Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Nyt olisivat hyvät neuvot tarpeen vai pitäisikö ottaa vanhat konstit käyttöön?

Muistaakohan kukaan sitä aikaa, kun pankkikonttori löytyi kylästä kuin kylästä. Sitten tuli netti ja konttorit häipyivät. Meni jonkin aikaa sitä nettikonttoria opetellessa, mutta kun oppi, niin helpotti. Rahaa sai automaatista ja pankkisiirrot hoituivat sujuvasti netissä.

Sitten astuivat nämä nykyajan pankkirosvot kuvaan. Ei heitä voi oikein pankkiryöstäjiksikään kutsua, sillä eiväthän he pankkia ryöstä, vaan menevät suoraan pankin asiakkaiden tilille.

Pankit eivät ota vastuuta rahoista, koska ovat siirtäneet tiliensä vartioinnin tilin omistajalle itselleen. Tilin omistaja tietenkin kiittää pankkia luottamuksesta, vaikka tietää tehtävän olevan hänelle ylivoimainen, kun ei siihen pankkikaan pysty, vaikka on epäilemättä yrittänyt.

Ei tarvitse välttämättä olla tumpelo netin käyttäjä, kun tili tyhjenee. Jokin aika sitten eräässä pääkaupunkilehdessä poliisi-kansanedustaja kertoi tilinsä tyhjentämisestä.

Nyt olisivat hyvät neuvot tarpeen. Neuvojia kyllä riittääkin, mutta ei auta, kun tili on jo tyhjä ja silloin vasta selviää, minkä uuden kikan rosvo on keksinyt.

Nämä tapauksethan alkavat olla arkipäivää, ja tulee mieleen, koska arpa osuu omalle kohdalle. Vai pitäisikö ottaa vanhat konstit käyttöön.

Nyt olisi mahdollista nähdä edes rosvon naama, kun rahat tililtä häipyvät kuin taivaan tuuliin.

Joskus aikoinaan, ei kovinkaan kauan sitten, palkka maksettiin käteisenä tilipussissa, ja siitä sai sitten viedä pankkiin, jos oli jotain vietävää. Nyt niitä rahoja ei näekään, kun menevät suoraan pankkiin. Ne muuttuvat kuitenkin näkyviksi pankkiautomaatilla, ja siitä sitten vain patjan alle.

Kyllähän rosvo osaa jäljittää rahat sinnekin, kun ei tililtä löydy, mutta nyt olisi mahdollista nähdä edes rosvon naama, kun rahat pankkitililtä häipyvät kuin taivaan tuuliin.

Kirjoittaja on vääksyläinen.