Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Laittakaa pääkadulle asfaltti ja samalla torille, ettei mene turhaa aikaa kunnostamiseen

Niinhän siinä kävi, että Liisu kammetaan taas esiin, että saadaan Lahti sekaisin! Laittakaa pääkadulle asfaltti ja samalla torille, ettei mene turhaa aikaa kunnostamiseen ja päästään takaisin "normaaliin" liikenteeseen! AA

Nyt riitti länkytys rokotteen tehosta, passista ja laumasuojasta. Pitäkää tunkkinne, passinne ja piikkinne. Rokottamaton sopuli.

Tienrakennus Lahdessa. Suunnitellaan, hyväksytään ja tehdään tahallaan sutta ja sekundaa, vaikka nähdään, että pieleen menee.

Ei kestä Aleksi raskasta autoliikennettä, bussit pois keskustasta, vain henkilöautoilla asiaa keskustaan.

Nyt kun nastarenkaita käytetään, niin kannattaa muistaa, ettei aja urissa tai aivan keskiviivan vieressä, tiellä ajetaan oikeassa reunassa.

Miksi k-rokotteista kieltäytyjiä haukutaan yleisesti lehdistössä ääliöiksi ja hörhöiksi? Toivotaan rokottamattomien kuolemaa ja vakavasti sairastumista. Eikö tämä ole vihapuhetta? Mihin on kadonnut hyväntahtoisuus, suvaitsevaisuus, ymmärrys ja vapaus valita? Tilalle on tullut vihaa, painostusta, suvaitsemattomuutta ja pelkoa toisia ihmisiä kohtaan.

Teki Sanna Marin mitä hyvänsä, niin purnataan ja purnataan. Kateus kukoistaa! Viisaus ja kauneus raivostuttaa näköjään. Sanna Marin on upea pääministeri. Pulinat pois!

Onko kukaan pääministeri virassa ollessaan käynyt bilettämässä?

Nyt se selvisi. Aleksille suunniteltu paraati peruttiin, koska panssarivaunut olisivat jääneet kadulla mahastaan kiinni.

Lahden joukkoliikenne vaikuttaa olevan välttämätön paha, kun sitä nimitetään bussiralliksi.

Ti klo 12 Fingridin mukaan suomen sähkönkulutus 13 500 MW, josta tuulivoiman osuus 850 MW!? Joten aivan turhaa ja naurettavaa, että tuulivoimalla hoidettais meidän sähköntarve, turhaa näpertelyä!

Kasarimallinen keskusta olisi kova sana. Sanokaa mitä sanotte.

Ihmiset, älkää jaelko sotu+hetu yhdistelmäänne kaikille kyselijöille. Firmat, opettakaa myyjillenne ko. asia, ei tarvita pikavippikonnien maksamista yhtään!

Nastolan kirkonkylän koululla ei lippua laiteta salkoon liputuspäivinä, kuka tietää miksi?

Joulu ilman viinaa on teeskentelyä.

Erikoista, että koulussa lounaalla tarjotaan puuroa. Eikös se syödä aamulla kotona. Kasvavat lapset tarvitsevat kait proteiineja kohtuudella.

Venäjän nykyjohdolla palava tarve palauttaa NL:n suuruus. Ukraina on tämän tavoitteen tiellä.

Tämä sopimuksista piittaamaton naapuri on uhka meillekin. Jottei uhkailujen aikakauteen palata, on Nato ainoa vaihtoehto. Ja nopeasti.

Median Lemmikki Sanna Marin ei noudattanut valtioneuvoston virkapuhelimia koskevaa sääntöä ravintola-iltanaan. Nyt media vähättelee ja lieventelee tehtyä virhettä, joka kaiken lisäksi saattoi korona-viruksen altistumisvaaraan useita henkilöitä sinä iltana.

Kiitos teiden kunnossapitäjille, kun olette laittanut formiaattia kevyenliikenteen väylille, niin olette jättäneet pienen kaistaleen tien reunasta auraamatta. Siinä hyvä kävellä, niin ihmisen kuin koiran.

Marinin hyväksi on sanottava, ettei hänen ystäväpiirinsä rajoitu oman puolueen nuoriso-organisaatioon, kuten entisillä ja muiden puolueiden nykyisillä kyvyillä. Jää selkään puukotus.

Voisiko selvittää vaihtoehtoa Aleksin kuormituksen keventämiseksi, et joka toinen bussi ei kiertäisi toria. Vaihtoyhteysselvitys tällöin myös tarvitaan.

Laitapa seuraavalla kerralla oma nimesi näppiksen viestiin, niin jutellaan siitä yhdessä.

Pitäisköhän korjata toi meidän autokatos. Jos rakennustarkastaja käy, niin se menee käyttö kieltoon.

Pääministeri Marin tiedottaa vain FaceBook-kansalle, mutta ei kaikille suomalaisille. Iso osa suomalaisista ei ole "naamakirjassa".

Etlari 5.12.21 Vanhan metsän sylissä, kirjoittanut Olli Vuori. Kyllä oli mahdottoman hieno satu marraskuun kuusimetsän tuoksujen ja hiljaisuuden keskeltä, pääosissa Hömötiainen, Närhi ja Puukiipijä. Milloin satukirja ilmestyy Vanhan metsän kertomana. Ihanat kuvatkin näistä puolukoista, joita ei vaivaa masennus, ilmastonmuutos eikä sähkön hinta. Elämä on ihanaa.

5,5 miljoonaa on jo kuollut virall. tilastojen mukaan maapallolla koronaan! Ettäkö ihan "pikku flunssa vaan"?

Kiitos Lahden Mieskuoron Velihopeat joulukonsertista Launeen kirkossa lauantaina. Ja kiitos Raine Makkonen soololaulusta, nyt tulee joulu.

En ole koskaan ollut facessa, enkä tule olemaankaan. Minulla ei ole tarvetta hakea sieltä yhtään mitään. Yhteydenpitotapa kertoo sen, kuinka vakavissaan/leikillään kukin on suhteissaan.

Median syytä lopettaa puolitotuuksien viljeleminen. Marinilla eduskunnan puhelin mukana. Marinilla myös kaksi koronarokotusta. Miksei Sannalle anneta oikeutta yksityiselämään?

Kyllä oli lehden etusivu 8.12. ristiriidassa Green Cityn kanssa. Moottoriurheilu ei saastuta, mutta lehmät tuhoavat maapallon, vai?

Erno Laisi. Pääministerin asema on epänormaali, mitä sosiaaliseen kanssakäymiseen tulee. Syy asian hieromiseen on maakuntavaalien läheisyys. Tavallisella kansalla on lupa mennä ravintolaan lipittelemään; koronapassilla, ei Marinilla. Istuvatko nämä "tökkivät" mm. poliitikot kotona, ettei vaan kukaan pääse sanomaan väärin toimimisesta. Alkaa muistuttaa Vanhasen asiaa, kärpäsestä härkänen.

ESS on kulttuurirajoitteinen, jopa Iiris, Elo ja Kino puuttuu tapahtumakalenterista.