei tehdä mitään?

Miksi torin pitäisi olla hiljainen? Perinteisestihän se on kaupungin sykkivä sydän, täynnä ihmisvilinä, touhua ja tohinaa.

Onko kaikki lääkärit rokotettu koronaa vastaan?

Vääksyssä ajetaan jatkuvasti päin punaisia liikennevaloissa.

Missähänpäin Vääksyssä on liikenneympyröitä, minä en ainakaan ole niitä nähnyt. 30 v. täällä asunut.

Jos joku hoitoalan ammattilainen väittää tekevänsä omaa työtään sydämellä ja kutsumuksesta, vähän outoa, ettei ota rokotusta potilaiden vuoksi.

Ei varmaan olisi mahdollista, että terveysasemalla olisi tukihenkilö auttamassa vanhuksia sähköisessä varauksessa. Nyt saa puhelinnumeron "en tiedä mitään, on eri firmaa".

"Uusiutuvaa sähköä" ei ole. Käytetty sähköenergia ei tule takaisin. Lopettakaa "uusiutumisesta" puhuminen.

Voin kertoa, että uusien hävittäjien vuosikustannus 250 miljoonaa per kone ei tule riittämään alkuunkaan. Suomi on rikas maa.

Ravirääkkäys on vähemmän hieno laji: jännitystä ja elämyksiä etsitään tuntematta myötätuntoa revittyjä ja piiskattuja suuhaavaisia hevosia kohtaan.

Punainen liikennevalo ja autio katu. Paikallaan seisoja jupisee kadun ylittäjälle. Siis ihan oikeesti.

Kokoomuksen Timo Heinonen on tosi mies. Hän puolustaa kallista hävittäjähankintaa. Naisena mielessäni tosin on rauha maailmassa. Varsikin näin joulun alla.

Porvarihallitusten jälkeen näyttää syntyneen vain ongelmia. Opiskelijat masentuvat, korona ei yksin syy. Eilen korkeakouluopisk pj. kertoi syyn, liian suuret säästöt, tänään vankiloiden vartijat ja näitä riittää. Sotesta seuraava säästö. Kertokaa mitä hyvää 3 hallitusta sai aikaan, ainakin katkeruutta ja mielenterveysongelmia kaiken muun lisäksi. Mutta täyttyiväthän isotuloisten "taskut". Pienituloisilla nämäkin maksatettiin. Muistaako kukaan?

Marinin puolustaja, kyllä on ennenkin pienemmästä mokasta pääministeri pudotettu pallilta. Pelkkä anteeksipyyntö ei riitä. Häpeäisi, kun pitää esimerkkiä näyttää. Leipäjonosta saa leipää ja eduskunta järjestää huvit.

Harjun terveys on tehnyt ikäihmisten rokotusten saamisen lähes mahdottomaksi. Menkää jonoon. Jonotin 2 tuntia ja sain sen.

Ottakaa osaa lehden kilpailuun, jos satutte suklaalevyn voittamaan, maksatte sen itse viestin hinnalla!

12.12. Mukkulan kirkko todella rauhoittava, kaunis Rauhaa Jouluun konsertti! Kiitos!

Vinkki toimittajille: olisi aiheellista patistella valtiota tukemaan sitä suomalaista koronarokotteen kehitystyötä. Nenäsumutteen antaminen on varmaan 5 kertaa nopeampaa! Valtio osakkaaksi, niin saadaan koronamiljardit takaisin.