Näppis: Ympäristöpääkaupungissa tehokasta metsänhoitoa

Ympäristöpääkaupungissa tehokasta metsänhoitoa: raskaat koneet jyräävät alleen kangasvuokkoesiintymät Hiekkanummessa.

Pyöräilijät unohtakaa ne mustat vaatteet pimeässä ja sateessa tai käyttäkää huomioliiviä. Se pieni taskulamppuvalaisin häviää muiden valojen sekaan ja on vaikea havaita risteyksissä.

Sinä joka valitit Levon kavennuksista....eikö sinulla ole kääntyvät pyörät autossa....ei yhtään hankala ajaa Kujalaan.

Voisiko joku laittaa Kukonkoivun mainostornin kellon oikeaan aikaan!

Menkääpä niiden 10–12 v. lastenne kanssa uimahalliin, näette miten he riehuvat ja mellastavat. Saa opettaa käytöstapojakin, kun henkilökunta vain istuu lasikopissaan.

Päijät-Häme kuntakarttaa vilkaisemalla huomaa heti virheen, joka on Hollolan rajoja määriteltäessä tapahtunut.

Mikäli välttämättä kehätie halutaan Lahteen rakentaa, sen paikka voisi olla Holma–Kymijärvi-tien kautta.

Etlari oli huolissaan joogaohjaajista, mutta eikö suurempaa ihmisryhmää koske se, että kuka vaan voi olla isännöitsijä? Kuinka moni joogaa, kuinka moni asuu kerrostalossa?

En ymmärrä, mitä te vouhkaatte matkakeskuksen katoksesta. Se on selkeä ja avoin, joten se ei kerää epämääräistä porukkaa notkumaan. Lisäksi vieressä on odotteluun lämpimät tilat, jos ei ole pukeutunut säiden mukaan.

Olen ihmetellyt sanontaa, jota monet käyttävät: "Sairaan hyvää". Eihän siinä ole mitään hyvää jos on sairas!

Katsokaa Yle Areenasta ohjelma Salaperäinen Saudi-Arabia. Tiivistettynä arabimaiden historia nykypäivään. Siinä ohessa Amerikan rooli.

Valmistuuko Nastolan uusi sote-keskus ennen Olkiluodon Voimalaa?!

Suomalaiset leipäjonoissa. Olis aika maahanmuuttajien etuuksia tarkistaa. Eipä näy leipäjonoissa, Kelasta saavat kaikki etuudet.

Tv:ssä on luonnollisen näköisiä miehiä. Miksi tällätyt naiset eivät luovu maaleistaan? Näyttäisitte raikasta esimerkkiä. Tympäisee katsella joka ohjelmassa pellenaamoja.

Sitä valitsee kaupassa mieluiten sellaisen kassatytön, joka on puhdaskasvoinen, ei maalipytty.

Green Sity. Onko rahat loppu viherpuolelta, vai tarkoituksella jätetty rotille talvisuojaa, kun ei ole vielä korjattu viime talvena puiden kaadosta jääneitä risukasoja Sydänkankaan tien varrelta.

Ei ihmeitten aika ole vielä ohi. Suomalainen voittaa pronssia permannolla voimistelun MM-kisoissa. Hyvä Suomi!

Ruokahävikki pienenisi, jos parasta ennen päivämäärän voimassaoloja jatkettaisiin.

Elokapinalliset! Menkää Moskovan ja Pekingin kaduille istumaan. Siellä sanomanne mitataan.

Tässä tyyppi, jota on testattu koronan liittyen jo 25 kertaa. Vai onko muilla parempia ennätyksiä?

Hävittäjien hankinnasta myös riskianalyysi.

Ravitulokset ilman kertoimia ovat turhia. Kertoimet tarvitaan mukaan.

Osteoporoosin vältät juomalla maitoa, syömällä juustoa, kesällä kohtuullisesti aurinkoa, tarv. D vit.pilleri. Kävele. Ryhdikkäästi. Niin et tule. Kumaraksi. Akaksi. Ukoksi. Yleislääkäri.

Hykynkin kotihoidon hoitajat kamppailevat siitä taloyhtiön vapaasta parkkipaikasta. Eivät kaikki ole voittoa tuottavien palveluksessa. Hoidettavan omaan asuntokohtaiseenkaan paikkaan ei saisi kyttääjien mielestä hoitajien autoa laittaa. Jätetäänkö hoitamatta taloyhtiön asukas. Sairasta touhua.

Demarien Kiljunen on puhunut eläkkeistä, oli vaaleja tai ei. Katso historia. Oppositio taas lupaa karsia "turhia" tukia ja muutenkin leikata eli purkaa lisää hyvinvointivaltion ylläpitämiä palveluita maksulliseen suuntaan. Otetaanko taas vastaan pienituloisten ja hyväosaisten lisääntyvät kahtiajako. Ainakin puoluegalluppien mukaan näin tulee tapahtumaan. Maakuntavaalit=sote-vaalit. Sanotaan ei kalliille yksityiselle.

Esalainen 24.10-21. Markus Pirttijoki. Täyttä asiaa, kohta jää kahvikin juomatta, koska liian tummaa. T. Make

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut