Näppis: Mitäs suotta Ahtialan koulua korjataan, parin vuoden päästä se lopetetaan kuitenkin

Mitäs suotta Ahtialan koulua korjataan, parin vuoden päästä se lopetetaan kuitenkin. Niinkuin vastikään uusittu Villähteen koulu.

Demarit ja eläkeleikkaukset. Leikkaukset silloin joskus olivat yritystä eläkejärjestelmän lopulliseen mahdottomuuteen. Nyt se näkyvissä, vaikutti vain vähän ja ylisuuret eläkkeet ovat kuitenkin mahdollisia. Ei kukaan tee mitään yli 20 000 euron eikä oikeastaan 15 000 euronkaan kk-eläkkeellä. Kannatan eläkekattoa, joka tyrmätään jatkuvasti.

Tiedoksi rokotevastaisille. Rokotukset on kehitetty ihmisten suojelemiseksi vakavilta taudeilta, iso-, tuhka-, tulirokko yms. esimerkkeinä. Yli 70-vuotiaana otan kaikki annettavat rokotteet, luotan niihin. Suojelen siten itseäni ja kaikkia kanssaihmisiäni. T. Rokotteista huolimatta maskin käyttäjä, rokottamattomien takia

Yksityisen sairaalan palvelut on varakkaita varten. Tällaisten yritysten on panostettava heihin, varakkaiden maksamat sote-palvelut ovat heidän yrityksensä/henkilöstönsä tulot. Pienituloinen käyttää julkisia, usein samat lääkärit ovat sekä yksityisen että julkisen palveluksessa. Todettu on.

Avantouintikausi on alkanut. Kävin avannossa monia vuosia. Tuli huimausta, väsymystä. Tulin järkiini lopulta. Lopetin itseni kiusaamisen. Vaivat hävisivät. Jos on alhainen verenpaine, älä harrasta avantouintia.

Ensin itketään liikennemerkeistä, nyt siitä, että jollakin on uusi nykyaikainen auto. Eikö mikään koskaan ole hyvin? Sama kuin pääministeri, kuka milloinkin on ollut. Aina tekee kaiken väärin. Voi tätä valittajien kansaa. Itse kai niin täydellisiä ja oikeassa ovat.

Huonosti rakennettu asunto, jos puhaltimen ääni kuuluu. Uusi ikkuna tiivisteet tai löysää ruuvia, ettei ahista.

Rokottamattomia jatkuvasti syyllistävät: tutteja ja tikkareita saa kaupasta, jos käyttäytymistavat ovat unohtuneet! Rokotetut levittävät korona-virusta rokotusten jälkeen edelleen. Toimintaympäristössä on paljon muitakin ongelmia ilman tämän "torven" toitotustakin. t: Rokotettu

Maskinvaatija: Ota rokotukset!

USA:sta tulee hyvät hävittäjät ja turvatakuut Naton myötä. Mutta halloween on täyttä länsimaista hapatusta, sanoisi kommunisti. Olen samaa mieltä. Tuntuu sairaalta pilkanteolta ihmisestä, joka on menettänyt kaikki rakkaat läheisensä.

Nuoret, ottakaa viisaan vaarin neuvoista vaarin. Kiitätte vielä joskus.

Ennen oli hävettäviä sairauksia vain paise takapuolessa ja sukupuolitaudit. Nyt saa hävetä myös flunssaa.

Sipilän hallituksen päätökset perui perustusvaliokunta, kun taas Marinin hallitus itse perui jo tehdyt päätöksensä. Siinä ero. Ymmärrätkö.

Poukkoilevaa on ollut aika kauan. Meillä oli läänit ja maakunnat. Sitten tulivat kuntaliitokset ja lääniliitokset, kunnes viimemainitut lakkautettiin. Nyt perustetaan maakuntia tms. Piiri pieni pyörii.

Hollolan kunnanhallitus ja valtuusto eivät hyväksy hyvinvointiyhtymän palveluhuononnuksia, ne hyväksyy hyvinvointiyhtymän hallitus.

Miksi Nordea vei Launeen Citymarketin maksuautomaatin pois. Siinä kävi vanhat ja köyhät kaupassa käydessä, nyt ei ole kuin kaupungissa.

Alinomaa ruikuttava mies on kauhistus!

Yksinkertainen ratkaisu ei-toivottuun tilanteeseen: lopettaa someilu. Missä on vika, kun siihen ei millään pysty? Antaa viestin, että sitä saa, mitä tilaa.

Rokotevastaisuus ja salaliittoteorioihin uskominen pohjautuvat syvään epäluottamukseen toisia ihmisiä ja yhteiskuntaa kohtaan. Sisäinen turvattomuus tulee siedettäväksi ulkoisen vihollisen kautta.

Lasten terveyttä hoitaa neuvola. Siitä jatkaa kouluterveys ja työikäisenä työterveys. Vesikansan vanhukset hoitaisi terveyskeskus, jos sellainen olisi.

Taitaa aluevaalissa äänestäjät olla harvassa ainakin täällä Vesikansassa. PHhyky on varmistanut sen näillä terveyskeskusjärjestelyillä.

Boomerius kuulemma tarkoittaa "kankeaa suhtautumista kaikkeen uuteen". Vasemmisto siis rakentuu boomereista, joiden kankea suhtautuminen uudistukseen minimoida julkinen sektori (ja valtion menot) jatkuu vuodesta toiseen.

Jaksaako Vesikansassa joku vielä uskoa, että vaaleilla valitut edustajamme hoitavat ja valvovat äänestäjiensä ja kotokulmansa asiaa ja etuja.

Kyllä on huolenaiheet vähissä, jos joutaa pähkäilemään liikennemerkkien hahmojen sukupuolta?

Missä tiedot tuhansista rokotehaitoista, joita Fimealla tutkittavana?

Jotta Liisuun saataisiin lisävauhtia, ehdotan, että vastustajat pyytäisivät vaikka AD arkkitehdeiltä kilpailevan ehdotuksen. Saataisiin siihenkin suunnitelmaan kunnon kilpailua ja vauhtia, kun kunnalliset eivät kykene tai pysty. T. Kyllästynyt

Hienoa, että Muistojen bulevardilla soi Kristiina Halkolan, "Oppimisen ilo" kappale, siitä iso kiitos. Toisaalta ihmettelen Lauantain toivottujen genreä. Toivotaan ihmisten lähettävän toiveita, mutta T-Rex on pantu pannaan? Miksi? Toisen huono voi olla toiselle se paras?

On se niin ikävä, kun maksuautomaatinkin hävisi cittarista. Ei ole älypuhelimia ja kaiken maailman sovellutuksia joka mummolla! Tulipahan hyötyliikuntaa, kun kävelin maksamaan laskut Triossa täältä Launeelta! Ja eikun viinakauppa tilalle!

Kuinka on mahdollista pitää kenneliä kerrostalossa? Haukkumista, ulinaa ja vinkumista riittää!

Iso kiitos rohkeille MOT-raviohjelman naisille: Jos hevonen niskuroi, sitä enemmän yleensä lisätään kuolaimia. Vain yksi viidestä suuhaavasta vuotaa verta suun ulkopuolelle ja vain näiden hevosten suut saa eläinlääkäri Suomessa tarkastaa. Saako liiasta piiskauksesta sakot saanut pitää sijoituksensa?

Kyllä Nato kaipaa Suomea eikä päinvastoin.

Snl 12 :17.Toden puhuja lausuu sitä, mikä on oikein, mutta valheellinen todistaja puolustaa petosta.

Eläinlääkäri Kati Tuomolan väitöstutkimuksessa löytyi neljältä kilpahevoselta viidestä suuhaava. Vain harvoin se vuotaa suun ulkopuolelle ja vain näiden hevosten suut ravisääntöjen mukaan tutkitaan.

Ei Natoon!

Lahdessa kansanopiston pihalta etsitään sotien jälkeen nähtyä kovakuoriaislajia.Taitavat olla kypäräkuoriaisia.

Helsingin poliisi voisi pyytää virka apua Pietarista puukkojengien hoitamisessa pois katukuvasta. Asia hoituisi viikossa!

Lahden seudun liikenne kannustaa pyöräilemään ja kävelemään, sekä odottamaan. Matka-aika pyörällä 48 min, mutta linja-autolla 1,10 tuntia, johon sisältyy 30 min kävelyä

Opetellaan tulemaan toimeen lajitoverien kanssa, ei tarvita koiraa ja hiilijalanjälkikin pienenee ja maailma pelastuu.

Hyvä Juha Tapiola! Miksi Bruneauta tungetaan joka paikkaan yhtä aikaa? Yksi tehtävä kerrallaan, kaikilla vuorokaudessa 24h.

Kiva juttu Leidi Piparista, piparit kuulostaa niin herkullisilta, että niitä on kyllä maistettava. Ikävää että olet kohdannut törkeää käytöstä Suomessa, hävettää! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

Miten on mahdollista, että ikäihmisille suunnatuissa taloissa työskentelee ihmisiä, joilla ei ole koronarokotetta tai ovat sitä vastaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut