Näppis: Miksi koronarokotettuja ei testata?

Miksi koronarokotettuja ei testata? Tuttavapariskunta (täydet rokotukset) olivat molemmat koronassa, mutta oli taistelun takana päästä testiin. Ilman omaa aktiivisuutta olisivat päässeet tartuttamaan vapaasti!

Salasanan murtaminen ei ole hakkerille ongelma, vaan haaste.

Miksi maahanmuuton kustannuksia Lahden veronmaksajille ei saisi selvittää? Kun nekin menot kustannetaan verovaroista, niin kai maksajilla olisi oikeus tietää kustannukset?

Topias Sunna. Suomi tarvitsee kunnon hävittäjiä, eikä mitään ruotsalaisia lennokkeja. T. Make

Eräiden lomamatkat ulkomaille ja baari-illat tulevat kalliiksi sairaanhoidolle ja koko kansalle! Nyt ei ole leikin aika!

Täysin samaa mieltä Rauhaa Jouluun -konsertista. Ei mitään ylimääräistä, sydämellä tulkittua puhdasta laulua. Viulu ihanasti täydensi! Kiitos.

Onko kukaan asiasta päättävä koskaan matkustanut Lempi-bussilla? Se on epäkäytännöllinen, vaihtakaa tasalattiamalliin

Töissä näkee kuinka nimellä ja sillä, kenen jälkeläinen olet, voi ratsastaa. Työnjohto suosii ja lellii. Lisää töitä tarjotaan lellitylle ja muut työntekijät saavat negatiivista kohtelua.

Jotkut hyötyy ilmaston hoidosta. Kuka tiesi, mitä käy, kun intoillaan. Nyt sähkön hinta pilvissä. Verotusta pitää pienentää suhteessa hinnan nousuun. Valtion ei tarvitse siitä hyötyä veron myötä.

Kesäasuntopaikkakunnalle pitää maksaa jätemaksu, ei mitään erikoislupia. Pitää myydä mökki, jos tähän ei ole halukkuutta. Ja kaikkihan on kallista, jos ei ole rahaa.

Moni "asiantuntija" meuhkaa hävittäjistä täysin Kremlin käsikirjoituksen mukaan. Kyllä meidän puolustusvoimat on huolellisella testaamisella parhaan valinneet ja se ostetaan!

Hitsi! Kivimaalla jotkut (useat) "vesijuoksijat" tukkivat väylän, kun seurustellaan ja lillutaan rinnakkain tai jopa ryhmänä miten sattuu. Seurustelkaa vaikka pukuhuoneessa. Valvojan tulisi myös ohjata tämä asia kuntoon.

Puun pienpoltosta syntyy aina pienhiukkaspäästöjä, mustan hiilen päästöjä, syöpävaarallisia PAH-yhdisteitä, orgaanisten hiilivetyjen päästöjä. Haitat tulevat itselle, naapureille ja ilmakehään. Et saa polttaa roskia uunissasi. Onko vielä epäselvää?

Olemme menossa melkoista vauhtia kohti mm. Orwellin ja Huxleyn kuvaamaa yhteiskuntaa kaikissa maissa.

Itsellä kaksi piikkiä otettuna ja oli hiukan flunssainen olo, joten tein koronatestin ja se oli positiivinen. No kävin silti ravintoloissa ja uimassa ja töissä ja vaikka mitä kivaa, koska minulla on koronapassi.

Hallitus (poliitikot) haluaa erottaa THL:n Hanna Nohynekin (Terveydenhuollon ammattilainen), kun ei hypi käskystä. Siis häh? Onko hallituksen ideologia sokea, vai itsetunto erittäin ylikorostunut? Vai molempia? Aikamoista.

Stop-merkit ja kolmiot on monella hukassa, oikeasta ja vasemmasta puhumattakaan.

Kun Abba teki 40:n vuoden jälkeen uuden levyn, joka sai arvostelijoilta ristiriitaisen vastaanoton, toiset tykkäsi toiset ei. Minusta Abba ei ole koskaan pois ollutkaan. Niin hienoja ikivihreitä heidän monet laulunsa ovat.

Kirkot tyhjenevät. Kun joku keksii uuden idean ja kerää satoja ihmisiä, ei se kelpaa kirkkoherralle. Väärin sammutettu. Ulos.

Länsi-Hollolasta Helsingin moottoritielle eteläinen ohitustie lyhentää ajoaikaa 10 minuuttia suuntaansa.

Jos jatkosota olisi kestänyt vähän pidempään ja osasto Kuhlmey ei olisi avittanut, Suomi olisi valloitettu. Siitä ei ole epäselvyyttä, se oli veitsen terällä. Kannattaa lukea koko historia, ei vain niiltä osin, kuin se sopii omaan agendaan.

Puolueilla näyttää olevan jatkuva vaalikiima. Kansalle mm. luvataan velkarahalla kaikkea hyvää. Uhataan hallituksesta lähdöllä jne. Olisiko mitenkään mahdollista järjestää eduskunta-, alue-, EU- ja kuntavaalit kaikki aina samalla kertaa: vaalibudjetteja laadittaisiin vain kerran neljässä vuodessa, voitaisiin tehdä tolkullista politiikkaa.

Maahanmuuttajissa kuten kantasuomalaisissa on moneksi. Osa kotiutuu. Osa ei edes halua. Rikoksiin syyllistyviä ei haluta. Osa suomalaisista politiikoista on yhden asian leipäpappeja.

Kiitos vaan kauheasti kaikille teille viruksen levittäjille ja turvasäännösten halveksijoille itsenäisyyspäivän paraatin peruuntumisesta.

Riitta Lalla kirjoitti Asikkalan 3. rokotteesta. Ei voi olla noin vaikeaa tässä tilanteessa ko. syistä. Tilan puutteeseen sanoisin, että Vääksyssä on taatusti tyhjiä, riittävän kokoisia liike- ym. tiloja, joissa asian voi hoitaa. Vaikuttaa, että "tahtotila", josta paljon puhutaan, ei ole nyt kohdallaan.

Kiihtynyt inflaatio kertoo siitä, että joulumarkkinoilla tulee olemaan tavarapulaa!

Ei suomi mitään voittanu, ei voittajamaa menetä maitaan.

Anteeksi, mutta millä tavalla koronapassi estää taudin leviämisen. Ihminen se taudin levittäjä on.

Tutkikaapa Gripen-fanit, miksi Norja valitsi hävittäjäkseen F35:n eikä esimerkiksi Gripeniä. Siksi, että ainoastaan F35 kykenee operoimaan Venäjän ilmatorjunnan alueella. Siksi myös Suomen seuraava hävittäjä on F35.

Tervetuloa pikkukaupunkimme uuteen ylikokoiseen 1 400 nuoren Gaudia-lukioon. Hyvä päättäjät, yksi iso moka jälleen. PS. Liikuntatilat jaetaan päiväkodin kanssa...

Hei Nastolan kaupunginhallitus! Hyvää joulua! Tiedoksenne, että se tulee tänä vuonna samaan aikaan kuin edellisinäkin vuosina.

On se käsittämätöntä, kun kysytään keneltä vaan, niin sairaanhoitajat ansaitsevat paljon parempaa palkkaa, mutta päättäjät eivät tee mitään. En voi ymmärtää.

Eltarin kirjoitus hoitajapulasta. Haastateltu kertoi jakavansa alueensa lähihoitajille päivän käynnit. Hykyssä ei toimita näin, vaan keskitetty työnjako jakaa ja metsään menee. Jokainen alue tuntee "omansa" parhaiten, hoitajat ja hoidettavat. Syntyisi säästöäkin, kun hoitajat eivät huristaisi edestakaisin. Miksi tämä muutos tehtiin, Hykyn perustaminenko vaikutti? Niin olen kuullut. T. mamma, kohta hoidettava itsekin

Terttu Pohjolainen. Nykyään sotessa on niin paljon mätää, ettei romaani riitä kertomaan. Politiikka ei sovi soteen, se on jakanut meidät hoidettaviin ja arvattaviin. Mm. Harjussa on liian vähän lääkäreitä, digi ei hoida mitään ja labrat löytyy Kanta.fi:stä. Asiat tietää vain niitä käyttänyt. Omavastaanotto tuntuu olevan tärkein (100 e potilas). Jossain välissä tk:kin tulee sitten heillä mieleen, siltä ne näyttää ulospäin. T. Vaativa seniori.

Näppis 25.11 "Onko Liisun torppaajat nyt tyytyväisiä Lahden keskustan kehitys otti 20 vuotta taka-askelia." Hyvä näin, silloin oli torilla paljon kauppiaita ja ostavia asiakkaita. Oli kaksisuuntainen Aleksi ja Torikadun maksulliset P-ruudut täynnä.

Bussiralli käy minulle. Bussin vaihto käy helposti, rollaattorin käyttäjä kiittää, pääsen minäkin niihin Launeelle vietyihin kauppoihin. Heinonen ja Avikainen muistini mukaan (korjatkaa jos on väärin) järjesti marketit sinne. Myllyvirta halusi Mikkelin kopion torin alle, vaikkei sieltä päässytkään kauppakeskukseen. Nykyinen haluaa kehän ja tunnelin. Voi veljet, meidän pieniä verorahojamme.

Esalaisen Päivi Piiraisen kirjoitus Kytölän hakkuiden kompensaatiosta täyttä asiaa. Ajattelin aivan samoin, kun sen ensi kerran kuulin. Taas yksi huijausyritys kaupungilta.

Näppiksen paras osuus on sarjakuvat! Opin jo lapsena lukemaan sarjakuvia, mm. Aku Ankkaa, Asterixia, Ahmed Ahne'tta, Attilaa, Smurffeja, Cocco Billiä, Jaska Jokusta, Umpah-pah'ia, Lucky Luke'a, Ressua, Jammun Yrjö-kirjoja ym. Kiitos pilakuvien piirtäjille! T. mummi 59-v

Olen seurannut koronatilannetta tarkkaan ja tullut siihen tulokseen, että paniikissa on tehty liuta aivan vääriä päätöksiä ja siksi tilanne on tämä. Lisäksi pakottamalla ei saada hyvää aikaan ikinä, pakkorokotukset mm. koronapassi on suoraan hölmölästä. Kaikkea hyvää, pysy terveenä. Järki käteen nyt.

Onneksi Liisu meni nurin, muuten bussikuskien ja raskaan kaluston kuskien olisi pitänyt suorittaa kynekologin tutkinto. Onko joku himopyöräilijä rakentanut nämä kavennettu kadut, torille voisit suunnitella velodromin.

Kiitos sinulle rehellinen ja fiksu henkilö, joka toimitit tippuneet avaimet löytötavaratoimistoon! T. K:n äiti

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut