Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Mikä on tuon taudin nimi, jossa päätä palelee niin, että sisälläkin pitää olla jokin lursa päässä

Mikä on tuon taudin nimi, jossa päätä palelee niin, että sisälläkin pitää olla jokin lursa päässä, jopa ruokapöydässäkin. Vai ei kai se vain olisi käytöstapojen puutetta?!

Mervi P. missä listasta Mani baari Kalkkisissa? Niiden pizzojen vuoksi kannattaa ajella kauempaakin.

Vinkkinä mainoksiin kyllästyneille: Kevätpörriäisen mukaan Suomen yleisin nimi on Ei Mainoksia.

Ihanaa naapuri, kun tuot valoa pimeyteen laittamalla valot lipputankoosi! Se toinen naapuri kääntäköön katseensa toiseen suuntaan tai sulkekoon silmänsä.

Nyt kun nastarenkaita käytetään, niin kannattaa muistaa, ettei aja urissa tai aivan keskiviivan vieressä, tiellä ajetaan oikeassa reunassa.

Kehitysjohtaja ei ole tutustunut Lahden asukkaiden tulotasoon. Vastahan siitä oli mediassa. Kyllä on iso ero Turun ja Tampereen verokertymään verrattuna Lahteen. Laskutikku käteen ja laskemaan. Aikanaan matkittiin Espoota ja Vantaata, saatiin marketit Launeen pellolle. Ei mökille menijät Lahteen pysähdy, niin kuin silloin luultiin. Eikö koskaan opita? Verorahat on "liukasta". T. autoton

Koiria on syntynyt enemmän kuin lapsia, joten kansakunnan tulevaisuus on turvattu!

Voisivatko valtuutetut puuttua syrjintään, kun Lempi ei liikennöi kaikkien lahtelaisten saatavilla?

Yksinkertainen ja helppo ratkaisu sairaalanmäen ruuhkiin: avataan Ahtialan ja Launeen tk:t uudelleen niin jo ruuhkapaine tasaantuisi molemmille.

Ei koronarajoituksia purettu liian nopeasti. Syy tartuntoihin koronapassi. Kuvitellaan, ettei kanneta tautia. Tuplarokotettujakin sairaalassa.

Me pieneläkeläiset poltamme puuta ja hyvin palavia roskia kotiuuneissamme. Sitten kun poliitikot pienentävät meidän sähkö-, öljy-, kaasu- ja kaukolämpölaskumme niin mekin lopetamme liiallisen puunpolton kotitakoissamme. Missä on poliitikkojen vastuu?

Tosi pätevä lämmitysjärjestelmä näin hypriidiuhan alla. Älä unohda kinkunrasvoja! Lämmintä Joulunodotusta.

Yle: "OECD:n mukaan suomalaiset nuoret ovat nyt heikommin koulutettuja kuin nuoret OECD maissa keskimäärin." Koulutuksesta alettiin leikata 1,5 miljardia v. 2013 alkaen. Mm. ammattikoulutuksesta vähennettiin 1 400 opettajan virkaa. Kreikkaan lähetettiin 1,005 miljardia, Euroopan vakausmekanismille 1,44 miljardia, kehitysapuun lähes miljardi vuosittain, EU:lle nettomaksua samoin...Otetaanko opiksi.

Sinä avantouimari Möysässä. Yritä edes noudattaa liikennemerkkejä. Lapset vaarassa.

Ei ilmaisia parkkipaikkoja työpaikoilla ole olemassakaan, joku maksaa aina ja se joku on yleensä veronmaksaja tavalla tai toisella. Tuloverot alemmaksi, maksetaan vähän enemmän sitten niistä palveluista, joita haluaa käyttää. Ainahan se on mukavampaa käydä jonkun muun taskulla kuin omalla.

"Korvataanko lääkärit lasten leikeillä tai naapurin Jormalla, joka on innokas vilkaisemaan?" Mitä yritit vihjailla tällä 17.11.21 valtuutettu Elisa Lientola. Intersektionaalisena feministinä loukkaannuin syvästi! T. Naapurin Jorma

Taas ne formulat saastuttaa. 30 autoa saastuttaa ja 300 miljoonaa autoa on parkissa kun kisoja katsotaan.

Ylivuotisista valtuuston papereista löytyy Lahdenkin pistohuoneiden kannattajien nimet, julkaistava, jotta tietää olla äänestämättä seuraaviin pesteihin!

Hyvä kirjoitus taas Jari Pykäläinen ja Pasi Tuomaila. Kuka tai mikä taho saa phhykyn vastaamaan kysymyksiin? [Toimitus vastaa: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän vastaus julkaistiin 27.11.]

Koirien hajuaisti on noin miljoona kertaa ihmisen hajuaistia tarkempi. Miltä tuntuu koirasta, kun emäntä/isäntä hajustaa itsensä ulkoilutuslenkille niin, että ihminen haistaa koirakon ainakin sadan metrin päästä? Kärsiikö koira kodin kemiallisista huonetuoksuista sekä tuoksukynttilöiden poltosta?

Toimittaja M Pasanen. Kyllä Padasjoella on muitakin ruokapaikkoja kuin mainitsemanne Keinuhonka. Keskustassa on kolme ja valtatie 12 varrella myös, joista saa hyvää maukasta ruokaa.

Asukastilaisuus Vesikansan sote-muutoksista kuvattiin julkaistavaksi netissä. No, eipä löydy ainakaan sieltä. Mikähän on syy senkin epäonnistumiseen.

Tämä vaikea aika, joka koko ajan pahenee, päättyy vasta Kristuksen toiseen tulemiseen. Kukaan muu ei tätä palloa enää pelasta, piste.

Paljonko Lehtimäki maksaa vuokraa keskustan terminaalistaan Marolankadulla?

Rokottamattomat ovat edesvastuuttomia, kun eivät ota rokotusta.

Olisikohan niin, että hautausmailla ei ole valoja, koska osa led-kynttilöistä palaa vain pimeässä?

Laittakaa jo valot päälle Humpulan päiväkodin parkkipaikalle. Hienot valotolpat on, mutta pimeänä. Kenelle kuuluu?

Meillä on rintamamiestalo ja makkari nyt yläkerrassa. Ei tarvi ruinata yhteiskunnalta kuntoportaita.

Kyllä on Aleksanterinkatu kuin kynnöspelto. Onko kukaan muu pistänyt merkille? Se on häpeäpilkku Lahdelle.

Jos Jumala on puolellamme, niin mikä voi olla meitä vastaan?

Näppis 25.11 "Onko Liisun torppaajat nyt tyytyväisiä Lahden keskustan kehitys otti 20 vuotta taka-askelia." Hyvä näin silloin oli torilla paljon kauppiaita ja ostavia asiakkaita. Oli kaksisuuntainen Aleksi ja Torikadun maksulliset P-ruudut täynnä.

Itsenäisessä Suomessa saa jokainen esittää mielipiteensä aiheesta kuin aiheesta, mutta onneksi tärkeistä ja vaikeista asioista kuten puolustushankinnoista päättävät virkavastuulla kaduntallaajien huutoäänestysten ja kirjeitten sijaan oikeat asiantuntijat, joilla on kokemusta ja faktatietoa. Kriisitilanteissakin Suomen tavaravirrat kulkevat meriteitse ja vahvat ilmavoimat ovat huoltovarmuuden paras suoja.

Näyttää sille, että Lahden kaupunginjohtaja haluaa keskittyä kaupungin johtamisen sijaan muiden yritysten ja järjestöjen edunvalvontaan. Kun katsoo Lahden viimevuosien kehitykseen ja vertaa sitä vastaaviin kaupunkeihin, on Lahti alisuorittaja. Olisi johdolla töitä, ja poliittisella johdolla miettimisen paikka, mikä on olennaista kaupungin johdon työssä.

Kiitos Rosa Niittyviita tasokkaasta harmonikkakonsertistasi Hollolan kirjastossa.

Hyvä esittely maakunnan ruokapaikoista. Yksi toivomus olisi. Ei koirankarvoja ruokaan.

Rokottamattomat vanhemmat tartuttavat lapsiinsa koronan. Onko järki mennyt.

Onko kukaan kysynyt naisten mielipidettä yleisistä kutsunnoista! Kaarina

Hykyllä monta pot.turvallisuuskoordinaattoria. Missä he ovat? Missä näkyy työpanos? Ei missään!

Palvelualalla toimivilla pitää olla rokotukset kunnossa, samoin koronapassi. Tämänhän ymmärtää jo lapsikin.

En voi muuta kuin kehua Kaikkosta ja kumppaneita. Asevelvollisuuden ja sen jälkeen tekniikan alan tutkinnon suorittaneilla naisilla on upea ura PV:ssä.

Kokoomuksen vaihtoehtobudjetti lupaa tuloveron alennuksia, mutta eipä taaskaan kerro, mistä ottaisi rahat tilalle. Viimeksi koulutusmäärärahat vähenivät reilusti ja lääkkeiden omavastuita lisättiin. Semmonen se hyvätuloisten kokoomus on, kyykyttää ja mielellään kurjistaa pienituloisia. Se on niin mukavaa, eikä omatunto edes kolkuta.

Te jotka syyllistätte rokottamattomia, astukaa ulos siitä pienestä pelon kuplasta, jossa elätte. Tulette kohtaamaan totuuden. Se voi satuttaa, mutta se ei vahingoita. Se voi pelastaa, jos ei ole jo liian myöhäistä.

Sinä, joka huolehdit naapurin koirasta, niin huolehdi myös oma koirasi. Toivoo, naapurin porukka

Mikko Hannula sais nykyajassa ei muistella vanhoja joka ikisessä lähetyksessä vuodesta toiseen. Mannista, Malyzia, Ahosta, Lajusta ym.

Lopettakaa jo se rokotteista höyryäminen. Tilastovääristymä rokottamattomien kesken tulee siitä, kun rokotettuja ei juurikaan testata. Näin rokottamattomien ilmoitettu ilmaantuvuusluku on suurempi. Rokotetut levittävät tautia ihan yhtä tehokkaasti. Välttäkää nyt vaan turhaa liikkumista ja ylimääräistä kokoontumista, että sairaalat ei ylikuormitu.

Mikä kiinnostaa naapureiden muuttotouhuissa? Mikä on seuraava kohde?

Tilaa jo vihdoin viimeinkin lehti, että näät omat juorusi. Toivottaa, ihmettelevä naapuri Järvelässä.

Luuletteko te rokottamattomat, että pystytte koronalta suojautumaan. Ette pysty. Se löytää teidät.

Kahdesti rokotetut voivat saada koronan ja myös tartuttaa muita. Ei hätää, kun on passi, saa levittää tautia oikein luvan kanssa!

Liisa on VELKAA 10 omenaa (5-3*5= - 10).

Voisiko yhteiskunta huolehtia lapsistani. Kun en itse enää jaksa.