Näppikset: Jos ladut maksulliseksi, samoin maksut luistelukenttiin. Kyllä jäädyttäminenkin maksaa. Kuinkahan näitä maksuja kerätään?

Jos ladut maksulliseksi, samoin maksut luistelukenttiin. Kyllä jäädyttäminenkin maksaa. Kuinkahan näitä maksuja kerätään?

Nyt nopeasti nostamaan sairaanhoitajien, apuhoitajien sekä lähihoitajien palkkoja. Työvoimaa on mutta palkkaus on alimitoitettu.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa on jo nyt ylitarjontaa Lahdessa. Toimintaa järjestävät joutuvat kilpailemaan osallistujista, koska tarjonta ylittää kysynnän.

Missäs viipyy Aleksin jouluvalot?

20.11 vietetään Lapsen oikeuksien päivää. On oikein liputuspäivä. Miten toteutuu Suomessa tänä päivänä nämä oikeudet kun täällä abortoidaan tuhansia lapsia vuosittain!

Taas joku kateellinen hiihdonvihaaja vaatii ensilumen latua maksulliseksi?? Osta perkele sukset

Olipa hyvä ehdotus Jalo Paanasen kirjoituksessa Liikenteen vandaalit saatava kuriin.

Olen samaa mieltä Jalo Paanasen kanssa.Auto vaikka lopulta valtiolle jos ei muut keinot auta holtittomuuteen.

Suomen tullin on otettava mallia Australian tullin toimintatavoista, etenkin kiinalaiset erityistarkkailuun.

Otapa selvää, miten paljon kaupunki tukee eri urheiluseuroja ennenkuin valitat ensilumenladusta. Esim. uimahalleihin uppoaa rajusti veroeuroja. Keksi jokin uusi valittamisen aihe.

v.2015 siirtolaiskriisissä kerrottiin tulijoiden"motiivien kyselyn" olevan rasismia ja valistettiin huolestunutta kansaa arvomaailmasta oikein pääministerin ja pressan suulla. Nyt on tainnut takki kääntyä ainakin julkisuudessa. Miten sitten asian laita kun pitäisi tehdä oikeasti niitä päätöksiä tässäkin aiheessa?

Samaa mieltä Pertti Vartiaisen kanssa. Hävittäjähanke on turha. Koronan jälkihoito tulee maksamaan miljardeja. Säästetään verorahat siihen.

Koiskalan alkueläin leviää saalistaja-saalis -kiertona, ei vain syöttämällä koirille raakaa lihaa. Tutkimuksen mukaan se tarttuu lampaaseen myös kissasta, jotka saalistavat alkueläintä kantavia jyrsijöitä. Koiria helppo syyttää, koska varmasti tutkituin.

Kananmunilla pommittelijat! Teidät on helppo tunnistaa!

Miksei kuntien päätöksissä tarvitse huomioida ilmastovaikutuksia? Lähipalvelujen säilyttäminen olisi tehokas ilmastoteko, sillä liikenne on yksi pahimmista tekijöistä ilmaston suhteen. Liisukin absurdi ajatus: 1 000 lapsen päivittäisen työpaikan ohi pyrittäisiin ohjaamaan liikenteen valtavirtaa veronmaksajien miljoonilla euroilla.

Hei te Lahden päättäjät! Myykäätte Lahti Energia nyt kun siitä saattaa saada jopa 7 miljardia! Olisi rahhoo kaikkeen, esim. kylpylä, hotelleja, kisapuisto, jäähalli.. ja vaik mitä mieleen tupsahtaa.

Pariskunta ilman lapsia, velkaantunut. Ei mistään apua, oma vika, ei voida ottaa teitä Facebookin apua -ryhmiin hakijoiksi. No mikäs tässä, 1100 euron pankin lainat rästissä siirtymässä perintään. Ei voi neuvotella ennen kuin rästit hoidettu. Ei innosta tuleva joulu yhtään kun ei ole rahaa edes rästeihin saatikka ruokaan.

Mitä näinkään! Humalassa olleet isä ja äiti yrittivät tuulessa saada rattaissa olevalle lapselle lämmintä vilttiä. Ei meinannut onnistua millään. Näin jälkeeni vain lapsen apua hakevat silmät ja pipon tupsun. Auttakaa heidänlaisia perheitä jotka olette lähellä. Ja nuo viinan ja huumeiden kirot...

Miksi keski-ikäiset ihmiset ajavat autolla hautausmaalla, jopa vainajien päivänä Levolla kolmella autolla. Eikö kieltomerkit koske meitä kaikkia?

Oikeata asiaa Pertti Vartiainen! Horneteista ei ole hyötyä yhtään, jos joku maa lennättää ydinkärkensä maahamme. Turhaa rahan tuhlausta mokomiin! Laittakaa hallitus nekin rahat tuulivoimaloihin, selviämme paremmin hengissä!! AA

Lahti Energia on luonut uudet vuodenajat. Kallis kaukolämmön talvijakso kestää viisi kuukautta. Halvempi kesäjakso Suomessa on supistunut kolmeen kuukauteen.

Kumma jos hoitohenkilöiden palkat eivät nouse kun K. Hautamäen kirja Suomen palkkakuopasta Ruotsiin nähden on luettu.

P-HHYKY palkkaa vanhuspalveluihin yli sata hoitajaa lisää. Miten luulevat saavan hoitajia kun nytkin alalla huutava hoitajapula? Nuoria ei kiinnosta, haluavat töihin missä saa tehdä akuuttia hoitoa.

Koska hallitus saa aikaan että terv. huollon työntekijöiltä vaadittaisiin koronarokotukset?

Täydellinen lapsellinen moka Marin: hänhän irtisanoutui itse (HVK). Olet kykenemätön kantamaan oman toimintasi seuraukset. Varsinainen valkopesijä.

Vartiainen kauhistelee hävittäjähankinnan hintaa. Pakolaisteollisuuteen menee sama raha eikä siitä ole Suomelle kuin iso taakka kannettavaksi!

P. Vartiainen. Naton täysjäsenenä voisimme puolittaa hävittäjähankinnat. Apu ja ilmavalvonta hoituisi osin Norjasta ja Virosta, jossa jäsenmaat vuorollaan hoitavat valvonnan ja mahdolliset muut tehtävät.

Mitähän prinsessaunta nähdään kun 100 hoitajaa ollaan palkkaamassa Phsoteylle? Nytkään ei tyhjiä toimia saada täytettyä. Hoitakaa jatkohoitopaikkoja vanhuksille, ettei tarvitse maata 56 h Akuutissa kun ei ole osastoilla tilaa Kiitos heille jotka laitoitte paikat kiinni, hyvin menee johto.

Missä on Lahden Aleksin jouluvalot ?

Hyvä Jalo Paananen! Kannatetaan. Kun tekis hallitus vaan muutakin kun riitelis niin sais tuohonkin asiaan lain kuntoon? Asiaa ihmetellyt kansalainen.

Launeen alueella ilman laatu on huonontunut puunpolton vuoksi. Ihmiset polttavat märkää puuta, muovia, maitopurkkeja ja muita roskia uuneissa ja kiukaissa. Ei ole ihme, että on päästöjä ja savu haisee pahalle. Nyt ryhtiliike puunpolttoon.

Helsingin pormestarihan se nyt parhaiten tietää mikä on sopiva rokotusväli.

Terhi Säynäjärvi, kyllä tämän hetkinen suuri koronatartunlojen määrä johtuu aika isolta osalta siitä, että heti kun annettiin vähän vapautta rajoituksiin, lakattiin käyttämästä maskeja eikä kauppojen ym. sisääntuloissa se käsidesi kulu.

Miten Phhykyllä on varaa pitää yt neuvotteluja kun on muutenkin tiukkaa saada työntekijöitä?. Pitäisikö kyseisessä yksikössä esimiestasolla tehdä muutoksia..,tosin tehän ette julkaise phhyky vastaisia kirjoituksia.

Fellmaninpuisto on kulttuurihistoriallisesti arvokas puisto. Muistopuisto tärkeästä asiasta, sovussa elämisestä!

Talviurheilukeskus Vuokattiin, tervemenoa, ei tule ikävä.On se niin paljon vienyt meidän rahoja! Mäet voi purkaa, uimamontun voi jättää ja kehittää.

Ehtii kuolla ennen kuin korona puhelimen vastaan soitto toimii

Joulupukki torilla. Taisi olla koronalinko, lisää koronaa, kun sitä on muutenkin tarpeeksi. Normaaliin ei haluta? Missä oli vanhempien, ehkä lastenkin maskit? En jaksa ymmärtää. Älkää menko jouluna isovanhemmillenne, jos ovat vielä elossa. T. Itsekin isoäiti.

HYKY on pääosin "valmis" maakuntatoimija, vain vaaleilla valittu valtuusto puuttuu (onhan nykyinen määräaikainen, onhan), kahta ei tarvita. Hoitaja- ja lääkärivaje eivät lopu perusterveydenhuollosta, päinvastoin. Yksityisen rahankalastus jatkuu, digi ei hoida ja labratkin näkyy Kannasta. Ja vanhustenhoito, Erholan kannattaisi kysyä hoitajilta, nimettöminä vastaavat rehellisesti. Pomoja ei tarvita yhtään lisää, se on tuhlausta. T.Seniori.

McCarron. Jos palkka on esim. 6000 e, 1%=60e/kk. Minulla 1300 e, 1%=13e/kk. Tässä Kokoomuksen ero pienipalkkaisiin. Suomella oli12v porvarihallitus, isopalkkainen kuori kerman. Yhteisö- ja tuloveron alennukset tuntuivat kuntien palveluissa eniten. Ei ihme, että kaupungit ovat taloudellisesti pulassa. Tätäkö McCarron haluaa lisää? Eikö vanhusten siirto aikanaan riittänyt? Eikö todellakaan. Muistissa on. T. Vanhus.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut