Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Pitkään jaksoin uskoa, että Nastolan ja Lahden yhdistyminen oli hyvä asia

Pitkään jaksoin uskoa, että Nastolan ja Lahden yhdistyminen oli hyvä asia. Olen täysin tyrmistynyt ehdotetusta palveluverkkosuunnitelmasta. Yritättekö tietoisesti näivettää lopulta koko Nastolan? Virkamiehet ja päättäjät herätkää!

Pysäköinnin valvojille olisi tarvetta kirjaston parkkipaikalla. Puolet sinne parkkeeraajista käy ihan muualla kuin kirjastossa ja kirjaston käyttäjät saa hakea parkkipaikan muualta.

Viimeaikoina velloneesta päästö- ja kannattavuuskeskusteluista saa sellaisen käsityksen, että maatalousyrittäjät ovat joutuneet jonkinlaisiin kannustinloukkuihin. Multum clamoris, parum lanae.

Kiitos niille aloitteentekijöille, jotka ovat tehneet oikeuskanslerille ja poliisille tutkintapyynnöt koskien Lahden kaupungin johdon rahoitustukijaisia Kymirinkiin. Ei uskottu Hml ei Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätöksiä. Näistä huolimatta 2 milj e Kymiringille. Hyvä, että tutkitaan ja tarvittaessa tuomitaan!

Sen nyt maallikkokin on jo nähnyt, että Lahteen rakennetaan liikaa asuntoja.

Kiusaaminen saa jatkua aina vaan.

Jatkuvat katujen muutokset seis ja rahat sivistystoimelle, lasten hyvinvointi on tärkeintä. T. hoitsu

Minä ainakin aion äänestää jaloillani, enkä astu pubiin, karaokebaariin tai yökerhoon, joka ei vaadi koronatodistusta.

Kyllä on Kariston asukkailla vaikeaa. Milloin on haittana Kujala tai asfalttiasema, nyt sitten viljelijä joka yrittää suojella maitaan. Oliko pakko tehdä tönö sinne, jos ei sopeudu!

Lahti on palkannut liikaa suunnittelijoita. Heidän täytyy keksiä projekteja, ettei aika kävisi pitkäksi.

Päijät-Hämeen keskussairaalan sydänyksikkö. Lämmin kiitos huippuosaamisesta ja erittäin ystävällisestä palvelusta! T. Saamastaan hoidosta kiitollinen

Rehtorit varmistattehan, että Kiva koulu -ohjelmassa työskentelevät opettajat ovat ymmärtäneet ohjelman tarkoituksen. Vaikuttaa, että osalta mennyt ohi. Idea ei ole se, että kiusaamisen kohteeksi joutunut oppilas pistetään myös pyytämään anteeksi kiusaajaltaan. Tämä antaa väärää viestiä kaikille osapuolille.

Erittäin hyvä ja kannatettava mielipide sivistyspalveluiden säästöistä perjantain lehdessä!

Keskustan äänenkannattajan Suomenmaa-lehden julkaisema törkeä mielipidekirjoitus pääministeristämme on todiste puolueen alhaisesta sivistystasosta.

Mitä tapahtuu, jos pääministerimme on nuorten tyttöjen vartalomallina juuri, kun laihuuden ihannoinnista ollaan siirtymässä "kehopositiivisuuteen"?

Onpa nariseva naisääni voimistelun asiantuntijalla. Eikö minkäänlaista esi koetta äänien suhteen?

Viekää Kiveriön S-marketin alueella oleva Nosto-automaatti pois. Se on aina tilapäisesti pois käytöstä.

Voimistelun asiantuntijalle tekis mieli sanoa o iäneti. Katsoja näkee mitä voimistelija tekee

Keskustapuolueen saama mediahuomio on suhteettoman suuri kannatuslukuihin verrattuna. Voiko joku viisas kertoa mistä tämä johtuu? Halutaanko iskeä kiilaa hallitusyhteistyöhön?

Lahti tutkii hulevesien päätymisestä luonnonvesiin esim. Vesijärveen. Tupakantumpit ja koirien ulosteet päätyy järviimme.

Löytyisikö rohkeaa ja halukasta yrittäjää, joka pitäisi kuppilansa auki vain rokottamattomille ettei heidän tarvitse pahoittaa mieltään ja syytellä rokotettuja.

Kohta 4 kk yritetty saada hoivakodin hoitajia uskomaan, että puolisoni ruokavalio on maidoton. Ei puhe auta. Seurauksena ripuli joka päivä. Mikä on tarkoitus? Kiusantekoako?

Ei vanha ihminen ole pelkkä kuluerä. Nyt ryhtiä siihen olemukseen, me olemme yhtä arvokkaita ihmisiä kuin muutkin. Kyllä se nenänvarsi siitä laskee mahtailijoillakin.

Arvostammeko vanhuksia, kun heidän hoitajiksi kelpaa pari sanaa Suomea osaavia tai jopa kirjekurssin lähihoitajana käyneet? Vanhukset ovat ansainneet loppuelämän ajaksi vähintään oman äidinkielen tai toisen hoitajan. Harva vanhus ymmärtää englantia.

Kiusattu on jo 1950-luvulla. Kiusaamista on työpaikoillakin. 40 v. urani loppupuolella sain uuden "innokkaan" pomon, joka vähätteli, halveksi, minulla oli kuulemma liian vähän koulutusta. Onneksi tätä pomoa ei valittu kalifiksi. Pomoilee nykyään pääkaupunkiseudulla. Ken on siellä kiusankohde.

Juha Tapiola (vihr.) Jos Milla Bruneaun sijaan olisi vastaavassa tilanteessa valittu kaupunginhallitukseen joku vihreä, olisitko valittanut? Pyydän rehellistä vastausta.