Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Nyt olisi kansalaisaloitteen paikka liittää osia Hollolasta Lahteen. Veroprosenttikin alenisi ja palvelut olisi huomattavasti paremmin saavutettavia.

Nyt olisi kansalaisaloitteen paikka liittää osia Hollolasta Lahteen. Veroprosenttikin alenisi ja palvelut olisi huomattavasti paremmin saavutettavia. Miksi pitää pidempään kiinni toimimattomasta?

Ihmisistä on tullut omasta ja meidän kaikkien terveydestä sekä yhteiskunnan toimivuudesta piittaamattomia. Miksi, mikä on mennyt pieleen? On unohdettu omasta ja perheenjäsenten terveydentilasta huolehtiminen.

Launeen alueella ilman laatu on huonontunut puunpolton vuoksi. Vai onko se vain pieni osasyy, onko tutkittu uuden kehätien liikenne päästöjen määrää. Ohitie menee Launeen vierestä keskeltä "puunpolton " asutusta.

Tosi on, että Lahti tarvitsee uusia ja kunnon veronmaksajia. Ongelma täällä on korkea veroaste. Sitä pitäisi pudottaa n. 1 prosenttiyksikkö. Toivottavasti kokoomus jatkaa yrittämistä.

Mistä saa koronatodistuksen kun ei ole älypuhelinta eikä tietokonetta?

Tosiaan metoo-kampanja on poistanut kaiken leikinlaskun ja hauskuuden henkilöitten välisistä suhteista. Vitsejä eikä vanhan ajan sutkauksia toisesta sukupuolesta ei voi tehdä, vaarana käräjille joutuminen.

En aio ottaa testausvaiheessa olevia kokeellisia koronapiikkejä tai muita Covid-lääkevalmisteita. Piste.

Miksei kerrota suomen kielellä, mitä uusi viestintäjohtaja odottaa? Brändi ei aukene suurellekaan osalle kansalaisia.

Siitä kokoomus kiittää, kun et äänestä, höhlä!

Launeen alueella matalat hormit torpissa, liikenne ja lukuisat piipunhatut ovat syynä huonoon ilmanlaatuun. Savun pitää päästä korkealle ilmaan, eikä naapurin kiusaksi.

Kyllä on Cittarissa hinnat nousseet ja lisäksi aiemmin sait K-plussa asiakkaana jonkun tuotteen veloituksetta. Nyt se on muutettu niin että aiemmin ilmaisen Pirkka lehden kotiin tulo loppui ja se muutettiin ns.veloituksetta tuotteeksi.

Turhaa jätemaksua A. Ihalaisen tavoin mekin olemme maksaneet yli 10 vuotta mökkijätteestä, jota ei tule kuin n. litra kesässä. Nekin ohuita juusto/makkarapaketteja.

Harjun Terveys ottaa Päijät-Sotelta valmiiksi saneeratun perusterveydenhuollon tulevan lahtelaisten hallitseman aluevaltuuston päätöksellä.

Miksi missään yhteydessä ei kerrota, miten tulevien vaalien jälkeen terveysasemien toiminta tullaan järjestämään?

Missä keskustan jouluvalot??

Voisiko joku vihdoinkin yrittää poistaa jonkun moukan rumat anatomiset töhrykuvat Hollolan kirkolle vievän tien varresta, bussipysäkin plekseistä?

Eikö ostoskeskuksissa hengailevilta ilmeisen rokottamattomilta miesjoukkioilta ja nuorisoporukoilta voi edellyttää kasvomaskin käyttöä maksavien asiakkaiden turvaamiseksi mahdolliselta korona-altistukselta? Voisiko asiattomia oleskelijoita häätää, asemiltakin, kuten joskus on ollut käytäntönä?

Millamari Uotila, kiitos, kirjoitit todella hyvin ongelmista, joihin me vainajan omaiset joudumme. Kaiken kohtuuttoman byrokratian lisäksi ihmisen hautaa saattaminen maksaa paljon.

Kokeilkaa nyt vaan välttää sitä turhaa kokoontumista ja juhlimista, jotta ei mene joulu pilalle monessa perheessä.

Kela ostaa taksipalvelua Menevältä. Missään ei ole puhelinnumeroa Menevälle, on vain taksien tilausnumero. Mikä firma tällainen on, johon ei voi ottaa yhteyttä? Onko jotain salattavaa?

Kyllä uimahallin käyttäjät maksaa joka kerta kun käyvät uimassa, maksaako hiihtäjät?

Onko Liisun torppaajat nyt tyytyväisiä? Lahden keskustan kehitys otti 20 vuotta taka-askelia. Kertokaa mitä seuraavaksi vastustatte? Mitään positiivistahan te ette löydä yhtään mistään.

Mahtavaa, että saatiin taas kaunista valotaidetta Päijänteenkadun puistoon, toivottavasti siitä tulisi joka vuotinen tapahtuma.

Mikä helv... Black Friday!! Nyt taidan loukkaantua!

Haloo! Jalkarannantiellä aamulla suola -auto pirskotteli suolaa ja perässä tuli aurausauto, joka lennätti ne suolat ja lumihäityvät metsään, ei järjen häivää, mutta maakunta maksaa!

Kyllä täytyy ihmetellä, että liikennemerkit täytyy muuttaa autojen takia. En voi muuta, kuin uskoa näitä neroja. Luulen tyhmänä, että autojen liikennekamerat ohjelmoidaan liikennemerkkien mukaan, eikä toistenpäin!

Tuo varhaisaamun lamppupelle onkin moukka. Todistettavasti.

On todella erikoista, kun Suomessa ei suhtauduta asiallisesti Koronan leviämiseen. Rokotus pakolliseksi, tarvittavat rajoitukset voimaan välittömästi!

Lahden kehitysjohtaja vähätteli keskustaan käytettävää rahan määrää. Tampereella ja Turussa käytetään hänen sanojensa mukaan paljon enemmän. No paljonko niissä on asukkaita ja paljonko on verokertymä? Ei Lahtea voi verrata tuplakokoiseen kaupunkiin. Siinäkö on menty pieleen kun on pitänyt tehdä suurempaa ja mahtavampaa kuin jossain muualla?

Maalikkomummo tässä kauhistelee reservin upseeri Timo Räsäsen kirjoitusta. Kyllä meillä Venäjän naapurina pitäisi olla kaikki mahdolliset puolustusvälineet hävittäjät mukaan lukien.

Kiitos valtuutetuille jotka äänestivät kumoon Liisun. Näin säästettiin paljon rahaa vaikkapa sote-palvelujen parantamiseen. Vesijärvenkadulla on leveät jalkakäytävät, jonne jalankulkijat ja pyöräilijät mahtuvat hyvin. Miksi kevyellä liikenteellä pitäisi olla ylileveät väylät ja autoilla ruuhkaiset?

Kiitos Jyrki Joensuu! Loistavasti kerrottu terveydenhuollon perustyöstä. Valitettavasti hallinto ei ymmärrä käytännön toimintaa.

itsekkäiden omaan napaan tuijottajien takia nyt minunkin lapseni on karanteenissa ja minä joudun olemaan töistä pois. Voisitteko sitten pysyä kotona ja käyttäkää sitä maskia, jos ette ota rokotusta. Hävetkää ja toivottavasti maksatte itse tehohoidonne. Itse en edes kehtaisi mennä teinä sairaalaan valittamaan jos saatte pahan koronan. Jääkää kotiin sairastamaan. Niin makaa kuin petaa!

Epätietoinen kysyy ja tiedosta kiitollinen: saako -70 luvun kaksoispesä-keskuslämmityskattilassa polttaa taajama-alueella roskia, muovia, öljyisiä pyyhkeitä ja märkää jätepuuta. Sytytys petroolilla. Hormin jatko esim. ilmanvaihtoputkella.

Tiistai-iltana juna Helsingistä Lahteen, istuin extra-luokassa mukavasti siihen asti kunnes sinä tulit taakseni istumaan paikalle nro 69 ja puhuit häiritsevästi puhelimeen koko matkan. Unohtuiko muiden huomioon ottaminen?

Kahdeksan kymmentä prosenttia kansalaisista on rokotettu , ja Corona on huipussaan, mitähän sinne suoneen on työnnetty , kun rokotetutkin sairastuvat. Mutta ei se mitään, lääketehtaat ainakin saavat omansa, kun koko maailma rokotetaan useampaan kertaan heikkotehoisella "rokotteella" .

Surullista, että Olan teatteri haluaa edistää vastakkainasettelua ja syrjintää!

Skenaariotyössä tehdään optimistinen, neutraali ja pessimistinen ennuste. Miksi Lahti on sulkemassa Nastolan kouluja pahimman ennusteen mukaan? Lapsikielteistä päätöksentekoa. Katukivetyksetkö tärkeämpiä rahankäyttökohteita?

Kiitos Reima Rintamäki 24.11 olleesta kirjoituksesta. Ei voinut olla itkemättä, niin vähän vanhempia ihmisiä arvostetaan.

Ilmastokriisistä meuhkaaminen turhaa touhua, kun samaan aikaan väestöräjähdys vaietaan.

Kaventakaa seuraavaksi se Vapaudenkatu, niin saadaan tulevaisuudessakin järjestää isommat tapahtumat mahdollisimman hankalasti. Kun järki on Lahdessa kortilla.

Milläköhän vuosikymmenellä sitä Ranta-Kartanon hotelli-kylpylää aletaan rakentamaan? Pilvenreunalta kun mahdollisesti ei enää pääse altaisiin polskuttelemaan, luulen?

Kuulehan Laine, jos me Viljasen tavoin ajattelevat olisimme päättävässä asemassa, olisivat asiat Suomessa paljon paremmin. Näin se vaan on!

Kannattaisko seuraavissa vaaleissa Lahdessa valita nykyiset varavaltuutetut remmiin, kun näytti nyt 22.11., että järki alkoi vihdoin nostaa päätään. Vielä on toivoa.

Sinä joka olit yksityisellä töissä ja auto firman pihassa ilmaiseksi on ihan eri asia. Olisiko sinusta parempi että ne kulut lisättäisiin sairaalan käyttömaksuihin?

Mikä on bussipysäkkien kohtalo uusien päätösten johdosta? Suunnittelijat voivat käydä katsomassa Vesijärvenkadun pysäkkejä Kansanopiston vieressä. On aivan tukossa ja busseja koko korttelin välillä eikä tiedä, mihin kohtaan se oma bussi pysähtyy. Torilla on tilaa enemmän ja omat paikat eri suunnista tuleville busseille.

Kun Viljasen kynä heilahtaa, niin Vihreä kalikka kalahtaa..

Kiitos Pertti Arvaja kun tuot esille faktoja Nastolan ja Villähteen alueen koulujen oppilasmääristä! Miksei Taivaanrannan hienoista tonteista ilmoitella samoin kuin esim. liiankin tiiviistä Karistosta? Tarkoitusko on kuihduttaa alue, ettei tarvitse enää palveluita? Rahamme kyllä kelpaavat.