Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Puun poltto loppuu sitten, kun sähkön hinta siirtoineen tulee inhimilliselle tasolle

Kyllä varmasti menee elintarvikepakkaukset takkaan. Puun poltto loppuu sitten, kun sähkön hinta siirtoineen tulee inhimilliselle tasolle. Me emme näillä seuduilla voi valita syömisen ja lämmityksen välillä. Molemmat ovat elinehtoja.

Kun Aleksanterinkatu taas remontoidaan, se täytyy palauttaa entiselleen. Ajokaistat molempiin suuntiin ja bussit torin laidalle. Ylileveät jalkakäytävät voi kaventaa. Ainoastaan näin saadaan kuollut keskusta jälleen eläväksi.

Valtio voisi kustantaa pääministerille punaisen kaulapussukan, ettei puhelin huku.

Älkää tehkö niin kuin minä teen! Tehkää niin kuin minä käsken! PM.

Jotain mittasuhteita uutisointiin! Olikohan Marinin viikonloppujuttu enää keskiviikkona pääkirjoituksen ja koko aukeaman uutisoinnin arvoinen uutinen. Enemmänkin kannanotto.

Kyllä telkkaritoiminnalla menee Suomessa hyvin. Nytkin tuotetaan juuri Amerikkaan elämänsä kiinnittänyt juontaja vetämään Miljonäärit-ohjelmaa. Matka-, majoitus- ja päivärahalaskut "juoksee"... Miljonäärillä on miljonäärin kulut!

Jalo Paanasen kannanotto PHP:een osakkeiden arvon selkeyttämisestä, on "Jalo" teko meidän maallikkojen kannalta. Kiitos ja syvä kumarrus.

Nyt on kaunis tuuheaoksanen kuusi torilla. Mutta ne valot aivan surkeat, vaatimattomat, valorunsautta paljon enemmän pitäisi olla. Katsokaa mallia Raatihuoneen joulutorilta.

Median ajojahti pääministeriä ja hallitusta kohtaan vain jatkuu, valitettavasti myös täällä Päijät-Hämeessä. Professorin kirjoitus viikonloppuna kertoi kaiken oleellisen nykymediasta.

Päässä verisuonet katkeilee, kun Yleä ja "asiantuntijoita" kuuntelee. Joht. Tuura.

Olipa törkeääkin törkeämpi herjauslaulu Sanna Marinia kohtaan Radio Suomipopilla ke 9.30.

Ei ole kiva kuunnella toimittajien toistelevan ilmaisua myöskin. Ennen koulussa opetettiin, että se on tautologiaa ja ilmaisua pitää välttää.

Suomi ostaa sähköä ulkoa esim. Ruotsista ja myy Viroon, mitä puljaamista. Voitais kuluttaa ihan ite sopivammalla hinnalla. Raha ohjaa?

Ei rokottamattomuuden taustalla ole mikään piikkikammo vaan terve epäilys piikin sisältöä ja sen mahdollisia välittömiä ja pidemmän ajan haittoja kohtaan.

Kyllä Padasjoen Kullasvuoren metsä näyttää siltä, kuin olis sotaa käyty, vaik eletää 2000-lukua. Vielä kun kiipee tähystystorniin näkyy koko laajuus parhaiten.

Kaikissa koronapassivaatimuksissa ei kysytä henkkareita. Ei mitään merkitystä, koska väärinkäyttäjiä riittää.

Totta on, media käsittelee pääministeri Sanna Marinia silkkihanskoin puhelinsääntöjen rikkomisessa. Jos kyseessä olisi vaikkapa persu, olisivat otsikot paljon kovempia ja terävämpiä.

Pm Marinin "koro-bile"-jutusta herää huoli, että jos ihmisellä ei ole tilannetajua, niin sitä ei ole. Ei siis muissakaan tilanteissa! Ja kyllä se pääministerillä olisi ehdottoman välttämätön.

Taas kerätään maailman lapsille. Ennen koronaakaan Nenäpäivä-miljoonista ei näytetty, mihin ne mallit on käytetty. Muutamia lapsia esim. päässy kouluun ja jotain pientä. Nyt keräys sairaanhoitajille, kun hallitus on typerä päätöksissään.

Ihmettelen suuresti, miksi telkassa ei ole näkynyt ainuttakaan heikkojen jäiden varoitusta? Seija

Entinen työnantajani sanoi, että minusta ei ole ikinä mihinkään. Olen nyt pyörittänyt omaa firmaa 17 v. Tulos AA+.

Sanna Marinin tapaus on "paljon melua tyhjästä".

Kokematon, osaamaton rivikansanedusta istutettiin pääministerin vaativalle paikalle. Ei kai valtionhoito ole mikään Idols-kisa tai somekisa. THL-tiedotteiden lukemisosaaminen ei kyllä riitä.

Valtakunnan bilettäjä on myös melkoinen selittäjä. Ovatko kestoselityksiä?

Kiitos! Sinulle ystävällinen ja avulias herrasmies! Joka Villähteellä kannoit mummon kassit ja avustit hänet kotiin asti! Iso kiitos!

Suomalaiset ohjelmat paljon seli, seliä kuin tekemistä ja näyttämistä. Suomi leipoo, Huutokauppa keisari, Mestari tekijä esimerkiksi.

Sotamies on jokamies. Merimies on erimies, mutta Säämies on päämies.

Ristiriitaisia vaalilupauksia. Miten voivat hyväksyä bussin kiertämään kyliä, jos eivät hyväksy pandemiaan rokotusta. Enpä usko moiseen. Vaalien alla yritetään kaikenlaista. Sama koskee ilmastonmuutosta, eivät usko siihenkään. Kummallisia uskomuksia. Odottaisivatko ihmettä, joka voisi ongelmat ilman, että niitä mitenkään huomioidaan.

En ymmärrä tätä nuorten miesten partaisuutta. Yksikään ei näytä hyvältä, ovat vanhemman näköisiä ja luotaan työntäviä. Ja tuottaa epäluotettavuutta. Olisikohan jo aika siloposkille? Sitä toivon ja odotan.

Nykypoliitikoilla onkin ihan omat säännöt. Tulee vain näitä kohkailuja, joihin vanha kansa ei ole oppinut – vielä ?

Elokuvakriitikko Peter von Bagh vastasi kysymykseen, onko kaikki elokuvat elämää suurempia: Kyllä ovat. Jos näin on, niin kaikki Pekka Puupää -elokuvat päihittävät Linnanjuhlat "mennen tullen".

Pääministeri, nyt ei ole aika mennä baariin.

Melkoista sekoilua hallitukselta ja pääministeri näyttää vielä mallia, miten ei pidä toimia. Jotain pitäs tehdä, että tämä sekoilu loppuis kaikki luottamus on mennyt jo ajat sitten.

Eikö Vääksyssä maskisuositus koske koulun johtohenkilöstöä?

Jouluhulinat tavarataloissa alkavat ihan liian aikaisin, pari viikkoa ennen aattoa riittäisi hyvin. Joku asiakaskin toivotteli hyvää joulua jo joulukuun alussa, sitäkin kun kuulee kuukauden, niin kyllä kassana kyllästyttää.

Hei, piispa Mari Leppänen! Hyvää Joulunaikaa! Lyhyt kysymys: Missä on Sinun joulussasi Jeesus Kristus, et Hänestä hiiskahtanut sanaakaan haastattelussasi ESS to 9.12.2021 B2-sivulla? Kysyy nimim. "Onko kirkon joulunvietto nykyisin vain tunnelmointia?"

Kiitos, Jukka Tarkka (ESS 9.12.2021). Nyt tajuan tuon Nato-jutun. Kiitos! T. Mummi 59-V.

Koronavirus sulki pari leikkaussalia, luki aamun lehdessä. Meillähän on puolue, jonka kannattajista ja kansanedustajista osa ei halua rokotetta eikä koronapassia, joiden avulla yhteiskunnan toimivuus, mm. terveydenhuolto sekä talous (verotulot/työpaikat) pidetään yllä. Miten tämä puolue huolehtii sote-valtuustossa kansalaisista, vastustaako kaikkia rokotuksia; pandemioita tulee ja menee jatkossakin. t. Kuinka meidän oikein käy?

Joku muistutti Näppiksellä suomen kielestä. Ei sellaista enää ole, on jokin kin-kieli tai muu matkalla tarttunut. Joskus hävettää uutisten lukijoiden ("ankkureiden") puolesta. Ylelläkin tarvittaisiin Arvi Lindin osaamista. Niin karmeaa kuultavaa tekstit välillä on.

Minullakin on 1,5 kilometrin koiran ulkoilutuspolku metsässä. Yksin sen pidän kävelemällä auki, eikä mitään ongelmaa ole.

Nyt koronayhteistyöryhmä hankkimaan hoitajia sairaalaan, nehän ovat leikkausten perumiseen syynä, ettei heitä ole.

Tietääkö kukaan, kuka on suunnitellut lottapuvun?

Hoitajapula pitäisi saada ratkaistua, koska pandemia näyttäisi olevan hallinnassa.

Missä viipyy tuomioista tiedot Katiska-huumediilereistä?

Ketä-sana tarkoittaa useampia, kuka tarkoittaa yhtä. Annetaan murteiden kukkia, mukavaa.

Ihanaa, asun kerrostalossa, jossa seinät on, kuin paperia! Nytkin jossain koira ulvoo jo toista vuorokautta! Mitähän hällä on asiaa? Ihanaa, jotain eloa tässä tässä betonibunkkerissa! Minunkin kissa mouruaa välillä niin kovasti, että aattelen, että jotkut naapurista häiriintyy...