Näppis | Kuka ei osaa lukea vai eikö ymmärrys riitä?

Miksi jätteiden lajittelu ontuu kerrostaloissa? Ohjeet on jaettu moneen kertaan ja jätelaatikoissa on ohjeet. Miksi usein näen muovinkeräyslaatikossa muovipussin, jossa on hedelmän kuoria, tölkkejä ja maitopurkkeja? Kuka ei osaa lukea vai eikö ymmärrys riitä?

Hävittäjät ostetaan ilman muuta. Jos niitä ei tarvita, sitä parempi.

Lahden "pääkatu" Aleksi on kuin perunapeltoa ajaisi. Häpeäpilkku kaupunkikuvassa muutenkin koko kapea kuja!

Kiitos, Riitta Lalla, kirjoituksestasi! Olen ihmetellyt (ja niin moni muukin), miksi Asikkalassa terveyskeskuksessa ei toimi enää mikään. Sinne ei saa aikoja lääkärille ja jos kysyy (vanhus) jotakin puhelimessa, saa ala-arvoisen vastauksen ja vähättelyn osakseen. Kenellä on vastuu terveyskeskuksen toiminnasta?

No tulihan koronasta jotain hyvääkin, kun linnan juhlat peruttiin, maailman typerin tapahtuma jälkipuinteineen!

Onko meneillään Asikkalan terveyskeskuksen alasajo, vai mistä on kyse, kun koronan 3. kerran rokotusaikoja ei ole? Tällä tavalla vain edistetään koronan leviämistä.

Totta kai koronapassi estää tartuntoja, kun rokottamattomat ei pääse samaan tilaan rokotettujen kanssa!

1. Riitta Lallan ehdotus rokotusten järjestämisestä oli hyvä – toimii varmasti muissakin kunnissa. 2. Ei-toivotut puhelut saa vähenemään olennaisesti, kun laittaa puhelimeen eston kyseisille numeroille.

Vaikka sinä maksat uimalipustasi, sen lisäksi veroista lisätään siihen n. 5 euroa. En silti ole katkera sinun uintiharrastuksestasi.

Hyvä kannanotto työttömien puolesta Seppo Korhonen ESS 29.11. Harmi, ettet ole enää valtuustossa.

Hollolan kuntapäättäjät, jos te lakkautatte Vesikansan terveyskeskuksen lääkärin viran, teidän on samalla päätöksellä jaettava vesikansalaisvanhuksille Hollolan kunnan taksikortit, joilla he voivat maksaa edestakaiset lääkärireissun taksimaksut. MOT.

Kiitos Ilkka Pilpola Maas. Tulevaisuuden mielipide kirjoituksesta maanant. 29. pvä. Se avasi silmäni. Nimim. Yksi lypsylehmä

TTK:n voittaja Ernest on niin suomalainen, vaatimaton, nöyrä ja kuitenkin erittäin osaava! Onnittelut!

Se on fiksu virus toi koronavirus. Vähemmän fiksuja ovat nämä öisin pörräävät baarikärpäset!

Esalainen 29.11. Ari Helminen. Irak ei ota vastaan kuin vapaaehtoisesti palaavia. Minne palauttaisit ne loput? Populistinen heitto sinulta.

Seppo Korhonen sanoi, että "köyhien vastakkainasettelu sivistyneeksi oletetuilta on ala-arvoista". Mitäs se sitten on, jos sivistyneinä itseään pitävät unohtavat köyhät kokonaan? Pata kattilaa soimaa.

Työterveyslääkärilläkin pitää olla joku vastuu, ettei alkoholin väärinkäyttäjälle, jolle hoitosuunnitelma tehty, määrätä useita psyykenlääkkeitä isoja määriä, mistä jää riippuvaiseksi, resepti vain taskuun ja hyvää loppuelämää.

Ai että Lahden keskusta 40–50 vuoden takaiseen kuosiin!? Älkää uudistusten vastustajat nyt viitsikö naurattaa. Voitte viivyttää tulevia uudistuksia, mutta ette pysäyttää.

Kyllä se sähkö on kallista, mutta voisitteko sytyttää Lahden katuvalot aikaisemmin? Nyt katukuva on kuin Viipurista tai entisestä Itä-Saksasta. Autoa ajaessa on vaikea nähdä harmaita jalankulkijoita ja ilman valoja ajavia pyöräilijöitä.

Lahden valtuuston perussuomalaisten ehdotus maahanmuuton kustannuksista oli oikeasti leipäpapin uusi vaalitäky. Koko Suomen kattava laskenta järkevää.

Olisikohan nyt hyvä aika tehdä kansalaisaloite missä kerättäisiin rahaa sairaaloiden hengityslaitteisiin, ettei niiden puutteen takia tarvi leikkauksia siirtää

Ihana, ihana suloinen, upea Diandra!! Mahtava Joululaulukonsertti!!

Kunnan vuokratalossa pidetään mieluummin tyhjänä 10 tolppapaikkaa kuin vuokrattaisiin tilapäisesti asukkaan peräkärrylle.

Laittakaapa joku kukkakauppa pystyyn Nastolan Rakokiveen, että saataisiin enemmän kilpailua sillä alalla ja lisää valikoimaa.

Kiitos toimittajalle: ti 30.11.21 ei ollut ainoatakaan koronaan liittyvää Näppistä! Alan kyllästyä koko koko touhuun! Painukoon se inniäinen huitsin nevadaan!

Tuloveroja alemmaksi vaativa, mieti miten alle 1 000 euron eläkkeellä maksellaan jokaisesta palvelusta erikseen. Nyt jo, porvarihallitusten takia, kaikkia hoitoon tarvittavia lääkkeitä ei voi ostaa, pitää karsia. Lisää palvelumaksuja ehdottavalle, miten olisi samantein eutanasia, ei tarvitsisi kitua ja sinunkaan katsella inhottavia köyhiä. T. Veronmaksaja

Rukoile koko koronaa vastaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut