Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Lukijalta | Hollolan Vesikansa voitaisiin jakaa Lahteen ja Asikkalaan

Kirjoittelen täältä vielä Hollolaan kuuluvien Noitalan ja Vaanian perukoilta.

Kyllä minäkin, 66-vuotias pääsen täältä 6.3-litraisella bensiiniautolla Salpakankaallekin, kun on tarvetta jopa vaihtelun vuoksi.

Mutta nythän tällainen keinotekoinen kuntarakenne, Hollolan lenkkimakkara -kunta voitaisiin pilkkoa ja liittää Lahteen ja Asikkalaan.

Arvostelu ei kohdistu vain terveyspalveluihin vaan kaikkiin palveluihin, joita täällä Noitalassa tai Vaaniassa ei ole! Ei siis mitään palveluja veroeuroja vastaan. Ja terveyspalvelujenkin osalta huononevat!

Mobiili on päivän sana. Miksi rakennella kiinteitä kulisseja?

Joukkoliikenteen kannattajille: Kun 23 vuotta sitten perheen kanssa muutettiin Paimelan Noitalaan, bussiyhteydet toimivat: yksi bussi tiistaiaamuna Vaaniasta ja illalla takaisin, siis yksi bussi viikossa. No ei sitä kyllä tarvitakaan!

Kouluja (lämmitettäviä kulisseja) meillä on Vesivehmaalla (laajennus tulossa, kuuluu Asikkalan koulupiiriin), matkaa viisi kilometriä Paimelan koululle (Hollolan koulupiiri, 10 vuotta sitten saneerattu) ja Paimelan koululta Kalliolan uusille kouluille kuusi kilometriä.

Eli summa summarum: kouluja viiden kilometrin välein!

Näillä terveisin!