Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Eiköpä liene parempi ajaa isot ulkoiluväylät laduiksi kuin jättää ajamatta?

Eiköpä liene parempi ajaa isot ulkoiluväylät laduiksi kuin jättää ajamatta? Veikkaan, että vaatimattomia olisivat pelkästään kävellen auki pysyvät urat.

Miksi useat hyviksi mainitut ruokapaikat käyttävät chili-maustetta hirveän paljon. Ei vanhojen ihmisten elimistö kestä sitä, suuta polttaa ja närästää monta päivää. Kävisimme useammin, mutta ei käy.

Olisikohan kannattanut pitää passittomat joulumyyjäiset? Huomattavasti enemmän olisi ollut tulijoita. Nyt samaan aikaan kauppakeskuksessa olisi enemmän porukkaa, mutta siellähän ei konkurssipassia kysytäkään.

Koska saa varata ajan 3. rokotteelle? Ajanvaraus aukeaa, mutta mitään ei tarjolla. Tämä epäselvästi ohjeistettu.

Minä toivoisin joulua oikeaa, kuulla tahtoisin enkelin laulun, nähdä tahtoisin Lapsen ja Marian piirtää sieluuni jouluisen taulun. Annetaan kaikille hyvä mieli olkoon piikitetty tai ilman, vedetään yhtä köyttä rakkaus voittaa kaiken. Hyvää joulua.

Hyvänen aika, eikö olisi jo aika tehdä Aleksista kävelykatuosuus Veskun ja Rauhankadun välille. Ei huono idea.

Ei bussit Aleksia tuhonneet vaan kilpailutuksen, suunnittelun ja valvonnan osaamattomuus.

Älä koskaan nöyristele pöyhkeän edessä.

Olen täysin samaa mieltä kirjoittajan "ketä/kuka" (12.12.) kanssa siitä, että murteet saavat kukkia ja ne ovat mukavia, mutta murteiden helmaan ei voi mitä tahansa epämääräisyyksiä heittää. Ketä on kuka-pronominin partitiivi, ei monikko. (Kuka-ketä, mon. ketkä-keitä) Murteilla on pitkä ja monipolvinen puhekielen historiansa, yleiskieli kehittyy omaa tahtiaan.

Ralliajo Upon tehdasalueella öiseen aikaan on häiritsevää toimintaa, vastoin järjestyssääntöä. Eikö poliisi voi tehdä mitään. Kieltotaulu tms.

F-35 häivehävittäjä on suunniteltu hyökkäyssotaan ei puolustukseen kuten esim. Saab Gripen.

Olipa tosi ja selkeästi laadittu artikkeli Etlarissa 12.12. otsikolla Kohtuukäyttäjä!

Kiitos Leena Kaartinen ja Lotilan koulun kuoro TV kirkon esityksistä. MK

No kuka oli suunnittelijana, urakoitsijana ja valvojana Aleksin pieleen menneessä remontissa? Vai oliko syy valtuutetuissa, jotka hyväksyivät suunnitelmat? Eikö kukaan tutustunut ajatuksella suunnitelmiin?

Somesta "oikeata tietoa" hankkivat rokotekielteiset ovat kuin peliriippuvaiset, irti ei pääse, vaikka järki käskisi. Apua heistä useat tarvitsisivat, mutta keltä ja miten?

Viisikon ministerit, pitäisi elää niin kuin opettaa.

Hyvä kirjoitus, ESS Matti Turunen. Huonolla itsetunnolla varustettu kerjää tykkäyksiä, salaseuraa hakeva kalastelee vuosikymmeniä nuoremmalla kuvalla ja sisimmässään tyhjää elämää elävä levittelee liioitellun kiillotetusti ulkomaanmatkansa. Onneksi kuulun ihmisryhmään, jota ei ole koskaan kiinnostanut, mitä muut minusta ajattelevat. Pidän itseäni vähemmän tyhmänä ja elän aitoa ja täyttä elämää.

Lupajonot-kirjoitus, Sanni Grahn-Laasonen 12.12. Virkamiehillä on tapa "makuuttaa" papereita laatikoissaan kauan, että vaikuttaisi, että heillä on paljon töitä.

Suomen sisäinen uhka ei ole juhliva pääministeri vaan Suomen sisällä omissa todellisuuksissa elävät ja asuvat haja-asutusalueiden akseleratistit, jotka haluavat tänne äärioikeistolaista terrorismia.

No nyt oli Sunnuntaisuomalaisessa fiksun ihmisen ajatuksia, siis Matti Turusen. Kannattaa jokaisen lukea!

Arvoisa ESS väki. Voisitteko palkata sellaiset uudet toimittajat, joiden agendana ei ole mielipidevaikuttaminen. Vain uutisointi neutraalisti, jolloin lukija saa itse vetää johtopäätöksensä asiasta. Kuten joskus ennen. Kiitos.

Nerokas kyltti hämeenlinnalaisen kaupan hedelmä- ja vihannesosastolla: Älä puristele minua, ennen kuin olen omasi!

Sielunveli Matti Turunen. Tekniikka kehittyy vauhdilla ja vanhukset unohdetaan. Kännysukupolvi ja digikehittäjät myös vanhenevat ja hups pian ei enää pystykään omaksumaan uutta. Tarvitaan uusi "seniori ministeriö".

Varallisuusluokat eivät kerro koko totuutta asumisesta. Sijainniltaan eri kaupunginosat ovat täysin erilaiset asua, vaikka varallisuusluokat ovat samat. Ihmettelen vaan.

Mitä ihmettä Launeella taas poltettiin, kun oli niin kauhea katku ilmassa sunnuntaina 18 aikoihin?

Jukka Rasilan avautuminen Arto Nybergin ohjelmassa TV1 oli liikuttava. Se meni myös täysin ohi juontajalta. Voi Arto Arto skarppina jatkossa.

Lasten ahdistuneisuus johtuu ympäristövouhutuksesta ja nyt kerätään rahaa auttamiseen.

Maailman ehkäpä rikkain mies Elon Musk on huolissaan Suomen maineesta. Tarttisko tehdä jotakin?

Hei, Rami Rusinen! Olet hyvä näyttelijä ja hoitaja! Hyvää joulua! Toivottavasti saat enemmänkin julkisuutta! Älä anna julkisuuden nousta nuppiin hoitajantyössäsi ja muutenkaan elämässä!

Terttu Pohjolainen. Kauniita asioita, mutta ikäihmisten, kunnosta riippumatta, halutaan pysyvän kotona. Muita, yhteiskunnan ylläpitämiä "halpoja" hoitopaikkoja poistettiin maakunnastamme edustamanne junttaamisella (pj. kok), säästösyistä. Tätä en unohda. Ympäristöstään ymmärtämätön, alzheimerpotilas "kotihoitoon". Se on heitteillejättöä. Hoitajat ovat voimattomia. T. Köyhä seniori, tuleva "hoidokki"

Missä Vääksyssä on liikenneympyröitä?

Ai, että Putin palauttaa Karjalan? Paljo vetoo? Ei ikinä

Joku kirjoitti järkyttävää, miten hoitajille voi tulla rokotuspakko ja pakon tulee koskea myös baareissa pörrääviä nuoria. Rokotuspakko koskee koko sote-henkilöstöä, ei vain hoitajia. Ja noilla pörräävillä nuorilla on jo 2 rokotusta, eihän he muuten baareissa pörräisi.

Ministeritouhuissakin "pojat on poikia".

Miksi Suomi maksaa miljardeja F-35 hävittäjistä, kun Suomeen saataisiin ilmaiseksi yli sata Mig-konetta, lentäjineen ja aseineen? No, juuri siksi.