Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Hollolan makkarakunta pitää pilkkoa!

Hollolan makkarakunta pitää pilkkoa! Mitään palveluita ei esim. Noitalan ja Vaanian asukkaille veroeuroja vastaan! Ja lääkäriinhän menemme 1.1.22 lähtien Vääksyyn!

Eikö ole kohtuutonta, että LE-verkkoyhtiö velottaa uutta tehomaksua vuoden kylmimmän kuukauden mukaan, vaikka laskussa näkyy joka kuukauden toteutunut teho. Luulisi pystyvän velottamaan toteutuneen mukaan reaaliaikaisesti, eikä kovimman mukaan. En ymmärrä muutenkaan tuota maksua, siirto jo kallis.

Voisi hra Tarkkakin lopettaa rokottamattomien syyllistämisen taudin leviämisestä. Syyllisiä rokotetut, jotka lopettivat suojainten käytön.

Heinolan kuntoportaat kapeammat (kuvan mukaan kaksi ihmistä rinnakkain) kuin Lahteen suunnitellut. Mihin täällä tarvitaan 2,5 metriä leveiksi suunniteltuja portaita?

Päijätsalo BikePolku, häh!? Miksi ei Päijätsalo Pyöräpolku?

Hollolan kunta ei arvosta Kukkila, Kalliola, Paimelan asukkaita. Täysin eriarv. asemassa Lahden länsipuolen asukkaisiin nähden. Verot kerätään, mutta palvelut viedään. Pian aktiivit hoitamaan sorretun alueen liittämistä Asikkalaan.

Alkoholi on suurin valhe, arjen ja todellisuuden pakotienä. Arki ja todellisuus tulee taas huomenna.

Vero-extra, laittakaa joskus tavallisen eläkkeiden saajan tulot ja verot julki, eikä näitten varakkaiden tuloja. Eläkeläinen

Päijät-Soten johtamismalli on edesmenneestä Neuvostoliitosta. Kun keskusjohto jotain päättää, se toteutetaan, meni sitten syteen tai saveen.

Hollolan perusterveydenhuoltoa sopeutetaan valmiiksi liitettäväksi Harjun Terveyteen. Ensimmäisiä kärsijöitä ovat Vesikansan eriarvoistetut asukkaat.

Tasa-arvoistako? Lehti uutisoi (11.11.) keilailun Dubain MM-kisojen miesten sarjan suomalaisesta pronssimitalistista oikein nimimaininnoin. Naisten sarjasta sen sijaan todettiin parilla tekstirivillä ykskantaan vain, että "...Suomi varmisti mitalin naisten parikilpailussa". Ihmettelen. [Toimitus vastaa: Naisten parikilpailusta uutisoitiin keskiviikon 10.11. lehdessä otsikolla "Juntunen ja Konsteri varmistivat MM-mitalin keilailun parikilpailussa", verkossa tiistaina.]

Hanki matkapuhelimeesi mobiilivarmenne operaattoriltasi, niin sen avulla onnistut kirjautumaan esim. Omakantaan. Et siis tarvitse nettipankkitunnuksia.

Saisko harjakoneen tänne Niemeen ja Ankkuriin. Joku on mennyt levittämään hiekkaa jalkakäytävät täyteen.

Kun menen pimeän aikaan hautausmaalle niin otan mukaan käsivalaisimen.

On se kummallista sote-alueet kyllä valtiovallan toimesta on päätetty, mutta kuntarakenteita ei saada muutettua PHHYKY alueella asiakasystävälliseksi. Näin käy Vesikansassa!

Ei ihme Lahden korona tilanne. Bussit täynnä maskittomia, puhutaan huutaen, räkä lentää. Busseihin maskipakko.

Väitän, että esim. Romaniasta tai Italiasta tuleva hevosenliha tuskin on niin ihanan eettistä kuin mitä ESS taannoin väitti.

Huoltovarmuus ei toiminut, tuskin kiireitä voi syyttää tai painostusta. Jos varastoissa epäkelpoa tavaraa, kuka on silloin vastuussa. Se on tj.

Jokaisessa maassa on armeija, jos ei oma niin jonkun muun. Aika iso osa hävittäjien hinnasta annettiin (velkarahaa) lehmänkaupoilla mm. Espanjalle ja Italialle, jotka ovat puijanneet EU:ta. Ei se hölmö ole kun pyytää, vaan se joka maksaa.

Irak, Syyria, Afganistan yhteensä 100 milj. ihmistä. Sieltä on tulijoita Suomeen.

Suljetaan Suomen rajat, meidän verot ei riitä pakolaistulvaan.

Kaikki nykyisen hallituksen kannattajat töihin, niin tulee kokemusta veroista.

Oomi tekee 10 miljoonan tappiota. Kuinka paljon tämä Oomi tekee lovea Lahden kassaan? Senhän kotipaikka ei ole Lahti.

Menkää juoksemaan mäkimontun rappuja ylös ja alas. Saa niillekin käyttöä.

Lahen Torin joulunavaus ilman helikopterilla saapuvaa pukkia on mahalasku! Vai johtuuko tämäkin viherhulluudesta?

Kaikesta sitä pitää valittaa. Kun seuraavaksi menet hautausmaalle ota taskulamppu mukaan!

Kirjoitus 9.11. perinnöstä. Ollaan heti kärkkymässä, mitä mulle jää, vaikka ei oo ollut missään tekemisissä vuosikausiin. Mut onneks mun omaisuutta ei saa. Kiellän sen testamentilla tai lahjoitan sen pakolaisille.

Pitäisiköhän Vesikansan tehdä kataloniat ja julistautua itsenäiseksi muusta Hollolasta?

Voi voi! Kun menet hämärässä hautausmaalle ota taskulamppu mukaan.

Kyllä suomalaisia veronmaksajia käytetään hyväksi.

2015 Suomeen tuli Ruotsista 30 000 pakolaista, Venäjältä polkupyörillä 3 000. Meteli mediassa nousi noista 3 000:sta.

Puola on rajoittanut tuomareiden antamia rikollisia suosivia tuomioita. Koska Suomi?

Lahden autoilijat mainettaan parempia. En törmää suojatielle, pysähdyn ja otan katsekontaktin, jos autoilijalla kiire hän saa mennä, odotan. 90% lahtelaisista autoilijoista pysähtyy, näyttää kädellään "mummo menee". Heilautan kättäni kiitokseksi ja ylitän kadun turvallisesti.

Vettä sataa ja pyöräteillä ja jalkakäytävillä terävät kivimurskat rytisee niin että hirvittää, onko järkee vai ei?

Pandemia helpottaa heti, kun testaamiset lopetetaan. Kiuru jää lomalle.

Loukkaava tekstiä. Ei kaikkien tulot riitä (eikä haluakaan), omistusasunnon ostoon. Lahden talojen vuokra-asunnoissa asuu ihan tavallisia työssäkäyviä perheitä, senioreja. Lapsenlapseni perheessä molemmat vanhemmat käyvät töissä. Tiedän, että toisiakin vuokralaisia on, mutta heitä on myös taloissa, joissa koko Asunto Oy on osaketalo. Asunnot laitetaan vuokralle, kun ei mene kaupaksi. Mummi

Kyllä suurin osa Lahden Talojen asukkaista maksaa ihan itse vuokransa! Eikä vuokrat ole edes kovin pieniä. Asiatonta tuollainen leimaaminen.

Parvekkeella hiukan vilpoista, mutta kyllä kuuma kahvi ja tulinen nortti lämmittää.

Parkkitalot keskustan ulkopuolelle! Parkkilipulla oikeus matkustaa ilmaiseksi busseilla keskustassa!

"Suomen valtion omaisuus suurempi kuin velan määrä, ei huolta". Ostimme 90-luvun alkupuoliskolla konkurssipesän käteisellä. Useimmat pesät hinnoittelimme tarjouksissamme 10 %:n hintaan. On siis huolta.

Info-piste takaisin Nastolan terveysasemalle. Nyt asiakkaat kyselevät neuvoja toisiltaan ja ohjaavat toisiaan!