Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Mitä järkeä rakentaa luontopolkuja Pesäkallion luonnonsuojelualueelle?

Mitä järkeä rakentaa luontopolkuja Pesäkallion luonnonsuojelualueelle? Eläinten elämä häiriintyy, kun väkeä on metsässä kuin kaupassa tarjousten perässä. Maastopyöräilijöitä, koiran ulkoiluttajia, kävelijöitä, polkujuoksijoita, retkeilijöitä, nuorisoa tekemässä ilkivaltaa. Kysyn vaan.

Valitusaiheille ei näy loppua. Nyt sairaalapysäköinti päksissä. Kyllä työntekijä joka kulkee omalla autolla töihin, maksaa itse parkkimaksunsa muuallakin, jos pysäköinti on maksullista esim. keskustassa.

Miksi ESS jätti niin vähälle huomiolle 11.11. aivan huikean konsertin? Siitäkö syystä yleisöä oli vähänlaisesti? - Meidän tulisi olla ylpeitä fantastisesta orkesteristamme ja hienosta Sibelius- talosta! Siitä tulisi "kuuluttaa" lujaa ja komeasti!

Nuoret järjestää mopomiittejä syrjäisillä teollisuusalueilla ja poliisi paikalla kuvaa dronella, jos saisi jotain sakottaa. Antakaa lasten kokoontua. Parempi se, kuin että hölmöilevät liikenteen seassa. Poliisi voisi ohjata resursseja kaupungin rehottavaan huumeongelmaan ja käräyttää kauppiaita drone-kuvauksilla.

Koronapassi käyttöön Alkossa ja kapakoissa! Tulee Suomen kansa varmasti rokotettua.

Terveyskeskuslääkäri, nainen, ei suostunut tekemään minulle gynekologista tutkimusta, vaan käski mennä gynekologin vastaanotolle. Sillä lailla.

Pelastuslaitoksen häirintäkysymyksiin 29.10. hallintojohtajan vastaukset olivat vähätteleviä, jopa uhreja syyllistäviä. Odotin pelastusjohtajan ulostuloa asiassa, vihdoin 10.11. hieman asiallisempi saatiin. Häirinnäksi koettu käytös ei ole mitenkään hyväksyttävää.

Lahti-Chicago-How are you? Mm. 1 000 huumekauppaa -19 ja -20 ja verkostoa koko maa! Lahen nuoriso nyt vain Lanunpuistoon tulevia terveysportaita testaamaan ja "Sipulikaupoille"?

Olisipa kunnioitettava päätös, jos Suomessakin hallitus+eduskunta pystyisi tekemään maanlaajuisen koronasulun, kuten Itävallassa jo tehdään edistyksellisesti!

Eri asia olla duunariboomeri tai hurjia palkkoja ja bonuksia itselleen keräävä boomeri. Arvatkaapa, mikä ero on eläkkeessä. Bonusboomerit myös pankki ja finanssikriisien taustalla.

Ei häävi hallitus, kun pitää näppiksellä avautua. Mitenkähän taloyhtiössä asiat hoidettu?

Ottakaa taskulamppu mukaan, kun menette pimeän aikaan hautausmaalle. Ei siellä stadionvaloja tarvita.

Puola toimii oikein ja vastaa sotatoimeen, kuten sotatoimeen kuuluukin vastata, eikä ala arpomaan joutavia. Mutta olisiko meidän nykyhallituksesta vastaamaan sotatoimeen asiaankuuluvalla tavalla? Epäilen, että ei olisi! En luota hallituksemme kykyyn.

Miksi ihmeessä kaupunkipyörät eivät enää ole käytettävissä?

Luulin aina, että Kai Mykkänen on niitä maltillisia kokoomuslaisia. Esitys itäraja-aidasta on absurdi ja typerä. Ehkä näin saa muutama ääni persuilta pois?

Ei meidän eläkkeitä kannata kurkittavaksi laittaa lehteen. Kerroin juuri eläkkeelle lähtiessäni, paljonko tulot putoavat. Isopalkkainen työkaverini kysyi, "elääkö sillä". Vastasin, että eihän se ja sekään ole, ainakaan vielä kuollut ja hänellä on samansuuruinen. Olen ollut aina "nuuka", äidin mallin mukaan. Tiukkaa on ollut, mutta elossa ollaan, molemmat. Kremppaa tulee kyllä lisää.