Näppis: Ensilumen latu maksulliseksi!

Ensilumen latu maksulliseksi! Samanlainen rakennettu liikuntapaikka kuin muissakin lajeissa, joissa käyttäjät maksavat kulut. Ei veronmaksajien piikkiin!

Kyllä nous karvat pystyyn eilen Nastolan terveyskeskuksen työmaata katsellessa. Ulkolaiset rekat toi parakkeja työmaalle. Täytyy sanoa, ettei hommat paljon huonommin voi mennä.

Voihan nenäpäivä! Suomalaiset veronmaksajat turvaavat köyhien pärjäämisen kustantamalla toimeentulotuen, asumistuen ja kaikille lapsille koulutuksen, rokotukset ja terveydenhuollon ym. Kehitysmaihin ei sallittaisi edes puhdasta vettä tai koulutarvikkeita, vaan pitäisi lähteä elämisen turvaamiseksi pakolaiseksi.

Miten Lahden kaupungin omistama yhtiö kehtaa käyttää veronmaksajien rahaa kiekkoguruveikkaukseen?

Nyt varmaan muiden huonojen palveluidenkin osalta Vesikansassa, Paimelassa, Noitalassa Vaaniassa putoaa, kun ei tarvitse edes terveysmenoihin panostaa, kun kaikki menevät Vääksyyn tai Lahteen! Valtio ja myöhemminhän hyvinvointialue (maakuntavero) kulut maksaa! Ei me Noitalassa haluta Salpakankaan uutta sote-keskusta maksaa, kun me ei kaikki käytetä sitä! Yli-investointi!

Älkää lääkärit määrätkö niitä flunssarokotteita apteekkeihin. Rokote on loppu apteekeista.

Osakestrategi Jukka Oksaharjun asiantuntemus ja analyysit eivät vakuuta. "Työvoima supistuu, kun suuret ikäluokat siirtyvät eläkkeelle." Tiedoksi, että suuret ikäluokat ovat kaikki yli 70-vuotiaita.

Jospa se yhdestoista piikki pelästyttäisi viruksen, tai sitten ei. Älkää menettäkö toivorikkauttanne.

Tarvitsen kangasta. Leikkaan toisen lapseni paidasta hihat. Jätän toisen lapseni paidan ehjäksi. Näin kompensoin. Olen hyvä ihminen.

Terveiset Viuhasta! Muistetaanko taas hyvät käytöstavat näin pimeään vuodenaikaankin eikä käytetä toisten pihoissa koiria tarpeillaan? Täytyy ajatella, miten kiva se on omassa pihassa, tai toisaalta, miksei sitten voi kakittaa ihan omaan pihaankin.

Kyselytunnilla ministerit usein kiittävät kysyjää erinomaisesta kysymyksestä. Miksiköhän kysyjät eivät koskaan kiitä erinomaisesta vastauksesta?

Tekisi mieli sanoa: hitto! Pitääkö suomalaisten verorahoilla maksaa Suomeen piiloutuneiden sotarikollistenkin oikeudenkäynnit? Eihän mene oikein!

Eemelin sisko oli Iida eikä Liina. Liina oli piikana Kissankulmassa.

Kuka on keksinyt ärsyttävän takaisinsoittojärjestelmän? Ainakin itse haluaisin saada saman tien kysymykseeni vastauksen! AA

Pettymys on suuri, koska joulupukki ei tule helikopterilla. Kopterin lapojen kumea ääni tuo kihelmöivää jännitystä lapsille. Samoin moisen laitteen läheltä näkeminen on monille valtaisa ja mieleenpainuva elämys. Miksi lapsilta halutaan viedä nämä elämykset pois. Onko jotain Green City – hurskastelua vai mikä takana? Olisi kiva saada perustelut.

Lisää pomoja Lahteen. Mitä eroa on elinvoimajohtajalla ja työllisyyspalvelujohtajalla? Voisko kaupunginjohtaja kertoa eron.

Olipa kerran Hölmölän Väki. He ottivat käyttöön koronapassin, ettei virus leviäisi. Näin saisimme viruksen "säkkiin" sanoi yksi jos toinenkin...

Suu loksahti auki, kun luin 16.11. Ilkka Viljasen julkaisun. Hänen asemassaan olevalta täysin ala-arvoinen kirjoitus!

Hei vihreet. Ottakaa pois herneet nenästänne ja olkaa ihmisiksi.

Olen kyllästynyt järjestelemään ja kyselemään toisten puolesta ooppera-, musikaali- ja ulkomaanmatkoja. Jatkossa mukaan lähtijät osoittakoon vähän aktiivisuutta hoitamalla vastavuoroisesti asioita. Missään päin maailmaa ei ole niin sisäänlämpiävää porukkaa kuin Hämeessä. AlttoNainen

Ilkka Viljaselta totuuden mukaista asiaa. Kiitos! Vihreiltä mopo on karannut täysin käsistä.

Pittee vissiin lopettoo Etlarin tilaus. Siitä on tullut niin vahva vasemmiston äänenkannattaja. Muunlainen kannanotto ei sitten menekään läpi.

Miksi se on niin vaikeata ymmärtää, että rokotetutkaan eivät saisi olla kuin mullit pellossa? Jättää suojaimet, turvavälit ja käsienpesut/-desit pois? Rokotettujakin on tehohoidossa ollut. Jos arvostellaan muita, pitäisi olla oma pesä myös kunnossa.

45-vuotta töitä tehnyt saan 1 000 e/kk. Kela maksaa nuorille 800 e/kk. Sairaanhoitajille nämäkin rahat kohdistettava. Lapsia pitäis syntyä, mutta alle 25-vuotiaille maksuton ehkäisy. Kuka ja mikä taho päättää näin älyttömistä päätöksistä?

Vain muutaman kilometrin päässä keskustasta posti jaetaan vain ma, ke ja to. Tämä on aiheuttanut sen, että esim. kutsut keskussairaalasta tulevat vasta, kun vastaanottoaika on jo mennyt. Tämä kyllä sotkee pahasti ajanvarauksen, joka on muutenkin ruuhkautunut!

Kokoomuksesta on tullut suomen suurin ja kaunein populistipuolue.

Vetäkööt siel Ruotsissa lipputankoonsa vaikka Kallen. T. Risto

Eikö näille rokottamattomille löydy pienestä Suomen maasta mitään kuria, kun muuallakin laitetaan tälläset jo ruotuun. Joko työpaikoilta ulos tai rokotus. Vaarantavat koko yhteiskunnan.

Lahden kokoomus on täysin oikeassa, vain veroprosenttia alentamalla saadaan Lahteen muuttamaan ihmisiä ja veronmaksajia muualta ja varsinkin pääkaupunkiseudulta. Tänne tarvitaan uusia ja viisaita ihmisiä.

80-luvulla mummoni kulki potkukelkalla peilijäisilläkin kaduilla täällä Ahtialassa. Nykyään pitää uusavuttomille hiekottaa ja suolata jo sulatkin tienpinnat.

Kiitos Ilkka Viljanen kirjoituksesta 16.11. ESS vihreiden tekosista. He kannattavat et huumeet vapautetaan, ja rikollisia suojellaan jo nytkin. Että näin toimii Suomen vihreät.

Suomen päästöt on noin yksi promille koko maailman päästöistä. Tää hallitus leikkii maailman pelastajaa, ja siitä maksamme kalliisti. Ei ilmastolle meidän hallitus mahda mitään.

Jos rokottamattomalla hoitajalla on oikeus hoitaa vanhaa isääni, niin kai minullakin tulisi olla oikeus ajaa maistissa autoa. Kohonnut riski kuolemantuottamukseen on yhtäläinen. Missä on juopon yksilösuoja?

Jee... mainoksia, mainoksia. Joulu tulee ja tavarataivas aukeaa ostomaanikoille.

Ai, ai, Ilkkaa. Varo, ettei osu omaan nilkkaan. Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan. Peace not only bines.

Miksi itketään hoitajien pysäköinnistä sairaalalla? Hykyllä on myös keskustassa paljon toimipisteitä: hoitajat maksavat pysäköintinsä itse eli 50–70 e/kk.

Hartolan baarinpitäjä ei ole elyjen käsissä, vaan rokottamattomien vanki. Vain terveydentila voi estää rokotteen ottamisen, muut nyt sassiin rokottautumaan. Meikäläisen ely määrää kohta taas kotiin, kun rokottamattomia on joka puolella. En olisi koskaan uskonut, miten rokotevastaista porukkaa meilläkin on. Kylvääkö joku/jotkut muunneltua totuutta, pelottelee? Itse odotan kolmatta rokotetta. T. Entinen syöpäpotilas

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut