Näppis: Rakennettiin hieno tie Renkomäestä keskustaan, mutta vihreästä aallosta ei tietoakaan

Rakennettiin miljoonien eurojen hieno tie Renkomäestä keskustaan, mutta vihreästä aallosta ei tietoakaan! Ei ole ainakaan mikään ympäristöteko jatkuva jarruttelu ja kiihdyttely.

Miksi valittaa pyörän ruostumisesta, kun nyt voi ajella turvallisesti talvellakin. Autoja on suolalla ruostutettu vuosikymmeniä. Turvallisia ajoja.

Hollolan kansalliset seniorit eivät alistu rokottamattomien luomiin ongelmiin. Yhteiset koronapassitalkoot, ja elämä jatkuu!

Hmm. Liisalla taitaa olla -10 omenaa. Koska 3*5=15 Ja 5-15=-10. Mukava, kun joku muukin kiinnittää huomiota näihin outoihin ilmaisuihin. Kolminkertainen ja kolme kertaa enemmän eivät ole sama asia.

Taisi koronasta tullakin meidän rokotettujen sairaus? Mehän pääsemme passia halutessa näyttämällä minne tahansa isoon väkijoukkoon, ei karanteenia altistumisesta jne ja silti voimme sairastaa ja levittää virusta.

Phhyky Valtanen, kilpailuttakaa niin huumetoiminta, ettei naapurustolle aiheudu vaaraa, haittaa, roskaamista ym. Turvatkaa myös asumisympäristö lahtelaisille.

Lahti ympäristökaupunki mukamas, pyörätiet sulatetaan sähköllä ja formiaatilla.

Yhteislaulutilaisuuksien osallistujamäärä 20, jos ei passia, määräys astui voimaan 27.11. Seurakunta ei noudata tätä. Miksi ei? Niiden sivuilla vaan todetaan että tilaisuudet järjestetään normaalisti tai otetaan puolet yleisömäärästä.

Just tuoksuttelin ulkona koivupuun savua....miten ihanalle se tuoksuu...Hymyä elämään!

Taas uusi koronavariantti, se muuntautuminen ei lopu koskaan. Montako rokotetta tarvitaan? 10–20? Ja mitä ne tekevät elimistölle?

70-luvun kaksoispesäkattila ei ole tarkoitettu minkään roskan polttoon, eikä edes puun polttoon, jos kattilan yhteydessä ei ole lämminvesivaraajaa. Ilman varaajaa tulta ei voi polttaa kuin aivan pienellä tulella, niin sanotulla kitupoltolla, jolloin päästöt ovat tosi suuret ja pahan hajuiset etenkin havupuilla. Pitkään naapurin savustuksesta kärsinyt!

Koirankakkakeskustelut naurattaa. Onko olennainen jäänyt huomaamatta. Hulevesien mukana talven ja kesän kiinteämmät ja nestemäiset päätyvät lopulta järviimme.

Olipa todella noloa; Nastolassa joulunavaus; Joulukuusi puuttuu, samoin tien yläpuolella olevat valot. Kiitos Nyman ja Kukkariihi. Teillä valot ja Kukkariihen enkeli loisti ihanasti.

Hyvä kun firmat tuottaa voittoa, hyvin pärjäävät voi esitellä työntekijöidensä kuvia sivutolkulla lehdessä.

Mitä älyä on pelata MM-statuksella turnausta, missä tulokset on luokkaa 15–0.

Jos siellä saunassa on jotain karvoja lattialla, ni ota pois äläkä soittele isännöintiin. Järki käteen hei.

Koronapassin käyttöönotto tehokkain tapa lisätä aikuisten rokotuksia.

Etlarissa ylistettiin Harjua. Vaativa ja lähes jalka haudassa, saat ajan lääkärille. Edelleen kysyn, montako lääkäriä on päivystyksessä tai aikavaraus vastaanotossa. Olen tavannut/nähnyt yhden. Lähetteitä et saa, on mentävä akuuttiin tms. Vaadi, vaadi. Labrat löytyy Kanta.fi:stä, ei siihen Harjua tarvita. Ikävä kunnan/kaupungin ihan omaa terveyskeskusta. Olis edes luvattuja kandeja. T. Säästöä on, huhhuh

Tarvitaanko meille aikuisille, oletettavasti täysjärkisille, aina hallituksen tai avin ohje/kielto yms. Ota rokotus, ei se piikki pure, käytä maskia, pidä turvaväli, pese kädet/käytä käsidesiä. Yli vuosi ohjeistettu tällä tavalla, välinpitämättömiä. Jatketaan samaan malliin, nyt passin kanssa. Luulen, että lopulta se on paras ohje.

Kyselit, mistä saa koronapassin, jos ei ole "älyä" tms. Ei minullakaan, joten kävele sinä terveyskeskukseen ja pyydä. Sieltä kuulemma. Minä en vielä tarvitse, kaupassa ja apteekissa käyntiin. Haen Harjun Terveydestä, jos jokin muuttuu. T. Mummu

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut