Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miksi Lanu-puiston tulevien kuntoportaiden pitää olla niin leveät?

Miksi Lanu-puiston tulevien kuntoportaiden pitää olla niin leveät? Ei Lapissa tai Heinolassa ole tehty niin leveitä, kuin Lahteen on suunnitteilla. Eikö kapeammat olisi halvemmat?

Jouluvalojen sytyttämisen ajan lähestyessä pitäisi muistaa, että lipputanko on tarkoitettu vain lippua tai viiriä varten.

Hyvä rokotusvastainen lähimmäinen! Koronarokotuksen ottamatta jättäminen ei todellakaan ole sinun yksityisasiasi. Hyvä ystäväni on tehohoidossa saatuaan rokotuksista huolimatta koronatartunnan kaltaiseltasi rokottamattomalta. Asiaa ei paranna, että tartuttaja on samassa sairaalassa samasta taudista hoidettavana. Rokotuksin olisivat molemmat terveinä.

Ari Helmiseltä todella asiallinen kirjoitus ma eriytyvästä Suomesta. Lisäksi on alkanut näyttää siltä että Helsinki ja Suomi, ovat kaksi eri asiaa.

Mielestäni kaupungin-/kunnanvaltuutettujen, kansanedustajien ei tulisi saada olla ehdokkaina aluevaaleissa. Joka paikan höylä ei ehdi tutustua mihinkään kunnolla. Nyt jo valittavat kiirettä. Siten syntyy vain sutta. Ehdolle henkilöitä, joilla pohjatietoutta ja todella aikaa perehtyä asioihin.

Lahden pysäköinti oy pois rahastamasta pysäköinnillä keskussairaalassa. Me työntekijät ja potilaat emme halua enää rahoittaa parkkimaksuilla Lahtea.

Eiköhän oteta rahat eläkeyhtiöistä ja makseta valtion velat pois. Asetetaan eläkkeet tasolle, jolle varat riittää, ettei nuorien tarvi kaikkea maksaa.

Boomer vai ei. Yritämme hyvällä syyllä vaikuttaa päättäjiin. Ikääntynyt väestö on kustantanut oman sekä veronmaksajana useamman ikäluokan koulutuksen, myös nuorten päättäjien. Taitetun indeksin eläkkeillä osallistutaan julkisiin menoihin ja vielä kovennetulla veronmaksulla. Vanhusten hyvä hoito ja yleensä hoitoon pääsy ei voi olla liikaa vaadittu.

Toivottavasti puheet siitä, että kokonaisveroaste ei nouse, pitävät silloinkin paikkansa, kun uusi sote-arki on menossa.

Oli kirjoitus hoitajien pysäköintimaksuista. Kaupunki rakensi tänne kalliin koira-aitauksen ja nyt kaupunki aikoo rakentaa koiran ulkoiluttajille kalliin pysäköintialueen. En tiijä onko siinä mitään järkee. Hoitajat maksaa, mutta koira-aitauksen käyttäjille siitä tulee ilmainen. Rakastan koiria. Ne on ihania. Niin myös hoitajat.

Miksi nykyään näyttää siltä, että siistittyjä miesten kasvoja ei näe missään? Onko partakoneiden myynti/ ja käyttö boikotissa? Seija

Nopeusrajote liikennemerkin alle lisämerkiksi voisi laittaa huomautuksen, muista takavalot! Näin hämärän aikaan liikaa pimeitä ajoneuvoja.

Ei penkkejä laitapuolen kulkijoille! Eikö kuulostakin rasistiselta? Kuinkahan moni on ehdoin tahdoin valinnut sen "laitapuolen" ja nyt ei saisi edes istua penkillä? Saman tien evätään penkit myös vanhuksilta ja väsyneiltä sekä niiltä, jotka muuten vain istualtaan seuraisivat maailmanmenoa.

Käsivartta ei pelasta enää mikään. Onnekseni olen käynyt siellä jo 80-luvulla. Nykyvaeltajat ovat pääosin typeriä. Toisaalta miksi kivikasan tai nimen kasaajien lapsille pitäisi säästää mitään?

Miksi hoitajien pysäköinnin pitäisi olla ilmaista? Aika moni maksaa pysäköinnistä matkakeskuksissa ja joutuu myös ajamaan pitkiä työmatkoja. Yleensä näissä hommissa tehdään lisäksi ne veroeurot, joilla maksetaan hoitajien ja lääkäreiden palkka.

Miksi monissa leivissä ja savukaloissa on liikaa suolaa? Vain harvoissa leivissä suolapitoisuus on alle 1 %. Suomalaiset saavat liikaa suolaa. Kehotan leipomoita talkoisiin suolan vähentämiseksi. Savukaloista myös toivon vähemmän suolaisia.

Tyhjiö-elokuvan mukaan 95 prosenttia elämänkertakirjoista on 'pelkkää paskaa?' Samoin voi sanoa markettien elintarvikepuolen. Paljon vähemmällä tultaisiin ja terveys kiittäisi!

Miten pääsen rokotukseen? Ei ole älypuhelinta eikä nettiä. Olen soitellut kaksi viikkoa kukaan ei soita takaisin.

Onko älypyörätiellä laskuria? Meillä tien maksajilla on oikeus saada tieto käyttäjämääristä.

Suomen pitää ottaa tanskan pakolaismalli, joka suojelee omaa kulttuuriamme. Eli ei oteta mitään elintasopakolaisia, joten kun tilanne rauhoittuu maissa, joista pakolaiset ovat tulleet, takaisin kotimaahan

Poltan kuivaa koivua lähes joka päivä. Savua ei juurikaan piipusta, näe kun kunnon puut, ei ole tarvetta käristellä roskia ja muoveja.

Jippii, talvi on alkanut. Green City "suolannut" ja harjannut jo älypyörätien sekä hiekoittanut saman kadun toisen puolen ja muita Launeen jalkakäytäviä. Ei näy lunta eikä ole ennustettu. No onko tullut talvi kesän keskelle?

Jeesus muutti veden viiniksi. Orimattilan puolella yritetään asfalttitie muuttaa hiekkatieksi. Kenenkähän älynväläys on tämä määräys kylvää sulaan tiehen sepelikerros. Yksi kerta ei riittänyt. Toinen kerta jo järjen köyhyyttä. Kyllä Orimattilassa osataan.

Pitihän se arvata, että juuri perussuomalaiset lähtivät torppaamaan Lahdelle vuosikymmenien vetovoimaisimman hankkeen.

Kuinka monta kertaa koronarokote voidaan antaa?