Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Eikö nyt jo nähdä mikä Venäjä on? Natoon kun siihen vielä on mahdollisuus.

Eikö nyt jo nähdä mikä Venäjä on? Natoon kun siihen vielä on mahdollisuus.

Ne hävittäjät on tarkoitettu ilmatilan valvontaan ettei yllättämään päästä. Myös tositilanteessa torjuntaan.

Sami Korkiakoski. Ikävä todeta että olet tehnyt Valtaojasta johtopäätöksen ymmärtämättä mitä ohjelmassa Esko yritti selventää. Kuulemisen ymmärtäminen asiayhteydessä olisi suotavaa.

Suomessa julkaistaan vuosittain paljon hyvää kirjallisuutta. Uskomatonta, että Finlandia-palkinnon, 30.000 euroa plus muhkeat myyntiluvut saa lyhyellä aikavälillä antaa samalle kirjailijalle!

Jos yhdenkin sanan käyttö kielletään, niin kohta kielletään muitakin sanoja. Vakituiset mielensäpahoittajat provosoituvat sanoista, loukkaantuvat, pöyristyvät ja tuntevat itsensä turvattomiksi tahallaan. Natsit tekivät aikoinaan hirveitä julmuuksia, mutta kukaan ei syytä tai syyllistä mitenkään ko. sanan käyttäjää.

Miksi piikkikammoisille ei voisi antaa rauhoittava lääke ennen pistosta?

'Se pyörii sittenkin = ikiliikkujako'? ESS 2.12: Turussa elokuussa 2002 tapahtuneen arvokuljetusryöstöyrityksen tutkinta saatu päätökseen, "...ei ole syytä epäillä...syyteoikeus on jo vanhentunut..." Siis melkein 20 vuotta - mutta/eikä suotta...

Voisiko näppikseen saada tasapuolisesti myös muiden kuntalaisten mielipiteitä kuin lahtelaisten,vai onko lahtelaiset vain tyytymättömiä kotipaikkansa asioihin?

Jos nuorehko mummoni joutuu leikkauksen jälkeen teholle (toivottavasti ei) ja jos teho täynnä, niin mummoni pitää päästä rokottamattomien ohi hoitoon, koska rokottamattomat ovat itse valintansa tehneet ja vastaavat itse valinnastaan. Näin minä tulisin vaatimaan.

Kaupungin työntekijöiden juhla sibbetalolla peruttiin koronaan vedoten. Nyt sitte järjestetään tämän ympäristöhössön ympäristökaupungin tilaisuuksia kuitenkin isommille yleisömäärille. Ei mitään logiikkaa. Korona kiittää.

Näyttää monelle olevan jännittävä tapahtuma ympyrästä poistuminen.Vilkkua ei muisteta käyttää. Ehkä ajo opetus ollut puutteellista?

Rokotetut luulevat olevansa vapaita kaikista voimassa olevista suosituksista. Voi tätä itsekkyyden määrää!

Suomi on auttanut maahanmuuttaja nxt he voisivat auttaa suamalaisia ja mennä ottamaan koronarokotuksen

Voi sinä ikävä ihminen, joka pilaat lasten jouluilon kähveltämällä tonttukolon tontut, jo viisi on kadonnut taskuihisi! Käymme väsytystaistelua niin kauan kuin meillä tonttuja riittää!

Meillä Lahdessa on komeat Jouluvalot . Näyttää siltä että on päätetty ettei lahtelaiset saa nauttia niistä . Kuka on sen päätöksen tehny? . Kahden kadut sysi mustia, ei mitään joulumieltä . Vesijärven kadulla pienellä pätkällä puissa valot mutta nekin vaan toisella puolella katua . Lahtelaiset katselkaa Lahtea saatteko katukuvasta joulumieltä . Minä kun katson keskustaa niin en katukuvasta huomaa että joulu on tulossa .

Kun monissa paikoissa kysytään koronapassia, pitäisi samalla pyytää myös henkilöllisyystodistus nähtäväksi, ainakin paperisten todistusten osalta. Muuten joku voi näyttää tuttavan koronapassia eikä se vastaa tarkoitusta.

Hävikkiä saisi kaupoissa vähennettyä ja epidemia-ajan elintarvikehygieniaa parannettua, jos puristelusta pilaatuvat hedelmät (avokadot, persimonit, tomaatit yms.) sekä paistopisteen ja salaattibaarin tuotteet yms. ja etenkin irtomakeiset siirrettäisiin palvelumyyntiin.

Uudistukset ovat tervetulleita, jos ne ovat elämistä helpottavia . Nykyisin ne vain ovat sieltä minne aurinkokaan ei paista.

Lahti on nyt panostanut paljon pyöräteihin, mutta missä ovat ne pyöräilijät ?

Minkälaista kirjanpitoa Lahden kaupungissa pidetään? Miksi maahanmuuttokustannuksia on niin vaikea laskea?. Kirjanpitoon laaditaan tilit niin tarkasti, että tulot ja menot on helppo todentaa, näin ainakin ennen tehtiin. Mikä tässä on vaikeeta?

Työtä ei anneta, eikä saada. Työtä ostetaan tai myydään, markkinahintaan.

Ei leikkauksia hengityskoneiden vähyyden vuoksi peruta vaan hoitajapulan. Seuraatko ollenkaan uutisia?!

Liipolan bussikuskit kapinoi heidän mielestään liian tiukkaa aikataulua vastaan. Ja matkustajia ei pitäisi ottaa jos on jo täynnä.

On se aika konua, kun väreistäkään ei saa enää puhua. Ennen wanhaan kansantaiteilija Eemelin ohje, mikä väri alushousuissa pitää olla eteenpäin ja mikä puoli taaksepäin, ei aiheuttanut kansalaisissa minkäänlaista turvattomuuden tunnetta.

Marakiisin markkinat tullut telkkariinkin, tuottajat varmaakin ent, liikenneministeri kavereineen.

Eläkeläinen Kautosen suunnitelma Vuoksenkadusta on järjetön. Kaikki korttelin liikenne ohjautuisi ulos sumpusta Yrjönkadulta Harjukadulle. Ko. risteys on jo nyt hankala. Ei Vuoksenkatua voi katkaista.

Ihmiskunnan altistavin oire; pitkittynyt stressi. Sen tuottajia rekrytään ja palkitaan.

Mielipide: Koronapassia ei tarvita koska rokotetut saavat myös tartuntoja! Kasvomaski ja käsidesin käyttö on paras esto. Rokotuspassin suoja on 6 kk ja sitten taas uusi rokotus ja passi . Onnistuuko tämä liitto sitten? Tullaanko 4 miljoonaa rokottamaan uudelleen ja uudelleen ?

Koronatartunnat vähenee kun ihmisten immuniteettia aletaan parantaa määrätietoisesti. Viruksia on aina ollut kuten sodissa, jotkut sai, jotkut ei, sanoi veteraani Viruksiin ei ole lääkettä sai tk-lääkäri

Ihmisen immuniteettipuolustus on jopa kadonnut, dna rappeutuu koko ajan. Ennen ihmiset eli reilusti yi 100v kuten 120 v, siis terveinä! Nykyään on karkkipäivät, limu-kulttuuri ja light-limsat on pahimmat, kaupallisuus on tuhoamassa ruokatason, E-koodit määrittelee, lehmissä voi olla hullun lehmän tautia ja lampaat kuolee koirankakkabakteereihin. Ollaan totuttu että kaikki pelaa ja voi vapaasti suorittaa elämää.

Karjaeläimet saa antibiootteja ja viljelysmaan kasvua edistää keinotekoiset lannoitteet. Onko lannoitteisiin lisätty vitamiineja (vitsi vitsi)? Koska jopa maitoon lisätään keinotekoisisa vitamiineja, miksi lisätään? Johtopäätös: onko kaikki ruoka nykyisin ihmiselle epäkelpoa?

Suomen maanviljelys ja karjankasvatus on nostettava sille kuuluvaan asemaan. Ulkomaisten raaka-aineitten tuontia ei tarvita. Suomalainen puhdas ruoka kunniaan!

Kyllä on Lahdessa synkkä katukuva olis kiva kun olis laitettu Lahteen Joulun tuntua . Vesijärvenkadulla pieni pätkä missä valot puissa mut vaan toisella puolella . Valot kiusalla laitettu et näkee miten ois voinu olla.

Akuutti 24 ensihoitajat kaunis ja koskettava youtube esitys evakon laulu Kiitos

Nythän kukaan ei voi sairastua, kun lähes kaikilla on rokotus ja ne, joilla ei ole, eivät taatusti liiku missään.

Korona-virus alkoi nopeasti levitä, kun rajoituksia alettiin liian aikaisin höllentää. Pääministeri Marin iloitsi, että nyt alkaa elämä. Mutta toisin kävi ja näin pilattiin pikkujoulukausi ja ilmeisesti joulun viettoa tullaan taas rajoittamaan. Päätöksenteko korona-asioissa on ollut epävarmaa ja poukkoilevaa.

Marinin pitää vetää johtopäätös ja erota, nyt ei enää naistenlehtien etusivut auta

Tytti Yli-Viikari sai mennä, kun oli nainen. Kenttäpiispan 'aivopieru' painettiin villaisella, kun oli mies.

Miksi Aleksilla ei enään ole jouluvaloja? Ne olis niin hienot.

Harjun terveys Iso kiitos ystävälliselle hoitajalle torstai-iltana, koskien reseptin uusimista. Hyvää joulunodotusta.

Kansalaiset, kun on vapaus on vastuu, kun on oikeudet on velvollisuudet, mutta kun yksilön etu menee yhteiskunnan edun edelle ollaan matkalla diktatuuriin.

Tapahtuuko Ukrainassa "Mainilan laukaukaukset".

To 2.12. E-SS nuorison kalastusharrastusta vastaan, sekä Esalainen että A6 sivun uutisjuttu, jossa nuoria suositeltiin jättämään kuhan kalastus aikuisille.

Eikö Nordeaan voi mennä asioimaan kuin tilaamalla ajan? Kaksi Nordeaa Triossa?

Onko taas jossain pöytäkirjan salaisessa liitteessä sovittu että kuulumme Venäjän etupiiriin Ukrainan tavoin ? Ei tarvitse haikailla Natosta!

Onko Erhola jopa valehdellut sote-uudistuksen valmistelutoimien edistymisestä ministeriölle ja seurantaryhmälle?

Mukava katsella hiihtostadionilla Ympäristöpääkaupunki-mainoksia kun vuoden kalleimmalla sähköllä yli kymmenen lumitykkiä laulaa yötä päivää. Samaan aikaan diesel- kuorma-autot ja kaivurit siirtelevät keinolunta. Hyvä Lahti!

Siellä tykit jyskivät rajalla taloja raunioiksi ja ihmisiä kuolee. Mitä EU nyt tekee puolustaakseen? Mikä on meidän turvamme tällä rajalla?

Koronatesti vain drive in Sykekadun päässä keskussairaalassa. Ei ole autoa, niin kysyttiin eikö kukaan kaveri voi heittää tai sitten Kela- taksi. Jäi näyte ottamatta. Jos ei terveydenhuolto parempaan pysty, niin siinähän sitten levii tauti.

Hollolan mies kehoitti tällä palstalla, pysymään kaukana köyhästä naapurista. Entisenä hollolaisena olen huomannut tässä köyhästä naapurista: Se työllistää suurimman osan Hollolan työllisistä, se tarjoaa koulutuspaikkat nuorille; yliopistosta laajaan toisen asteen vaihtoehtoihin ja erityisesti monipuolisesti lukiovaihtoehtoja, jotka Hollola ulkoisti köyhälle naapurille muutama vuosi sitten. Ym kansainväliset urheilu ja kulttuuri-tapahtumat. Väitän, että ilman tätä köyhää naapuria Hollola olisi kovin erilainen

Kiinnostaisi miten nuo lahtelaiset katiska-huumevyyhtiin sekaantuneet tuomittiin, onko jo tullut tuomiot?

Valtaosa rokottamattomista pitää vastustuskyvystään hyvää huolta liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla.

Hei, Kaisa Martin! Jos oikeasti haluat auttaa ihmisiä, niin jätä nuo hämärähommat ja ala opiskella oikeaa sielunhoitoa!!! Toiminnallasi saat ihmisen sisäisen maailman sekaisin, psyyken eli Sielun. Olisi kiva (?) lukea, mitä teksteissäsi kirjoitat. Mummi 59-v.

Olisi kiva tutustua Anssi Kelaan. Hyvää päivää vaan Anssille. Mummi 59-v.

Linja 1 useampi vuoro jää välistä, mikä mättää? Sähköbusseihin siirtyminen on vuorojen kannalta mennyt huonompaan suuntaan. Yhtään ei pysty luottamaan, vaikka lähdet reilusti ajoissa.

On vaarallista kulkea kakkosnelosten seassa Trion sisääntulossa ja automaatilla. Todella uusavutonta remonttia, ja typerän näköistäkin keskellä Lahden kaupunkia.

Herää kysymys kun kuuntelee näitä mökkiläisiä jotka jatkuvasti valittavat jätehuollon kalleudesta. Miten teillä on varaa pitää sitä mökkiä? Toimiva jätehuolto on yksi tärkeimistä asioista kiinteistöissä ja se ei ole edes kallista.

Täysin ala-arvoinen kommentointi Pekka Reimanilta 3.12.21 laitapuolen kulkijoineen. Hävetä saa moista.

Koirankakkakeskustelussa on kyse käytöstavoista, ei ole fiksua käyttää toisten pihoissa tarpeilla. Lääniä ja metsää on ympärillä hurumykket, sinne vaan kyykylle. Koirat on ihania ystäviä, mutta vika onkin siellä hihnan toisessa päässä.Ymmärrä tai älä ymmärrä: )

Minulla rokotukset mutta passia en suostu missään nimessä käyttämään.

Elina Ojalalle tiedoksi, että kompensaation voisi toteuttaa Kytölässäkin noudattamalla lakia ja istuttaa vuosikausia tyhjänä seisoneet aukkohakkuut. Näin on yksityisten metsänomistajienkin tehtävä!

Olavi Uusitalo tuntuu mielipiteissään kovasti unohtavan sen että laki edellyttää haja-asutusalueiden asukkaiden ja mökkiläisten järjestävän energia- ja sekajätteiden lajittelun sekä niiden kuljetuksen, mutta ei viemällä niitä itse toiselle paikkakunnalle. Tiekunnan yhteisjätepisteeseen ei tarvitse liittyä mutta silloin kuljetukset ja tyhjennysvälit sovitaan kuljetusyhtiön kanssa ja anotaan mahdolliset erityistyhjennysvälit mikäli se on mahdollista. Aika naivi kanta on että tiekunnan toimihenkilöt alkaisivat tarkastaa sitä kuinka hyvin kukin kierrätyksen hoitaa!? Se kyllä kuuluu jäteviranomaisille, ei tiekunnalle!

Kesämökin jäteasiaa. Jäteasioissa pitäisi siirtyä 2020- luvulle. Nykyisin on erilaiset jätteiden keräyspisteet jokaisella paikkakunnalla, johon viedään muovit, kartongit, metallit, lasit ym. Kaatopaikkajätteen määrä on mennyt aivan minimiin. Meillä keräyspisteen vuosikustannus on 130 e, eli melko kova. Asumme omakotitalossa Lahdessa jossa on luonnollisesti myös jätteiden keräys, olemme tuoneet pienet pussukkamme sinne. Emme ole vieneet mökkipaikkakunnan jätepisteeseen yhtään pussia 3 vuoteen, vaikka olemmekin maksaneet laskut.Onko järkeä, no ei!