Näppis | Ilmastokehitykseen voi Suomi vaikuttaa valmistelemalla lain, jolla maamme aurinkoenergiaosaamista tuetaan

Tulevaisuuden ilmastokehitykseen voi Suomi vaikuttaa valmistelemalla lain, jolla maamme aurinkoenergiaosaamista tuetaan. Tietoa ja osaamista on, kunhan poliitikot pystyisivät säätämään lain. Samalla saadaan työpaikkoja maamme teknisesti osaavalle nuorisolle. Skinnarille vinkiksi.

Sami Korkiakoski, mitä jos tuo hallitus onkin tyrinyt niin, että onkin itse aiheuttanut halventavat nimityksensä?

Pentti Lampi puki sanoiksi sen, mitä me hoitoalan ammattilaiset olemme itse kokeneet ja potilailta kuulleet. Kokemus on se, että ehkäpä se ensikontakti saadaan vuorokauden kuluessa, mutta hyvästä hoidosta ja terveyden edistämisestä ei voi puhuakaan!

Hienoa, nyt löytyi tekijät ja malli ESS:n tekoon. ESS Asuminen on lehti jota kaivataan. Sivut samankokoiset ja nidonta kuten olla pitää. Kokeilkaapa!

Luulis, että pelastuslaitoksen miehillä olis toisenlainen asenne naiskollegoihin. Hirveä pettymys.

Lientola täysin oikeassa. Ottakaa joskus katse pois omasta navasta ja perehtykää asioihin tunnereaktion sijaan, Pirttijoki & kumppanit.

Eikö Lientolalla ole oikeasti mielessään muita yhteiskunnan epäkohtia kuin Afrikan tähti ja seksuaalivähemmistöjen kohtelu? Jos näin on, niin sittenhän asiat ovat mallillaan.

Suolan käyttöä olen vähentänyt kompensoidakseni vanhan suolan yritystä pyrkiä janottamaan. Turvallisin ja ainoa tapa minulle on lisätä veden juontia.

Hienoa S. Korkiakoski, että näin vaalien lähestyessä muistutat pm:n "huumorista" vanhempia ikäluokkia kohtaan. Se on sitä, miltä se näyttää ja vaaleissa muistetaan.

Puolustan Elisa Lientolaa. Tekstin ymmärtämisessä on joillain suuria vaikeuksia. Vanha sanonta: lue enemmän luulet vähemmän.

Harjun terveys toimii terveille ja nuorille, mutta iäkkäämmille ja sairaille täys katastrofi.

Voivoi, minäkin olen tosi boomeri, mutta ei tulisi mieleenkään loukkaantua moisesta nimityksestä. Kiva vaan, että nuoret opettaa uusia sanoja! Missä huumorintaju?

Voisiko ihmiset jättää nuo hiivatin lehtipuhaltimet rauhaan ja ottaa haravat käteen. Hermot menee kuunnella viikkotolkulla tuota vinkumista. Seija

Olipa Kiveriössä kokemus! Upeeta nähdä nainen kansallispuvussa ilmeisesti äitiä auttamassa ostoksissa. Pakko oli ottaa kuva tilanteesta.

Afrikassa kirkossa raikui laulu: On meillä aarre verraton, se kalliimpi on kultaa ja kivet kalliimmatkin on sen rinnalla vain multaa.

Kiitos, Pentti Lampi, erinomaisesta kirjoituksesta. Onko Hykyn johdolla valmiutta rehellisesti pohtia näitä perustavanlaatuisen tärkeitä kysymyksiä tiimimallista?

Tuomo Niemisen kirjoitus oli täyttä asiaa. Oma kokemukseni on pelkästään positiivinen. Tiimityömalli on hyvä ja kaikki on toiminut erinomaisesti. Aikaa ennen Harjun terveyttä ei halua edes muistella enää.

Kova hinta pneumokokkirokotteella, jota suositellaan just ikäihmisille, n. 80 e. Kuinkahan moni jättää ottamatta liian kalliina, minä jätin. Toivottavasti tulee rokotusohjelmaan, jos on niin tarpeellinen.

En käy tapahtumissa, en biletä, kyläile enkä halaile. Pitäkää tunkkinne ja passinne.

Suomi on siirtynyt Euroopan maista viimeisenä tähän kellojen vääntelyyn. Eikös tehdä täyskäännös ja lopetetaan ensimmäisenä tämä hölmöys! AA

Ihmettelen tätä ihmisten tyhmyyttä koskien halloweenia sekä noitajuttuja. Inhottavia juttuja tämä amerikkalainen vouhotus. Ihmiset funtsikaa hiukan, ennen kuin ihannoitte tätä potaskaa.

Afrikan tähti ja Monopoli ovat mukavia lautapelejä verrattuna lasten nykyisiin tietokonepeleihin. Pienet syyslomalaiset pelasivat tietokoneella ja muut kannustivat pelaajaa huutamalla "tapa ittes", "tapa ittes". Sitä on isoäidin vaikea kuunnella.

Keräsin kolme muovikassillista lehtikaalia varsineen parvekkeelle veteen lehtiä kasvattamaan, kun palstaviljely loppui syyskuussa. Vielä on jäljellä!

Mitähän on korvien välissä näillä, jotka kiihkeästi vastustaa rokotuksia. Eivät tiedä, että maailmassa on rokotusten ansiosta voitettu monia vakavia tarttuvia tauteja, esim. polio.

Marko Ahonen antoi yhden vaivaisen pisteen elokuvalle "Riisuminen". Itse katsoin sen ja mitä? Se oli tunteiden tykitystä lähes alusta loppuun. Aatteiden paloa ja ihanteiden nousua, tuhoa jne. Minä olisin antanut täydet pisteet.

Helsingin Sanomilla on totta kai mahtava valta Suomessa. Sen päätoimittaja ja toimittajat kuvittelevat, että voivat tehdä mitä tahansa sananvapauteen vedoten. Kaikesta huolimatta mediankin pitää noudattaa voimassa olevia lakeja, muistakaamme se.

Ei ole mitään mieltä kouluttautua tänä päivänä sairaanhoitajaksi. Palvelutaloissa olet vähimmän tienaava, eniten kaiken tekevä.

Anna-lehden juttu "naiset ovat tottuneet muokkaamaan puheääntään". Haha, anna mun kaikki kestää. En todellakaan ole. Saa olla just sellainen kuin on.

Harjun terveys toimii hienosti, asiakas saa heti avun vaivoihinsa, hoitaja juttelee puhelimessa potilaan kanssa ja ohjaa hänet tarvittaessa lääkärin vastaanotolle tai antaa hoito-ohjeet. Hoitaja arvioi tilanteen heti puhelimessa.

Minä luin Markus Pirttijoen kirjoituksen otsikosta alkaen siten, että moni muu peli on yhtä rasistinen.

Kumpiko hinnoittelee lähiruoan, tuottaja vai kauppa? Hinta moninkertainen muualta tuotuihin!

Laittakaa elokuva Wallander viideksi vuodeksi hyllylle. Nyt muistaa juonen etukäteen. Viiden vuoden kierto olis hyvä yleensäkin.

Päätoimittaja kirjoitti ylistystä kesäajalle. Toimittajat ovat yökukkujia ja aamunukkujia, toisin kuin oikeissa töissä olevat.

Parempi bussiyhteys kaup. sairaalaan on välttämätön.

Mikä ihmisiin on oikein mennyt, kun haluavat aina vaan oikein kauhua ja kaikkea kamalaa kokea. Eikö kukaan ajattele, mihin kaikkeen tämä halloween-villitys perimmiltään perustuu. Pahuuden voimat liikkeellä. Tämä ei tosiaankaan ole mitään viatonta ja hauskaa leikinpitoa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut